Ijstheeaccessoires

Lekker afkoelen tijdens de warme zomerdagen is met verse ijsthee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Een ijsthee is makkelijk zelf te maken en heerlijk om te drinken. Met dit unieke ijstheeconcept steelt u de show op het terras. Maak de verse ijsthee gemakkelijk zelf met het Magic Tea filter. Fleur de Café ontwikkelde vier theeën om zelf ijsthee te maken. Maak uw ijsthee compleet door de Routin Icea Tea siropen toe te voegen.

Er zijn 0 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Geen producten gevonden

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Investeren in thee accessoires voor horeca

Investeren in thee accessoires voor horeca

Als horecagelegenheid wil je jouw klant het perfecte theemoment bezorgen. Daar spelen thee accessoires een grote rol bij. Wanneer een klant thee bestelt, laat je die persoon kiezen uit alle heerlijke smaken. Hoe fijn is het als je de smaken netjes, overzichtelijk én stijlvol kan presenteren! De thee kan vervolgens intrekken tot de gewenste sterkte in een leuke theezeef. De juiste sterkte bereikt? Dan wil je natuurlijk je natte theezeef kwijt kunnen op een tip. Lekker thee drinken hier, wanneer je als klant voorzien bent van de juiste thee accessoires.

Voorzie jouw interieur ook van een boost met onze thee accessoires. Kies bijvoorbeeld onze leuke tegels met spreuken. Tijdens het theedrinken kan jouw klant nog wat wijsheden op doen. Een glimlach is gegarandeerd!

02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer