Koffie voor bedrijven

Goede koffie op de werkvloer wordt steeds belangrijker. We zien dat steeds minder werknemers en werkgevers genoegen nemen met simpele filterkoffie of koffie uit de automaat. Wilt u écht lekkere koffie voor uw medewerkers, partners en klanten? Probeer dan eens de koffie voor bedrijven van Fleur de Café. Het schenken van goede koffie is inmiddels zelfs een visitekaartje voor uw bedrijf. Ons assortiment zakelijke koffie bestaat uit vele verschillende soorten koffie: van koffiebonen en filtermaling tot vriesdroog en fresh brew coffee. Bestelt u koffie op het werk, dan is het natuurlijk ook handig als u meteen melkcups, suikerzakjes en lekkers voor bij de koffie kunt bestellen. Dit is dan ook een van de vele opties die Fleur de Café u biedt!

Koffie als zakelijk visitekaartje

Koffie als zakelijk visitekaartje

Goede koffie voor bedrijven is niet alleen lekker, het is ook een extra service die u uw medewerkers, partners en klanten biedt. Het is daarmee dus echt een extra dimensie van uw zakelijke uitstraling. Dacht u dat koffie zakelijk niets voor u kon betekenen? Dan heeft u het mis! Wij denken daarom graag met u mee over een passend koffieconcept voor uw bedrijf. U heeft verscheidene keuzes die allemaal hun eigen opties en voordelen hebben. Tegenwoordig is bijvoorbeeld de zogenaamde complete 'coffee corner' zeer populair, maar er zijn meer mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een volautomatische koffiemachine met verse koffiebonen, een koffieapparaat met filterkoffie of een professionele espressomachine met een losse koffiemolen. Het is allemaal mogelijk bij Fleur de Café

De juiste koffie voor uw bedrijf

De juiste koffie voor uw bedrijf

Wanneer u koffie zakelijk wilt inzetten, is het verstandig om enkele zaken te overwegen voordat u een keuze maakt voor een bepaalde koffiemachine:

 • Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf?
 • Welke koffie wordt er het liefst gedronken?
 • Hoeveel koffie wordt er gemiddeld gedronken?
 • Zijn er ook liefhebbers voor cappuccino, soep en/of chocolademelk?
 • Waar heeft u water- en elektriciteitsaansluitingen?

Op basis hiervan kunnen wij u helpen met de keuze voor het juiste koffieapparaat en de juiste koffie. Een volautomatische machine die voor elk kopje verse koffiebonen maalt, is een goede optie als koffie voor bedrijven. Bij veel machines kunt u ook kiezen voor koffievarianten met melk. Zo kunt u klanten of personeel ook een latte machiatto of cappuccino aanbieden. Is de koffiecorner een belangrijke plaats in uw bedrijf? Dan kunt u ook kiezen voor een professionele espressomachine en een losstaande koffiemolen. Tevens staan wij garant voor verschillende mogelijkheden rondom koffie voor bedrijven. Koopt u uw koffiemachine bij Fleur de Café? Dan wordt deze kosteloos bij u geïnstalleerd. Uiteraard kunnen wij u en uw personeel ook leren hoe de machine werkt en hoe u deze het beste kunt onderhouden. Onze eigen technische dienst kan bovendien het jaarlijkse onderhoud uit handen nemen.

Lattiz melkopschuimer

Lattiz melkopschuimer

Koffie voor bedrijven is niet compleet zonder de mogelijkheid tot koffie met melk. Wanneer u op zoek bent naar een losstaande melkopschuimer, dan is de Lattiz de perfecte oplossing. Met de Lattiz melkopschuimer kunt u professioneel melk opschuimen met één druk op de knop. De innovatieve schuimtechniek garandeert een constant perfect egaal, crème melkschuim. De Lattiz is zeer geschikt voor bedrijven waar veel cappuccino's en latte machiatto's gedronken worden en waar een constante kwaliteit van melkschuim belangrijk is. De Lattiz heeft vele voordelen:

 • Constante baristakwaliteit met één druk op de knop
 • Innovatieve schuimtechniek voor het mooiste resultaat
 • Geen contact tussen machine en melkproduct - dus optimale hygiëne
 • Bag-in-box voor maar liefst 140 porties, vergelijkbaar met 17,5 liter melk
 • De bag-in-box blijft na opening 10 dagen ongekoeld houdbaar
 • Duurzaam in gebruik
Dagelijks vers gebrande bonen

Dagelijks vers gebrande bonen

Heeft u al een goed en naar tevredenheid werkende koffiemachine? Kies dan koffie voor bedrijven uit het assortiment van Fleur de Café. U kunt bij ons terecht voor verschillende koffiebonen, gemalen koffie, vriesdroog en fresh brew coffee. Als koffiebranderij produceren wij dagelijks versgebrande koffiesoorten. U vindt altijd een soort die bij u past - of dat nu een melange, single origin of biologische koffie is. Wij denken graag met u mee qua smaak, prijs en verhaal. Bestel uw koffie voor bedrijven gemakkelijk via onze webshop. Bestelt u uw koffiebonen vóór 12 uur, dan wordt deze de volgende werkdag nog geleverd. Bent u met uw bedrijf gevestigd in de buurt van Deventer, dan kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent koffie voor bedrijven? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over koffie zakelijk!

Interesse in onze koffie
Wij geven uw graag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over onze koffie groothandel

20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer
23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer