Koffieaccessoires - Aansluitslang

Bent u opzoek naar een filter bakje, maatschepje of een thermoskan? Dan vind u hier bij onze koffie accessoires de juiste artikelen. Wij hebben voor u een veelvoudig assortiment met koffie accessoires.  

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Nivona Melkslang capp. NIMA330

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722
Wat is verse koffie?

Wat is verse koffie?

Koffiebonen die in onze koffiebranderij gebrand zijn, worden tot 2 maanden na branddatum door ons als vers aangemerkt. Op elke zak staat een tht datum dit is de branddatum + 1 jaar. Een jaar na branding is wat ons betreft de uiterste consumptiedatum voor gebrande koffiebonen. In onze koffiebranderij worden elke dag koffiebonen vers gebrand in onze 2 kilo, 5 kilo, 20 kilo of 60 kilo koffiebrander. Afhankelijk van de grote van de order wordt gekozen met welke brander koffie gebrand wordt. Regelmatig blijft er na het koffie branden 1 of 2 kilo over die in onze voorraad komt als vers gebrande koffie. Tot 2 maanden na branddatum wordt deze koffie nog verkocht als verse koffie. Na 2 maanden noemen we de koffie niet meer ‘vers’ en komt het in ons op=op assortiment. De koffie is nog steeds goed te drinken alleen niet meer door ons aangemerkt als verse koffiebonen. 

Deventer koffie

Deventer koffie

Onder de naam Deventer Koffie verkopen wij koffie met een charitatief doel. De koffiebonen zijn afkomstig uit Kibinge Uganda. Door de koffiebonen rechtstreeks bij de coöperatie van koffieboeren in Kiginge te kopen is er een rechtstreekse koffielijn ontstaan. Een 'direct trade' project waarvan de koffieboeren op verschillende manieren profiteren. Ten eerste doordat zij een grotere en constante afzetmarkt van groene koffiebonen hebben gekregen. Ten tweede omdat stichting Deventer Koffie in samenwerking met de Rabobank Salland zorgt dat een deel van de opbrengst van de verkoop geïnvesteerd wordt. Er wordt geïnvesteerd in scholing van de leden van de coöperatie in Kibinge, dit wordt gedaan zodat de  werkgelegenheid, de handel en verkoop zich verder ontwikkeld. Deventer Koffie is voor iedereen beschikbaar in zowel koffiebonen als gemalen versie. 

Compleet koffieconcept voor Horeca

Compleet koffieconcept voor Horeca

Naast de juiste koffie voor uw horeca bieden wij ook een compleet koffieconcept. Naast de beste horeca koffie voor de scherpste prijs bieden wij gratis servies in bruikleen, alle mogelijke verkoopondersteuning, barista trainingen, thee workshops en reclamemateriaal. Bovendien leveren wij allerlei randassortiment om uw horeca koffie op een stijlvolle manier aan uw gasten te serveren zoals:

  • suikerzakjes
  • melkcups
  • nougatblokjes
  • koekjes
  • bonbons
Private Label koffie

Private Label koffie

Wil je je eigen merk gebrande koffiebonen verkopen? Dan noemen we dat private label koffie. Met een private label koffie onderscheid je jezelf van andere winkels. Je hebt namelijk je eigen merk gebrande koffie. Zo kan je jouw eigen merknaam doorvoeren in meerdere artikelen zoals op de koffiezak, het koffiekopje, de koffiekaart. Het kan allemaal. De nieuwe trend voor de koffiespeciaalzaak en horeca is het doorvoeren van de eigen originele identiteit tot in de details, zoals in een eigen vers gebrande koffiebonen of het nou licht gebrande koffiebonen of donker gebrande koffiebonen zijn. Ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van een eigen merk koffie, dan ben je bij Fleur de Café aan het juiste adres. Onze koffie experts helpen je graag om in 3 stappen een eigen private label koffie te ontwikkelen. Zo wordt een eigen melange, eigen smaak en eigen verpakking samengesteld.

18.09.2020

Koffie en thee voor fijnproevers

Koffie en thee voor fijnproevers is de slogan van Fleur de Café. Wij verkopen namelijk echt alleen de beste kwaliteit koffie en thee, en ook onze randassortiment is van hoogwaardige kwaliteit. Dat kwaliteit te proeven is staat bij ons namelijk als een paal boven water. Daarom kiezen wij elke dag met zorg voor de mooiste theeën en de lekkerste koffiesoorten.
Lees meer
04.09.2020

Randassortiment thee om te verkopen

Heeft u een koffie en thee speciaalzaak dan kunt u bij ons met aantrekkelijke kortingen koffie en losse thee inkopen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor randassortiment om uw koffie en of theewinkel compleet te maken.
Lees meer
01.09.2020

Wanneer gebruik ik een theezeefje?

Wanneer u losse thee gaat gebruiken is een theezeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt.
Lees meer