Verpakkingsmateriaal - ØØ Medium

Onze zakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting, hierdoor kan de klant de koffiebonen of thee makkelijk in de zak bewaren en per portie er uit halen. Doordat de zakken een hersluitbare zipsluiting hebben blijven de koffiebonen of de thee goed, donker en luchtdicht bewaard. Bovendien is deze zak voorzien van een platte bodem een zogenaamde boxpouch, waardoor de zak stevig blijft staan. 

Filter je resultaten
Er zijn 1 resultaten gevonden
Filters weergeven
Sorteer op

Koffiezak 1 kilo Kraft boxpouch met ventiel en zipper

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

Private label

Wil je jouw klanten originele koffie voorzetten? Dan is een private label koffie echt wat voor jouw onderneming. Met een eigen label kun je jouw eigen merk koffiebonen schenken en verkopen. Een geweldige oplossing om je te onderscheiden van concurrenten. Daarnaast is het doorvoeren van een eigen originele identiteit is een echte aanwinst voor de marketing van jouw onderneming. Wanneer klanten de naam van jouw private label op de koffiekaart, koffiezakken en koffiekopjes zien staan, is dit een unieke manier om het label onder de aandacht te brengen en uit te blinken.

Ontwikkel je eigen horeca koffie met een uniek private label bij Fleur de Café. Onze koffie-experts denken graag met je mee om jouw private label op te zetten en onder de aandacht te brengen. In drie stappen ontwikkel je jouw eigen koffielabel. Zo word je eigen melange, smaak en verpakking samengesteld. Zo schenk je jouw klanten de lekkerste koffie en ervaren ze een onvergetelijke beleving.

private label thee blog

25.10.2021

De piramide theezakjes zijn weer terug in de voorraad!

Bent u opzoek naar duurzame theezakjes? Wij hebben duurzame theepiramides ontwikkeld vol met lekkere theeën van Fleur de cafe. De piramide theezakjes zijn gemaakt van “nature based” PLA, maiszetmeel en composteerbaar.
Lees meer
08.09.2020

Losse thee bestellen

Wilt u ook thuis genieten van de heerlijke losse thee smaken van Fleur de Café? Kies voor de kwaliteit van Fleur de Café en verras uw visite.
Lees meer
07.09.2020

Private label thee

Bent u op zoek naar een private label thee? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van uw eigen smaak en merk thee. Kiest u zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee die u wenst.
Lees meer