Barista koffie uit koffiemachine

Koffie zoals de barista 'm drinkt

Fleur de Café maakt van ieder kopje koffie een echte beleving. Daarom zijn wij er ook van overtuigd dat we echte barista koffie in huis hebben. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop. Doordat wij onze koffiebonen dagelijks vers branden in onze eigen koffiebranderij, kunnen wij de kwaliteit van onze barista koffie blijven waarborgen. Zo bent u verzekerd van de juiste smaak en de beste ingrediënten en drinkt u uw koffie altijd zoals uw barista hem ook thuis drinkt.

Een barista is een vakman of -vrouw die alles weet over het proces van koffiezetten

De barista belevenis

Een barista is een vakman of -vrouw die alles weet over het proces van koffiezetten en als geen ander de beste espresso, cappuccino of latte macchiato kan maken. Geen wonder dus dat u waarschijnlijk uw lekkerste kop koffie drinkt wanneer die door een barista gezet is. Wilt u die echte barista belevenis ook vaker ervaren? Dat kan dankzij onze kwalitatieve barista koffie. Wij bieden een breed online assortiment barista koffie aan. Bent u op zoek naar krachtige en donkergebrande koffiebonen? Wij hebben verschillende bonen en blends die een volle koffiesmaak met zich meebrengen. Deze bonen zijn bij uitstek geschikt om een heerlijke cappuccino of ristretto mee te zetten. Heeft u liever een subtielere smaak? Dan kunt u ook voor de zachtgebrande bonen uit ons assortiment kiezen. Kortom, met onze barista koffie zit u altijd goed.

Barista tools

Barista tools

Om de lekkerste barista koffie te kunnen bereiden, heeft u de juiste spullen nodig. Bij Fleur de Cafe vindt u alle barista tools die u nodig heeft om een perfect kopje koffie te zetten, zoals melkkannen, afklopbakken en tampers. Bovendien bieden wij een compleet assortiment aan barista koffie, apparaten en accessoires. Maal uw bonen met behulp van een van onze volautomatische koffiemolens en bereid vervolgens uw koffie in een prachtige pistonmachine van CBC Royal, Expobar of BFC. Zo haalt u de koffie die normaal de barista voor u zet, gemakkelijk in huis, kantoor of in uw eigen horecagelegenheid.

Barista trainingen

Barista trainingen

Bent u nog niet bekend met een uitgebreide koffiemachine of baristatechnieken om de perfecte barista koffie te zetten? Geen probleem. Fleur de Café helpt u graag door u de mogelijkheid te bieden trainingen bij ons te volgen. U kunt kiezen voor verschillende cursussen. In een snelle cursus leert u binnen twee uur hoe de machine werkt en hoe u verschillende koffievarianten kunt bereiden. Ook kunt u meer baristavaardigheden ontwikkelen met onze baristaworkshop. Op aanvraag kunnen wij voor u en uw personeel een training verzorgen. Dit kan zowel bij u op locatie als bij Fleur de Café. De training is vooral zinvol als u een nieuwe horecaonderneming opent. Zo leren u en uw medewerkers hoe de espressomachine optimaal gebruikt kan worden en hoe u snel en met constante kwaliteit melk opschuimt. Ook leert u met de benodigde barista tools om te gaan.

Barista koffie van Fleur de Café

Barista koffie van Fleur de Café

Fleur de Café is groothandelaar in barista koffie met een eigen koffiebranderij, gevestigd in Deventer. Wij richten ons op horeca, retail en particulieren. Heeft u interesse in de barista koffie van Fleur de Café? Wij voorzien u graag van de juiste koffie die perfect bij u of uw onderneming past. Tevens bieden we diverse verpakkingsmogelijkheden en de mogelijkheid om uw eigen etiketten te maken. Heeft u een vraag over ons assortiment of wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden van private label koffie? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag!

Interesse in onze koffie
Wij geven uw graag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over onze koffie groothandel

20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer