Lekkernijen bij de koffie

Naast de lekkerste koffie voor uw horeca bieden wij u een compleet koffieconcept. Denk daarbij aan gratis servies in bruikleen, maar ook barista trainingen, verkoopondersteuning en reclamemateriaal. Bovendien leveren wij ook allerlei randassortiment om uw koffie op de juiste manier te serveren zoals:

  • suikerzakjes
  • melkcups
  • nougatblokjes
  • koekjes
  • bonbons
  • sloven
Kop en schotel in bruikleen

Kop en schotel in bruikleen

De servieslijn van Fleur de Café bieden wij gratis in bruikleen aan voor horeca die ook onze koffie schenken. U heeft de keuze uit twee verschillende modellen. Een traditioneel rond kopje met een een asymetrisch schoteltje. De kopjes zijn stapelbaar en hebben ons logo subtiel op de binnenzijde gedrukt staan. Doordat het kopje uit het midden op het schoteltje geplaatst wordt ontstaat er aan één kant meer ruimte voor accessoires als een suikerzakje, melkcup, lepeltje of koekje. Het andere model kop en schotel voor de horeca is het model Bucaneve van merk Club House. Dit servies is stevig, vrij strak en bovendien ook te bedrukken met uw eigen logo.

To go assortiment

To go assortiment

Wilt u uw klanten ook in hun wensen tegemoet komen dan hoort daar het aanbieden van coffee to go ook bij. Wij bieden een compleet assortiment to go producten aan zoals kartonnen koffiebekers, bijbehorende deksels, roerstaafjes zowel houten roerstaafjes als plastic roerstaafjes. De wegwerpbekers zijn in verschillende maten beschikbaar, zelfs in een extra grote maat voor bijvoorbeeld een grote cappuccino of latte macchiato. Bovendien kunt u kiezen uit een beker in de huisstijl van Fleur de Café of een met een algemene uitstraling. Al deze producten zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

Barista training

Barista training

Natuurlijk is het serveren van een mooie cappuccino en lekker latte machiatto noodzakelijk voor een horeca ondernemer. Bijzonder koffievarianten worden steeds populairder. Het is dus belangrijk dat u en uw personeel kunnen inspelen op de vraag van de klant. Wij bieden u graag een basis barista training aan. Daarbij worden de basisvaardigheden voor het goed opschuimen van melk uitvoerig geoefend. Heeft u personeel eenmaal die vaardigheid onder de knie, dan kan elke koffie met melk variant gemaakt worden. Het maken van figuren met de melkschuim is natuurlijk ook onderdeel van de barista training. Heeft u interesse in een barista training? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het

Reclame en ondersteuning

Reclame en ondersteuning

Wilt u uw gasten laten weten dat u kwaliteitskoffie en thee van Fleur de Café schenkt, dan zijn daar verschillende manieren voor. Op ons serviesgoed en sloven  staat onze naam. De gratis theekaart  is geschikt om in een kaarthouder op de tafels te plaatsen. Daarnaast kunt u op uw website laten weten dat u werkt met producten van Fleur de Café. We bieden ook 'oudhollandse' tegeltjes aan met leuke spreuken over koffie en thee. Deze tegeltjes zijn geschikt om op een muur te bevestigen. Ook hebben wij verschillende canvasposters beschikbaar met afbeeldingen van het productieproces van koffie en thee. Heeft u zelf een idee om onze naam en logo te promoten, dan horen wij dit graag.

Wilt u klant bij ons worden?
Wij geven graag advies

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox. 

