Sluiten
horeca-thee
Black Spicy Bombay Chai Bio 1 kilo | Fleur de Café

Black Spicy Bombay Chai Bio 1 kilo

Zwarte biologische losse thee met peper, kardemon, kruidnagel en kaneel. Een heerlijke pittige thee die ook goed kan dienen als basis voor Chai Latte.

54,54
Aantal
excl 9% BTW € 50.04

Hoe maak ik een Chai Latte?

Voor een Chai latte, zet u de thee, laat deze een aantal minuten trekken, serveer de thee met warme melk en honing.

Hoe zet ik zwarte thee?

Een lekker kopje zwarte thee zet u met goed gekookt water dat een temperatuur heeft van ongeveer 90 graden. Doe u thee in een theezeefje en laat het vervolgens 2-4 minuten trekken. Gebruik per kopje 1 schepje met het doseerlepel, dat is ongeveer 2 gram.

Hoe bewaar ik losse thee?

Losse thee kunt u best luchtdicht en donker bewaren. Het liefst op een koele droge plaats. Daardoor blijft de thee veel langer lekker. Een theeblik die goed sluit is een goede keuze om uw losse thee te bewaren. 

Herkomst

De theeplant Camellia sinensis  wordt geteeld op plantages die meestal op een berghelling liggen, het liefst en het best in een warm en vochtig klimaat. Denk aan landen als India, China, Kenya.  De smaak van de thee wordt bepaald door de ligging van de plantage, het klimaat, de seizoenen en de bodemgesteldheid.  Hoe hoger de tuin, des te beter de kwaliteit van de thee.

Biologische producten

Wij zijn sinds 2011 in het bezit van een SKAL certificaat. Dit certificaat garandeert u als klant dat wij op de juiste manier onze Biologische thee en koffie verwerken en deze mogen verkopen.Het bekende groene keurmerk heeft dus zeker wel betekenis en u vindt deze dan ook op al onze biologische producten.

 • Ingredienten: Zwarte thee Assam*, -Zuid-india*, kaneel*, gemberstukjes*, venkel,* anijs*, kruidnagel*, gemalen kardemom*, * van biologische oorsprong
 • Voorraad: 12
 • Gewicht: 1.0 kg
Artikelnummer TGO05
Label Bio
Informatie losse thee
Theesoort Zwarte thee, Biologische thee
Hoeveelheid thee 1 kilo
Smaak thee Krachtig

Waarom bestellen bij Fleur de Cafe

 • volgende-werkdag-in-huisVoor 12 uur besteld
  volgende werkdag in huis.
 • dagelijks-geleverdDagelijks levering.
  Kwaliteit is verslavend!
 • persoonlijk-adviesVoor persoonlijk advies
  staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722