Lekkernijen bij de koffie

Compleet koffieconcept met servies en service

Bij ons vind je niet alleen de lekkerste koffie voor jouw horecaonderneming, maar ook een compleet koffieconcept dat verder gaat dan alleen koffiebonen. Zo bieden wij je gratis servies in bruikleen om de koffie in te serveren, waardoor je geen extra kosten hoeft te maken voor het aanschaffen van servies. Daarnaast kun je bij ons terecht voor barista trainingen, zodat jouw personeel de kunst van het koffiezetten onder de knie krijgt en jouw klanten kunnen genieten van de perfecte koffie. Verkoopondersteuning is ook inbegrepen in ons koffieconcept, om de verkoop van jouw koffiezaak te stimuleren en te optimaliseren.

Maar dat is nog niet alles! Wij leveren ook een assortiment aan randproducten om de koffie op de juiste manier te serveren, zoals suikerzakjes, melkcups, nougatblokjes, koekjes en bonbons. Hierdoor maak je het koffiedrinken voor jouw klanten nog aangenamer en completer. Kortom, bij ons ben je aan het juiste adres voor een volledige koffie-ervaring, van koffiebonen tot servies en alles daartussenin!

Kop en schotel in bruikleen

Kop en schotel in bruikleen

De servieslijn van Fleur de Café bieden wij gratis in bruikleen aan voor horeca die ook onze koffie schenken. Je hebt de keuze uit twee verschillende modellen. Een traditioneel rond kopje met een een asymetrisch schoteltje. De kopjes zijn stapelbaar en hebben ons logo subtiel op de binnenzijde gedrukt staan. Doordat het kopje uit het midden op het schoteltje geplaatst wordt ontstaat er aan één kant meer ruimte voor accessoires als een suikerzakje, melkcup, lepeltje of koekje. Het andere model kop en schotel voor de horeca is het model Bucaneve van merk Club House. Dit servies is stevig, vrij strak en bovendien ook te bedrukken met jouw eigen logo.

To go assortiment

To go assortiment

Wil je jouw klanten ook in hun wensen tegemoet komen dan hoort daar het aanbieden van coffee to go ook bij. Wij bieden een compleet assortiment to go producten aan zoals kartonnen koffiebekers, bijbehorende deksels, roerstaafjes zowel houten roerstaafjes als plastic roerstaafjes. De wegwerpbekers zijn in verschillende maten beschikbaar, zelfs in een extra grote maat voor bijvoorbeeld een grote cappuccino of latte macchiato. Bovendien kan je kiezen uit een beker in de huisstijl van Fleur de Café of een met een algemene uitstraling. Al deze producten zijn makkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

Barista training

Barista training

Natuurlijk is het serveren van een mooie cappuccino en lekker latte machiatto noodzakelijk voor een horeca ondernemer. Bijzonder koffievarianten worden steeds populairder. Het is dus belangrijk dat je en jouw personeel kunnen inspelen op de vraag van de klant. Wij bieden je graag een basis barista training aan. Daarbij worden de basisvaardigheden voor het goed opschuimen van melk uitvoerig geoefend. Heeft je personeel eenmaal die vaardigheid onder de knie, dan kan elke koffie met melk variant gemaakt worden. Het maken van figuren met de melkschuim is natuurlijk ook onderdeel van de barista training. Heb je interesse in een barista training? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het

Reclame en ondersteuning

Reclame en ondersteuning

Wil je jouw gasten laten weten dat u kwaliteitskoffie en thee van Fleur de Café schenkt, dan zijn daar verschillende manieren voor. Op ons serviesgoed staat onze naam. De gratis theekaart  is geschikt om in een kaarthouder op de tafels te plaatsen. Daarnaast kan je op jouw website laten weten dat je werkt met producten van Fleur de Café. We bieden ook 'oudhollandse' tegeltjes aan met leuke spreuken over koffie en thee. Deze tegeltjes zijn geschikt om op een muur te bevestigen.  Heb je zelf een idee om onze naam en logo te promoten, dan horen wij dit graag!

Lattiz melk

Lattiz melkopschuimer

Als horecaondernemer weet je als geen ander dat koffie een belangrijk onderdeel van je menu is. Maar hoe zorg je ervoor dat je koffie van hoogstaande kwaliteit blijft en toch efficiënt kunt werken? Een oplossing hiervoor is het gebruik van Lattiz melk bag in box 4 liter. Dit product biedt zowel voordelen als nadelen voor de horeca.