Andere bloggen voor Horeca

26.04.2022

Expobar espressomachine

Fleur de Cafe is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines voor de horeca van de merken Expobar en BFC. Van die merken zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
Lees meer
14.10.2021

Horeca

Lekkere koffie en thee is cruciaal in de horeca, wij hebben de beste horeca koffie, vers gebrande koffiebonen met koffie- of/en espressomachines. Daarnaast hebben wij ook overheerlijke thee, de losse thee wordt gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij.
Lees meer
21.09.2020

Verhuur voor koffie of thee evenementen

Soms staat u onverwachts voor een uitdaging. Een grote groep gasten, een evenement, deelnemen aan een braderie. Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. Voor onze vaste klanten bieden wij deze service. Zodat u kansen kunt benutten en vrij eenvoudig extra koffie en thee kunt schenken.
Lees meer
21.09.2020

Horeca theeproeverij

Kom proeven en kies uw nieuwe theesoorten Bent u op zoek naar een nieuwe theesoorten voor uw horeca of wilt u graag uw theekaart aanpassen met nieuwe losse theesoorten? Wij organiseren theeproeverijen. Meld u aan voor onze theeproeverij. Tijdens de theeproeverij bieden wij u de mogelijkheid om verschillende theesoorten te ruiken en proeven om zo een goede keuze te maken voor het nieuwe seizoen. Ook worden er demonstratie gegeven hoe u uw thee met extra beleving kunt presenteren. Bent u er na de theeproeverij nog niet uit, neem dan een sample mee naar huis en geef uw keuze later door.
Lees meer
18.09.2020

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor uw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor uw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor uw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
15.09.2020

Koffie groothandel voor Horeca, private labels, winkels, webwinkels en bedrijven

Wij van zijn een koffie groothandel die uw horecaonderneming, winkel, bedrijf of gezin voor zien van het lekkerste koffie en thee.
Lees meer
15.09.2020

Horeca espressomachine kopen

Koop een koffiemachine bij Fleur de Café en serveer uw gasten de lekker en verse koffie.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
15.09.2020

Horeca thee van Fleur de cafe

Thee bestellen als horecaondernemer? Zie hier aanbod voor losse thee voor Horeca
Lees meer
09.09.2020

Lattiz melkopschuimer voor de Horeca

Met een Lattiz melkschuimmachine maakt u snel en met een constante kwaliteit melkschuim voor uw cappuccino, latte macchiato of andere melkvarianten.
Lees meer
04.09.2020

Proef de koffie van Fleur de Cafe voor Horecazaak

Bent u een Horecazaak, kunt u onze koffieproeven.
Lees meer
03.09.2020

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Naast de lekkerste koffie voor uw horeca bieden wij u een compleet koffieconcept. Denk daarbij aan gratis servies in bruikleen, maar ook barista trainingen, verkoopondersteuning en reclamemateriaal.
Lees meer
01.09.2020

Thee groothandel voor Horeca

Als thee groothandel voor horeca, winkels en bedrijven leveren wij alleen de beste thee. Wij bieden meer dan 120 theesoorten. Onze theeën worden door onszelf gemelangeerd in onze eigen theemelangeerderij in Deventer.
Lees meer
01.09.2020

Thee voor Horeca

Verse thee in de horeca wordt steeds meer gewaardeerd door gasten. Wie wil er nu niet een heerlijke kop verse thee op een prachtig presenteerblaadje? Veel leuker, mooier en lekkerder dan een 'gewoon' theezakje.
Lees meer
01.09.2020

Theeconcept voor Horeca

Met het horeca theeconcept van Fleur de Café kunt u op eenvoudige en snelle wijze de allerhoogste kwaliteit thee serveren aan uw gasten voor de prijs van een simpel zakje thee. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer
07.03.2018

Hoe maak ik de lekkerste koffie? Vier criteria.

De lekkerste koffie maak je met een espressobereiding in een espressomachine vinden wij. Lees over de vier criteria voor het maken van de lekkerste espresso. Een snelle barista cursus.
Lees meer
17.03.2017

Private label koffie nu ook in de horeca

Wat is er nu mooier dan je eigen merk koffie te gaan verkopen. Private label is super hip en daarbij nog eens de perfecte manier van marketing. Lijkt dit jou wat? dan ben je bij Fleur de cafe aan het juiste adres!
Lees meer