Deventer koffie

Filters weergeven
30.05.2023

Geniet jij al van eerlijke en duurzame koffie van Fleur de Café?

Ontdek hoe jouw keuze voor duurzame koffie bij Fleur de Café bijdraagt aan een betere toekomst! Wereldwijd is koffie de meest geliefde warme drank, maar er is nog steeds armoede onder koffieboeren en klimaatverandering treft hen zwaar. Bij Fleur de Café zetten we ons in voor een groenere toekomst met zonne-energie en bieden we direct trade koffie aan. Ontdek onze toewijding aan duurzaamheid en eerlijke handel en lever ook jouw positieve bijdrage aan een schonere wereld.
Lees meer
22.03.2023

Deventer Koffie, fair trade koffiebonen uit Oeganda

Regelmatig wordt Fleur de Café benadert met de vraag of we mee willen werken aan een goed doel, een benefietactie of ander fair trade initiatief. Zoals Deventer Koffie, een project waar we trots op zijn om aan mee te werken.
Lees meer
15.03.2022

Direct Trade koffie en Fair Trade koffie

Wat is Direct Trade koffie? Wat is het verschil tussen Direct Trade koffie en Fair Trade koffie? Fleur de Café verkoopt Direct Trade koffie en we leggen u graag meer uit hierover in dit blog. Ook laten we u zien welke koffie Direct Trade is en welk verhaal achter de koffies schuilt.
Lees meer
07.12.2017

Deventer Koffie na 1 jaar groot succes

Een jaar na de lancering van Deventer Koffie kan koffiebranderij Fleur de Café een bedrag van 10.000 euro overhandigen aan initiatiefnemer Ruud Boon. Daarmee is de verkoop van Deventer Koffie een jaar na de introductie een groot succes te noemen.
Lees meer