Liefdevol

Een speciaal cadeau

Voor iedereen die zichzelf, of een ander, eens echt wil verwennen, vind je hier een grote keuze aan cadeautjes. Wij hebben verschillende cadeaupakketten samengesteld met de mooiste losse theesoorten die je van ons gewend bent. In combinatie met een fijn theeglas of een handig opbergblik is het een compleet pakketje dat daardoor extra in de smaak zal vallen.

Met een romantisch cadeau maak je vast iemand heel blij. Speciaal voor een gelegenheid zoals Valentijn en Moederdag hebben wij een mooi theepakket samengesteld, theepakket hart.

Het hartvormige blik is gevuld met 100 gram liefdevol thee. De smaak van deze thee is heerlijk zoet en daardoor extra speciaal, naast dat deze thee lekker smaakt ziet er ook nog eens heel mooi uit. Vul de handige hart theeknijper met thee en je kan genieten van jouw liefdevolle kop thee.

Liefdevolle losse thee

Liefdevol thee is een prachtige, zacht zoete thee op basis van witte thee Pai mu tan. Boordevol met  bloemen en exotisch fruit.

Liefdevol is een witte thee en witte thee is over het algemeen kostbaarder dan andere theesoorten. Voor witte thee worden alleen de eerste, jonge knoppen en jonge blaadjes van de theestruik gebruikt. De knoppen worden alleen gedroogd of licht gebrand. Het aroma en de smaak van witte thee is subtiel. Er zijn bloemige tonen in te vinden en ook zoete elementen van gras en hooi. Een kopje witte thee is goudgeel van kleur.

Zet je Liefdevol thee dan is het belangrijk dat je het water na het koken laat afkoelen tot 70-80C graden. Gebruik je kokend heet water dan zal de witte thee bitter en wrang smaken. Doe je thee in een theezeefje en laat het vervolgens een paar minuten trekken. Gebruik per kopje 1 schepje met het doseerlepel, dat is ongeveer 2 gram.

Liefdevol thee

Liefdevol 100 gram

wfo1 Meest populair

Liefdevol 250 gram

Liefdevol 1 kg

Theepakket Hart

Vreedzame wereld thee

Naast Liefdevol thee hebben we ook een andere overheerlijke thee namelijk Vreedzame wereld. Vreedzame wereld is een prettige thee voor de avond met onder andere melisse, kamille en pepermunt. Deze thee geeft een licht kruidige smaak en zorgt voor een vredig gevoel. Naast dat deze thee heerlijk rust gevend is heeft het ook een prachtige uitstraling.

 

Vreedzame wereld

Vreedzame wereld 250 gram

Vreedzame wereld 1 kg

Vreedzame wereld 100 gram

plateau fleur de cafe

Een mooie plateau

Met een plateau van Fleur de Café gevuld met heerlijke thee, kan je niet mis gaan als het om een cadeau gaat. De plateau's zijn met grote zorg samengesteld om je te kunnen laten genieten van de heerlijke losse thee en de smaken combinatie hiervan. Bekijk eens het plateau vrouw voor een speciale gelegenheid zoals Moederdag. 

Een plateau ziet er deftig uit door het zwarte houten plateau waar 6 blikjes thee opstaan. Op dit plateau is ook plek voor een doseerlepel en voor een theekaart waarop de theeën staan. Zo maak je het genieten van een kop thee niet alleen lekker maar ook leuk.

Bekijk onze plateaus eens!  

Een plateau als cadeau!

Plateau Populair

Plateau Avond

Plateau Biologisch

Plateau Vrouwen

Plateau zwart "winter"

Plateau Mannen

Plateau 6 vaks met 6 x 100 gram thee

Plateau de Luxe zwart met 6 blikken met lepel

Tea for one Deco

Tea for One

Een prachtige kado dat is onze 'Tea for one set', gemaakt van hoge kwaliteit. Met deze vrolijke klassiek gedecoreerde tea for one zet je een heerlijk potje thee voor je zelf of voor jouw gast.

Voeg gewoon een theezakje en heet water toe! Het is ideaal voor gasten om ieder een eigen smaak of kruidenthee te kunnen drinken. Of het is een perfect cadeau voor een theeliefhebbende vriend of vriendin.

De theepot is gemaakt van porselein en bedrukt met vrolijke kleurtjes. De thee die je in dit kleurrijke theepotje zet is special & only for you! Zet je lekkerste thee in de pot en als je tijd hebt om te genieten, schenk je je thee in de ruime kop. Even dat momentje pakken om te genieten van de dag. Van het zonnetje buiten, de sneeuw die gaat vallen of je kinderen die heerlijk aan het spelen zijn. Genoeg mogelijkheden om deze "tea for one" aan te schaffen.

Tea for One pakketjes

wfo1 Nieuw!

Tea for one pink hearts

Tea For One Green lines

wfo1 Nieuw!

Tea For One Salt & Pepper

wfo1 Nieuw!

Tea for one Deco 26 cl

wfo1 Nieuw!

Tea for one Black and white

wfo1 Nieuw!

Theepot wit met kop en schotel

Theepakket Zwart-Wit

Theebloem

Theebloemen van Fleur de Café

Theebloemen voor in uw thee. Een theebloem is een bundeltje theebladeren welke een prachtige bloem vormen. Zodra de theebloem in aanraking komt met heet water ontvouwt de theebloem zich, vervolgens komt er een prachtige bloem tevoorschijn. Theebloemen zijn naast de heerlijke milde smaak dus ook een lust voor het oog.

Neem een ruime glazen theepot of theeglas om de theebloem optimaal gebruik te laten maken van de ruimte. Kook vervolgens water, schenk dit in en laat het kokende water een paar minuten afkoelen (naar 90 graden C. ongeveer). Plaats nu de theebloem in het water, let erop dat je de theebloem niet op de kop in het water plaatst, de theebloem draait niet uit zichzelf.

Je kan de theebloem laten trekken zo lang je wilt, vervolgens kan je genieten van een heerlijke kop groene thee.

Speciale en unieke theebloemen

Butterfly on a Flower theebloemen 100 gram

Flower Angel theebloemen 100 gram

Floral Brocade theebloemen 100 gram

Red love theebloemen 100 gram

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox. 

Andere blogs over thee

07.02.2022

Groene thee

Groene thee is gemaakt van bladeren van de thee plant Camellia sinensis net als de zwarte en- Oolong thee. Groene thee verschilt van de andere theesoorten in de manier van de bewerking. Groene thee wordt geproduceerd door de jonge bladeren van de theeplant en onmiddellijk na oogst behandeld met stoom of geroosterd. Hierdoor behoudt groene thee de groene kleur en een scherpe smaak.
Lees meer
07.02.2022

Kruidenthee

Kruidenthee is geen echte thee, kruidenthee wordt niet gemaakt van de bladeren van de theeplant Camellia Sinensis maar bestaat uit natuurlijke kruiden. De kruiden worden rechtstreeks in het water opgenomen, waardoor er een kruidenthee ontstaat.
Lees meer
07.02.2022

Rooibos thee

Rooibos is afkomstig van een plant die van nature voorkomt in Zuid-Afrika. En omdat Rooibos niet afkomstig is van de theeplant is het eigenlijk ook geen thee en bevat dit dus ook geen cafeïne.
Lees meer