Ijstheeaccessoires

Lekker afkoelen tijdens de warme zomerdagen is met verse ijsthee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Een ijsthee is makkelijk zelf te maken en heerlijk om te drinken. Met dit unieke ijstheeconcept steelt u de show op het terras. Maak de verse ijsthee gemakkelijk zelf met het Magic Tea filter. Fleur de Café ontwikkelde vier theeën om zelf ijsthee te maken. Maak uw ijsthee compleet door de Routin Icea Tea siropen toe te voegen.

Er zijn 0 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Geen producten gevonden

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Blauwe ijsthee van Fleur de Café

De stappen voor zelf ijsthee maken

Jouw eigen verse ijsthee is natuurlijk het allerlekkerst. Door Fleur de Café kun je heel eenvoudig en snel een eigen ijsthee maken. Simpel: zet warme thee en laat het sterk afkoelen. Om het toch even iets gedetailleerder te beschrijven, hebben we een stappenlijst voor je opgesteld. Zo weet je precies hoe je zelf de lekkerste ijsthee maakt of aan jouw klanten kan serveren. Bekijk ook eens onze impressievideo om te zien hoe verse ijsthee wordt gemaakt.

  • Voeg 3 schepjes losse thee toe aan de Fleur de Café Magic Teafilter.
  • Voeg 1 glas kokend water toe aan het Magic Teafilter.
  • Laat de thee rustig trekken en vervolgens afkoelen tot kamertemperatuur. Heb je de thee iets te lang getrokken? Dan kun je deze iets verdunnen om een bittere smaak te voorkomen.
  • Voeg 2 pompjes van één van onze Routin Ice Tea siropen toe aan de ijsthee. Voeg nog wat extra ijsklontjes toe om hem nog meer af te laten koelen.
  • Nadat je alles hebt toegevoegd: roer alles nog even door en klaar!
  • Serveer de ijsthee in een mooi glas en maak hem extra lekker en mooi, door een schijfje citroen, sinaasappel of een takje verse munt toe te voegen.
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer