Koffieservice en servies horeca

Compleet koffieconcept met servies en service

Serveer je koffie? Dan heb je meer nodig dan alleen goede koffiebonen. In de horeca ben je al druk zat. En hoe fijn is het om alles onder één dak te bestellen? Bij Fleur de Café vind je niet alleen de lekkerste koffie, maar ook alles rondom koffie. Wel zo makkelijk.

koffie is een sleutelelement voor succes in de horeca. Voor goede koffie komen gasten terug. Voor horecaondernemingen is er een compleet koffieconcept dat verder gaat dan alleen koffiebonen. Fleur de Café voorziet je van gratis servies in bruikleen om de koffie in te serveren. Ook aan andere randzaken is gedacht.

Deze services vind je bij koffiebranderij Fleur de Café:

  • De beste horecakoffie
  • Gratis koffieservies voor de horeca in bruikleen
  • Lekkers bij de koffie, zoals fudge, bonbons, suiker, noem maar op.
  • Lattiz-melk en melkopschuimmachines
  • Koffiemachines en een technische dienst
  • Verkoopondersteuning

Wil je Fleur de Café koffie serveren in jouw horeca? Bel 0570-67 77 22 voor een kennismaking en speciale horeca-korting.

Koffieservies voor de horeca in bruikleen

Koffieservies voor de horeca in bruikleen

Bestel je al jouw koffie voor jouw horecabedrijf bij Fleur de Café, dan krijg je onze servieslijn in bruikleen. Je hoeft dan geen extra kosten hoeft te maken voor het aanschaffen van servies.

De servieslijn is speciaal ontworpen voor het gebruik in de horeca. De kopjes en schotels zijn robuust en stapelen makkelijk op. Ze zijn vaatwasser bestendig en bovendien enorm stijlvol. De kopjes voor cappuccino en koffie liggen fijn in de hand. Deze zorgen voor een fijne koffie-ervaring. De schoteltjes zijn asymmetrisch. Hierdoor staat het heel mooi als je het koekje, de suiker en de melk erbij serveert.

De servieslijn bestaat uit:
- Espressoglaasjes
- Koffiekopjes en schotels
- Cappuccinokopjes en schotels

- Latte glazen en latte lepels
- Koffielepeltjes

Storingsdienst voor horeca espressomachines

Storingsdienst voor horeca espressomachines

Wat als jouw horeca-espressomachine het ineens niet meer doet? Als je bij Fleur de Café een professionele koffiemachine koopt voor jouw horeca, bedrijf of winkel, dan kan je rekenen op de storingsdienst van Fleur de Café. De koffiebranderij heeft een eigen technische dienst.

De monteurs verzorgen de installatie van jouw koffiemachine en komen langs voor onderhoud. Bijvoorbeeld voor het vervangen van een waterfilter (dit moet je jaarlijks vervangen) of het repareren van storingen aan jouw espressomachine of koffiemolen. Bij eventuele problemen met de koffiemachine denkt onze technische dienst mee voor een passende oplossing. 

Barista training voor horecapersoneel

Barista training voor horecapersoneel

Iedereen die wel eens heeft gewerkt met een professionele espressomachine weet dat het opschuimen van melk best een kunst is. Het serveren van een mooie cappuccino en lekker latte machiatto is noodzakelijk voor een horeca ondernemer. Je hebt bij Fleur de Café de optie om je personeel te laten trainen in de barista-cursus, maar er is ook een makkelijker alternatief: de lattiz melkopschuimers.

 Lattiz melk biedt een handige en hygiënische oplossing voor het opslaan en gebruiken van melk in de horeca. Het afgesloten systeem zorgt voor een langere houdbaarheid en behoud van melkkwaliteit. Bovendien is de bag in box gebruiksvriendelijk, neemt het weinig ruimte in beslag en zorgt het voor minder afval dankzij de volledig recyclebare verpakking. Met de speciale Lattiz machine kan de melk snel en eenvoudig worden opgeschuimd en in de koffie worden gegoten, waardoor efficiënter gewerkt kan worden en klanten minder lang hoeven te wachten.

Barista training

Barista training

Bijzonder koffievarianten worden steeds populairder. Het is dus belangrijk dat je en jouw personeel kunnen inspelen op de vraag van de klant. Wij bieden je graag een basis barista training aan. Daarbij worden de basisvaardigheden voor het goed opschuimen van melk uitvoerig geoefend.

Heeft je personeel eenmaal die vaardigheid onder de knie, dan kan elke koffie met melk variant gemaakt worden. Het maken van figuren met de melkschuim is natuurlijk ook onderdeel van de barista training. Deze trainingen zijn er voor horecapersoneel en vinden plaats bij de koffiebranderij van Fleur de Café in Deventer.

Heb je interesse in een barista training? Neem dan telefonisch contact met ons op (0570-677722) of vul het contactformulierr in.

