Nieuwe reinigingsproducten van Cafetto

Cafetto EVO® Espresso Machine Reiniger is ideaal geschikt voor het verwijderen van koffieolie, koffiedik en vlekken, uit de zetgroep van traditionele espresso machines. Met zijn snel oplosbare en vrijspoelbare formule reinigt EVO® als geen andere espressomachinereiniger. Naast het verbeteren van de smaak en het aroma van de espresso, laat Cafetto EVO® ook geen geurspoor achter.

Alle Cafetto EVO® ingrediënten zijn snel biologisch afbreekbaar en voldoen aan internationale standaarden. Slechts de kleinste hoeveelheid EVO® is nodig voor een superieure reiniging. Voor een nauwkeurige dosering wordt bij alle potten een maatschepje meegeleverd. Cafetto-producten moeten binnen 36 maanden na productiedatum worden gebruikt.

EVO is een veilig, hoogwaardig reinigingspoeder voor semi-automatische espressomachines. Het is het resultaat van een eerste principieel onderzoek naar het biologische productieproces en de reiniging en het onderhoud van de espressomachine.

Voordelen van het reinigen van uw apparatuur met Cafetto

  • De prestaties van machines en apparatuur verbeteren
  • Verhogen de levensduur van de machine
  • De machinebetrouwbaarheid verhogen
  • Downtime van de service verminderen
  • Smaak van koffie verbeteren

Welke machines kunnen Cafetto-producten reinigen?

  • Traditionele espressomachines
  • Volautomatische espressomachines
  • Melkopschuimers
  • Koffie- en theepotten
  • Slush machines

Reinigingsproducten van Cafetto

Cafetto EVO Cleaner

Cafetto GC2 Grinder Cleaner 450 gram

Heb je een vraag voor onze technische dienst?
Wij denken u graag met je mee.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen over duurzaamheid

12.06.2023

Biologische thee en koffie

Waarom zou je biologische thee en koffie kopen en drinken? Wat heb je nodig om biologische producten te mogen verkopen? En wat is het verschil tussen biologisch en fair trade? Het belangrijkste om te weten is dat biologische thee en koffie op milieuvriendelijke manieren worden verbouwd.
Lees meer
30.05.2023

Geniet jij al van eerlijke en duurzame koffie van Fleur de Café?

Ontdek hoe jouw keuze voor duurzame koffie bij Fleur de Café bijdraagt aan een betere toekomst! Wereldwijd is koffie de meest geliefde warme drank, maar er is nog steeds armoede onder koffieboeren en klimaatverandering treft hen zwaar. Bij Fleur de Café zetten we ons in voor een groenere toekomst met zonne-energie en bieden we direct trade koffie aan. Ontdek onze toewijding aan duurzaamheid en eerlijke handel en lever ook jouw positieve bijdrage aan een schonere wereld.
Lees meer
22.03.2023

Deventer Koffie, fair trade koffiebonen uit Oeganda

Regelmatig wordt Fleur de Café benadert met de vraag of we mee willen werken aan een goed doel, een benefietactie of ander fair trade initiatief. Zoals Deventer Koffie, een project waar we trots op zijn om aan mee te werken.
Lees meer
20.05.2022

Duurzaamheid bij Fleur de Café

Fleur de Café heeft 252 zonnepanelen op het dak laten plaatsen. Fleur de Café is voortdurend bezig met het verduurzamen.
Lees meer
13.04.2020

Biologische koffiebonen blijken écht biologisch

Fleur de Café is al meer dan tien jaar bezig met koffie en heeft door een student een interessant onderzoek laten uitvoeren.
Lees meer
08.02.2019

Hergebruik van koffievliezen, jute koffiezakken en dozen

Ook wij dragen graag ons steentje bij aan de circulaire economie. Wij hebben een aantal reststoffen waarvoor we een bijzondere hergebruik functie hebben gevonden: onze jute koffiezakken, koffievliezen en kartonnen dozen. Deze reststoffen verwerken wij graag op maatschappelijk verantwoorde manier.
Lees meer
07.12.2017

Deventer Koffie na 1 jaar groot succes

Een jaar na de lancering van Deventer Koffie kan koffiebranderij Fleur de Café een bedrag van 10.000 euro overhandigen aan initiatiefnemer Ruud Boon. Daarmee is de verkoop van Deventer Koffie een jaar na de introductie een groot succes te noemen.
Lees meer