Lattiz melk biedt een handige en hygiënische oplossing voor het opslaan en gebruiken van melk in de horeca. Het afgesloten systeem zorgt voor een langere houdbaarheid en behoud van melkkwaliteit. Bovendien is de bag in box gebruiksvriendelijk, neemt het weinig ruimte in beslag en zorgt het voor minder afval dankzij de volledig recyclebare verpakking. Met de speciale Lattiz machine kan de melk snel en eenvoudig worden opgeschuimd en in de koffie worden gegoten, waardoor efficiënter gewerkt kan worden en klanten minder lang hoeven te wachten.

Mobiele koffiekar van Fleur de Café

Mobiele koffiekar van Fleur de Café

Bij Fleur de Café begrijpen we dat je soms voor onverwachte uitdagingen komt te staan in de horeca. Of het nu gaat om een grote groep gasten, een evenement of een braderie, het kan soms lastig zijn om extra capaciteit te bieden. Gelukkig bieden wij als service aan onze vaste klanten de mogelijkheid om een mobiele koffiebar te huren. Zo kun je optimaal gebruik maken van kansen en vrij eenvoudig extra koffie en thee schenken.

Het huren van een mobiele koffiebar is de perfecte oplossing om jouw gasten op een gastvrije en professionele manier te voorzien van goede koffie. De koffiebar is een mooie toevoeging voor bedrijfsevenementen, congressen of beurzen en draagt bij aan de sfeervolle uitstraling van het evenement. Of het nu gaat om een groot of klein evenement, bij Fleur de Café kun je terecht voor het huren van een mobiele koffiebar. Zo ben je verzekerd van heerlijke koffie en cappuccino voor al jouw gasten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra capaciteit.

Onderhoud koffiemachine

Technische dienst van Fleur de Café

Als je bij Fleur de Café een professionele koffiemachine koopt voor jouw horeca, bedrijf of winkel, dan kan je rekenen op onze eigen technische dienst. Onze monteurs zorgen niet alleen voor de installatie van jouw koffiemachine, maar zijn ook beschikbaar voor onderhoudswerkzaamheden, zoals het vervangen van een waterfilter of het repareren van storingen aan uw espressomachine of koffiemolen. Bij eventuele problemen met de koffiemachine denkt onze technische dienst graag met je mee voor een passende oplossing. Zo kan je altijd rekenen op de technische expertise van Fleur de Café.

Wilt u klant bij ons worden?
Wij geven graag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over horeca koffie en thee

15.03.2024

Is losse thee wat voor mijn horecabedrijf?

Overweeg je om losse thee te verkopen? Dat kan het weleens je beste idee ooit zijn. Losse thee in de horeca wordt namelijk met de dag populairder. Je kan met losse thee genieten van veel voordelen. Het is smaakvoller, milieuvriendelijker en een lust voor het oog. Met losse thee serveer je een ware beleving. Je klant kan het citroenschijfje in de citroenthee zien. Je gast gaat de thee die jij serveert echt ervaren. De horeca kiest steeds vaker voor losse thee. Is het ook wat voor jouw bedrijf?
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer
04.09.2023

Proef de koffie van Fleur de Cafe voor Horecazaak

Heeft u een horecazaak? Dan kunt u onze koffie proeven. Vul het formulier in.
Lees meer
18.04.2023

Samenwerking Fleur de Café en Multiwagon

Benieuwd naar de laatste trends en ontwikkelingen in de mobiele karren branche? Op de Open Dag van Multiwagon kwamen professionals uit de industrie samen om de laatste trends en ontwikkelingen te bespreken en inspiratie op te doen. Fleur de Café was aanwezig en verzorgde hoogwaardige koffie en thee om de dag compleet te maken.
Lees meer
27.03.2023

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor jouw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor jouw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor jouw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
27.03.2023

Verhuur voor koffie of thee evenementen

Soms sta je onverwachts voor een uitdaging. Een grote groep gasten, een evenement, deelnemen aan een braderie. Voor die enkele keren dat je extra capaciteit nodig hebt, is het handig om dit te kunnen huren. Voor onze vaste klanten bieden wij deze service. Zodat je je kansen kan benutten en vrij eenvoudig extra koffie en thee kunt schenken.
Lees meer
07.03.2023

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Als je op zoek bent naar de beste koffie voor jouw horecaonderneming, dan bieden wij je niet alleen de lekkerste koffie, maar ook een compleet koffieconcept. Ons koffieconcept omvat niet alleen hoogwaardige koffiebonen, maar ook gratis servies dat je in bruikleen krijgt. Daarnaast bieden we barista trainingen om jouw personeel de kunst van het koffiezetten bij te brengen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een complete en professionele koffie-ervaring.
Lees meer
26.04.2022

Expobar espressomachine

Fleur de Cafe is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines voor de horeca van de merken Expobar en BFC. Van die merken zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
15.09.2020

Horeca espressomachine kopen

Koop een koffiemachine bij Fleur de Café en serveer uw gasten de lekker en verse koffie.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer