Waarom losse thee een leuk cadeau is

Thee is meer dan alleen een drankje; het is een beleving. En wat maakt die beleving nog specialer? Losse thee! In plaats van standaard theezakjes biedt Fleur de Café een assortiment van hoogwaardige losse theeën die elke theeliefhebber zal waarderen. Er zijn tal van redenen om te kiezen voor losse thee.

Losse thee zorgt voor een rijkere smaak. En het is een cadeau voor het oog. Je proeft de smaak beter bij losse thee. De losse blaadjes ontvouwen zich in het hete water, waardoor een kleurrijk schouwspel ontstaat. De smaak is voller en daarbij zie je de ingrediënten. Het is dan ook geen wonder dat losse thee een fantastisch cadeau is voor elke theeliefhebber. Maar welk cadeau past in jouw budget?

Leuke theecadeaus onder de €5,-

Zoek je een betaalbaar cadeautje? Dan is een zakje losse thee een smaakvol cadeau. Fleur de Café heeft een groot aanbod van theesoorten onder de €5,-. Verwen jezelf of een vriend met smaken zoals Groene thee cactusvijg of Zorgeloos-thee. Of wat dacht je van de exotische smaaktinten van Exotische droom of de zoete smaak van Zwarte thee honing-caramel?

Deze theeën zijn niet alleen betaalbaar, maar ook verpakt in aantrekkelijke zakjes. Dat maakt het geven van een cadeau extra speciaal. De unieke smaakcombinaties zorgen voor een onvergetelijke thee-ervaring, perfect voor dagelijkse verwennerij. Vind je het leuk om er een bewaarblikje bij te geven? Dit hartvormig blikje vind je vast leuk. Ook een theeknijper is een erg leuk thee-cadeautje voor onder de 5 euro.

Zakjes thee onder de vijf euro

Sencha Cactusvijg 100 gram

wfo1 Vernieuwd

Zorgeloos 100 gram

Exotische droom 100 gram

Zwarte thee Honing Caramel 100 gram

Thee cadeau tot €15,-

Heb je een iets ruimer budget? Dan kan je meerdere zakjes thee geven. Je kan ook een setje kiezen. In zo’n setje is er al een selectie. Een set combineert verschillende theesmaken die goed bij elkaar passen. Je hoeft ze niet zelf bij elkaar te zoeken. Dus dat is handig. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een van deze populaire sets:

  1. Wil je een thee cadeau geven die typisch bij de winter past? Dan is het theepakket winter wat je zoekt.
  2. Is de ontvanger naast theeliefhebber ook een natuurliefhebber? Dan is het Theepakket biologisch een passende keuze.
  3. Weet je dat de ontvanger dol is op kruidenthee? In het Theepakket kruiden vind je drie smaakvolle kruidentheeën.
  4. Wil je toch theezakjes geven? Dan is er het pakket met piramide theezakjes. Deze zakjes zijn zonder microplastics en zeer smaakvol.

Theepakket tot 15 euro

Theepakket winter

Theepakket Biologisch

Theepakket Kruiden

Proefpakket piramide theezakjes

Liefdevol theecadeau

Liefdevolle thee cadeaus vanaf €15,-

Voor iedereen die een ander een hart onder de riem wil steken en echt eens wil verwennen, is het theepakket hart. Met dit lieve cadeau maak je vast iemand heel blij. Het bevat een hartvormig blik, gevuld met 100 gram liefdevol thee en een theeknijper. Dit cadeautje valt in de smaak bij theeliefhebbers. En is erg toepasselijk voor iemand van wie je houdt.

Niet elke theedrinker is gewend aan losse thee. Het zou zomaar kunnen dat degene die jij wil verwennen normaal theezakjes drinkt. Je wil zeker weten dat de ontvanger de losse thee kan gebruiken. Daarom is een zeefje of theeknijper een goede aanvulling. Er zijn ook pakketten waar dit al bij zit. Zo krijg je bij dit theepakket winter een zeefje bij de thee. En als je er ook glazen bij wil is er het winterpakket met zeefjes en glazen.

Thee cadeaus vanaf 15 euro

Theepakket Winter + Zeefje

Pakket Winterthee met zeefjes en glazen

Theepakket Hart

Theepakket Groen + Zeefje

Kersttheepakket

Luxe thee cadeaus vanaf €30,-

Voor degenen die graag uitpakken en een luxueus cadeau willen geven, heeft Fleur de Café een selectie van premium thee-cadeaus. Denk hierbij aan een 'Tea for Two'-set. Met zo’n pakket kan je met z’n tweetjes genieten van de lekkerste theeën in stijlvolle theekopjes. Daarnaast zijn er elegante theeblikjes om losse thee in te bewaren en een prachtig theepotje voor een complete theeset. Deze luxe cadeaus zijn niet alleen een feest voor de fijnproevers, maar ook een visueel genot en een aanvulling op elke theecollectie. Met deze thee cadeaus maak je theeliefhebbers erg blij:

  1. Tea for 2 met Earl Grey en Ceylon: een set van twee klassieke theeën en een theepotje erbij.
  2. Zoek je een cadeau voor een man, of juist voor een vrouw? Met een theeplateau voor mannen of theeplateau voor vrouwen zie je in een oogopslag alle theeën. Dit theecadeau is super geschikt voor de mannelijke- of juist de vrouwelijke theeliefhebber.
  3. Wil je een echt chique gift? Dan is er het pakket Chique. Een zeer complete set met glazen, theezeefjes en rozenthee.

Thee cadeau vanaf 30 euro

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Ceylon OP

Theeplateau Mannen

Theeplateau Vrouwen

Pakket Chique

Tea to go

Bestel je leukste thee-cadeau

Wil je de theeliefhebbers in je leven verwennen met deze geweldige cadeaus? Wacht dan niet langer en bestel de leukste thee-cadeaus bij Fleur de Café. Met een breed scala aan opties, van betaalbare losse thee tot een luxueuze theepakket, vind je zeker het perfecte cadeau. Geef een geschenk dat de zintuigen prikkelt en laat je dierbaren genieten van de heerlijke wereld van Fleur de Café-thee. Bestel vandaag nog en maak van elke theeliefhebber gelukkig!

Populaire thee cadeaus

Theepakket winter

Winterpakketje

Theepakket Winter + Zeefje

Pakket Winterthee met magic teafilter

Pakket Winterthee met zeefjes en glazen

Theepakket Kruiden + Zeefje

Tea for Two 1 Winter

Tea for Two 2 Earl grey superieur & Ceylon OP

Wil je meer info over een koffieverpakking?
Wij helpen je graag met advies over koffie en private label. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Lees meer over theegroothandel

01.03.2024

Theeservies

Om losse thee te zetten zijn er allerlei handige hulpmiddelen. In het assortiment van Fleur de Café vindt u een breed scala aan zeefjes en theepotten die geschikt zijn om onze thee in te zetten.
Lees meer
08.02.2024

Zo verhoog je jouw theeverkoop met Fleur de Café

De verkoop loopt niet altijd van zelf. Er zijn maanden dat het een stuk rustiger is in jouw winkel of horecabedrijf. Of zelfs periodes dat je merkt dat klanten toch echt minder uitgeven. Hoe kan jij toch het onderste uit de kan halen met je theeverkoop? Fleur de Café weet raad. We nemen vijf stappen met je door om jouw theeverkoop een flinke boost te geven!
Lees meer
02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer
01.09.2020

Theeplateau voor in uw horeca: Serveer uw losse thee sfeervol

Serveer uw losse thee sfeervol met een theeplateau. Van een kopje thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil.
Lees meer