Sluiten
horeca-thee
De nieuwste espressomachines voor de horeca | Fleur de Café

De nieuwste espressomachines voor de horeca

Fleur de Cafe is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines  voor de horeca  van de merken Expobar en BFC.  Van die merken zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.  Zo konden wij het laatste model van BFC de ‘Aviator’ introduceren op het Amsterdam Coffee Festival 2016. Een prachtige machine met een heel eigen vormgeving en zoals wij van BFC gewend zijn met geweldige resultaten.

aviator-backaviator-2gr-elect

 

Op de Hostelco, dé beurs voor horeca, die gehouden wordt in Barcelona van 23 t/m 26 oktober 2016, worden ook weer heel wat nieuwe trends geïntroduceerd. Allerlei handige dingen die het werken in hotels en restaurants nog handiger en efficiënter maken. Wij zien vooral uit naar de lancering van het nieuwste model espressomachine van Expobar. Dit Spaanse espressomachine merk staat bekend om zijn ongeëvenaarde prijs kwaliteitverhouding.

t_expobar-g10-control-2-groep

De machines hebben een strakke, professionele uitstraling. Het nieuwste model zal de naam Onyx krijgen en is een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10.

De Onyx zal in 2 groeps en 3 groeps variant beschikbaar komen en krijgt onder andere led verlichting in de groepen. Daarnaast komt er ook een Onyx Pro model die alleen een krachtstroomaansluiting heeft.
Wij zien erg uit naar de Onyx en verwachten dat deze te leveren is vanaf januari 2017.

www.onyx.creminternational.com/