Vriesdrogen van fruit is een manier van conserveren waarbij er geen van de gezonde stoffen en geen smaakverloren gaat. De frambozen wordt eerst ingevroren bij -50 tot -80°C waarbij al het vocht in de frambozenbevriest. Vervolgens wordt het water uit de vruchten verwijderd terwijl ze bevroren blijven en daarna wordende frambozen in een vacuüm ruimte langzaam verhit. Daarna wordt het vermalen tot crunch.
Zodra de frambozen gevriesdroogd zijn worden ze heerlijk luchtig, knapperig en super licht van gewicht.Hierdoor is het een erg gemakkelijke en vooral lekkere gezonde snack om mee te nemen of om in een(bak)gerecht te verwerken.
Specificaties
| Artikelnummer | TKI037 |
| Ingredienten soort | Fruit en groente |
| Hoeveelheid thee | 100 gram |
| Thee aroma's | Zonder aroma's |
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden, mits op voorraad.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722
Aanbevolen voor jou
Geniet van onze heerlijke theesoorten
Ontdek tips en trends over thee