Reclame en ondersteuning

Reclame en ondersteuning

Wil je jouw gasten laten weten dat u kwaliteitskoffie en thee van Fleur de Café schenkt, dan zijn daar verschillende manieren voor. Op ons serviesgoed staat onze naam. De gratis theekaart is geschikt om in een kaarthouder op de tafels te plaatsen. Daarnaast kan je op jouw website laten weten dat je werkt met producten van Fleur de Café. We bieden ook 'oudhollandse' tegeltjes aan met leuke spreuken over koffie en thee. Deze tegeltjes zijn geschikt om op een muur te bevestigen.  Heb je zelf een idee om onze naam en logo te promoten, dan horen wij dit graag!

Mobiele koffiekar van Fleur de Café

Mobiele koffiekar van Fleur de Café

Bij Fleur de Café begrijpen we dat je soms voor onverwachte uitdagingen komt te staan in de horeca. Of het nu gaat om een grote groep gasten, een evenement of een braderie, het kan soms lastig zijn om extra capaciteit te bieden. Gelukkig bieden wij als service aan onze vaste klanten de mogelijkheid om een mobiele koffiebar te huren. Zo kun je optimaal gebruik maken van kansen en vrij eenvoudig extra koffie en thee schenken.

Het huren van een mobiele koffiebar is de perfecte oplossing om jouw gasten op een gastvrije en professionele manier te voorzien van goede koffie. De koffiebar is een mooie toevoeging voor bedrijfsevenementen, congressen of beurzen en draagt bij aan de sfeervolle uitstraling van het evenement. Of het nu gaat om een groot of klein evenement, bij Fleur de Café kun je terecht voor het huren van een mobiele koffiebar. Zo ben je verzekerd van heerlijke koffie en cappuccino voor al jouw gasten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over extra capaciteit.

Thee servies en service horeca

Naast koffieservies ook servies voor thee

Wist je dat Fleur de Café ook aandacht schenkt aan thee? Je kan er naast koffie ook hoogwaardige thee voor jouw horeca bestellen. Fleur de Café is naast koffiebranderij ook thee-melangeur. Je hebt hierbij de keuze uit theezakjes of het losse thee concept. Ook voor thee kan je voor jouw horeca-onderneming theeservies in bruikleen krijgen. Het betreft dan theeglazen en theeschotels.

Wil je klant bij ons worden?
Wij geven graag advies over koffie, professionele koffiemachines en thee.
koffie met veel service

Horeca koffie service bij Fleur de Café

Bestel je jouw koffie en koffiemachine bij Fleur de Café, dan kan je rekenen op veel ondersteuning voor jouw horeca. Je kan rekenen op de beste horecakoffie, leenservies, de technische dienst, barista-trainingen en oplossingen als de lattiz. En ook goed om te weten: je zit niet vast aan een koffiecontract.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over horeca koffie en thee

11.04.2024

Hoe presenteer je losse thee in de horeca?

Thee wordt regelmatig gedronken. Toch besteedt veel horeca weinig aandacht aan de populaire drank. Dit is zonde, want thee is veelzijdig! Fleur de Café maakt de lekkerste thee voor restaurants, cafés en andere horecazaken. Met de theeplateaus serveer je haast moeiteloos thee met een maximale beleving. Ontdek hoe ook jouw horecabedrijf gasten betovert met de mooiste thee en theeplateaus.
Lees meer
11.04.2024

Is losse thee wat voor mijn horecabedrijf?

Overweeg je om losse thee te verkopen? Dat kan het weleens je beste idee ooit zijn. Losse thee in de horeca wordt namelijk met de dag populairder. Je kan met losse thee genieten van veel voordelen. Het is smaakvoller, milieuvriendelijker en een lust voor het oog. Met losse thee serveer je een ware beleving. Je klant kan het citroenschijfje in de citroenthee zien. Je gast gaat de thee die jij serveert echt ervaren. De horeca kiest steeds vaker voor losse thee. Is het ook wat voor jouw bedrijf?
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer
04.09.2023

Proef de koffie van Fleur de Cafe voor Horecazaak

Heeft u een horecazaak? Dan kunt u onze koffie proeven. Vul het formulier in.
Lees meer
27.03.2023

Huur de mobiele koffiebar van Fleur de Café voor jouw evenement

Een mobiele koffiebar is een leuke eyecatcher voor jouw evenement. Wij verhuren onze hippe koffietruck graag aan vaste horeca klanten en iedereen die een mobiele koffiewagen wil voor een evenement. Maak alles voor jouw evenement compleet met de andere producten van Fleur de Café. Denk bijvoorbeeld aan servies, wegwerpbekers of een percolator.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
15.09.2020

Horeca espressomachine kopen

Koop een koffiemachine bij Fleur de Café en serveer uw gasten de lekker en verse koffie.
Lees meer