Koffie voor bedrijven

Goede koffie op de werkvloer wordt steeds belangrijker. We zien dat steeds minder werknemers en werkgevers genoegen nemen met simpele filterkoffie of koffie uit de automaat. Wilt u écht lekkere koffie voor uw medewerkers, partners en klanten? Probeer dan eens de koffie voor bedrijven van Fleur de Café. Het schenken van goede koffie is inmiddels zelfs een visitekaartje voor uw bedrijf. Ons assortiment zakelijke koffie bestaat uit vele verschillende soorten koffie: van koffiebonen en filtermaling tot vriesdroog en fresh brew coffee. Bestelt u koffie op het werk, dan is het natuurlijk ook handig als u meteen melkcups, suikerzakjes en lekkers voor bij de koffie kunt bestellen. Dit is dan ook een van de vele opties die Fleur de Café u biedt!

Koffie als zakelijk visitekaartje

Koffie als zakelijk visitekaartje

Goede koffie voor bedrijven is niet alleen lekker, het is ook een extra service die u uw medewerkers, partners en klanten biedt. Het is daarmee dus echt een extra dimensie van uw zakelijke uitstraling. Dacht u dat koffie zakelijk niets voor u kon betekenen? Dan heeft u het mis! Wij denken daarom graag met u mee over een passend koffieconcept voor uw bedrijf. U heeft verscheidene keuzes die allemaal hun eigen opties en voordelen hebben. Tegenwoordig is bijvoorbeeld de zogenaamde complete 'coffee corner' zeer populair, maar er zijn meer mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een volautomatische koffiemachine met verse koffiebonen, een koffieapparaat met filterkoffie of een professionele espressomachine met een losse koffiemolen. Het is allemaal mogelijk bij Fleur de Café

De juiste koffie voor uw bedrijf

De juiste koffie voor uw bedrijf

Wanneer u koffie zakelijk wilt inzetten, is het verstandig om enkele zaken te overwegen voordat u een keuze maakt voor een bepaalde koffiemachine:

 • Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf?
 • Welke koffie wordt er het liefst gedronken?
 • Hoeveel koffie wordt er gemiddeld gedronken?
 • Zijn er ook liefhebbers voor cappuccino, soep en/of chocolademelk?
 • Waar heeft u water- en elektriciteitsaansluitingen?

Op basis hiervan kunnen wij u helpen met de keuze voor het juiste koffieapparaat en de juiste koffie. Een volautomatische machine die voor elk kopje verse koffiebonen maalt, is een goede optie als koffie voor bedrijven. Bij veel machines kunt u ook kiezen voor koffievarianten met melk. Zo kunt u klanten of personeel ook een latte machiatto of cappuccino aanbieden. Is de koffiecorner een belangrijke plaats in uw bedrijf? Dan kunt u ook kiezen voor een professionele espressomachine en een losstaande koffiemolen. Tevens staan wij garant voor verschillende mogelijkheden rondom koffie voor bedrijven. Koopt u uw koffiemachine bij Fleur de Café? Dan wordt deze kosteloos bij u geïnstalleerd. Uiteraard kunnen wij u en uw personeel ook leren hoe de machine werkt en hoe u deze het beste kunt onderhouden. Onze eigen technische dienst kan bovendien het jaarlijkse onderhoud uit handen nemen.

Lattiz melkopschuimer

Lattiz melkopschuimer

Koffie voor bedrijven is niet compleet zonder de mogelijkheid tot koffie met melk. Wanneer u op zoek bent naar een losstaande melkopschuimer, dan is de Lattiz de perfecte oplossing. Met de Lattiz melkopschuimer kunt u professioneel melk opschuimen met één druk op de knop. De innovatieve schuimtechniek garandeert een constant perfect egaal, crème melkschuim. De Lattiz is zeer geschikt voor bedrijven waar veel cappuccino's en latte machiatto's gedronken worden en waar een constante kwaliteit van melkschuim belangrijk is. De Lattiz heeft vele voordelen:

 • Constante baristakwaliteit met één druk op de knop
 • Innovatieve schuimtechniek voor het mooiste resultaat
 • Geen contact tussen machine en melkproduct - dus optimale hygiëne
 • Bag-in-box voor maar liefst 140 porties, vergelijkbaar met 17,5 liter melk
 • De bag-in-box blijft na opening 10 dagen ongekoeld houdbaar
 • Duurzaam in gebruik
Dagelijks vers gebrande bonen

Dagelijks vers gebrande bonen

Heeft u al een goed en naar tevredenheid werkende koffiemachine? Kies dan koffie voor bedrijven uit het assortiment van Fleur de Café. U kunt bij ons terecht voor verschillende koffiebonen, gemalen koffie, vriesdroog en fresh brew coffee. Als koffiebranderij produceren wij dagelijks versgebrande koffiesoorten. U vindt altijd een soort die bij u past - of dat nu een melange, single origin of biologische koffie is. Wij denken graag met u mee qua smaak, prijs en verhaal. Bestel uw koffie voor bedrijven gemakkelijk via onze webshop. Bestelt u uw koffiebonen vóór 12 uur, dan wordt deze de volgende werkdag nog geleverd. Bent u met uw bedrijf gevestigd in de buurt van Deventer, dan kunt u uw bestelling ook bij ons afhalen. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden omtrent koffie voor bedrijven? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over koffie zakelijk!

Interesse in onze koffie
Wij geven uw graag advies

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen over koffie

12.07.2023

Echte koffie

Thuis zo'n lekkere cappuccino maken, zoals je hem in je favoriete tent drinkt? Kies dan voor de kwaliteit in koffie van Fleur de Café.
Lees meer
17.04.2023

Koffiesmaken, kies de lekkerste koffie

Wil je jezelf als horecaondernemer onderscheiden met koffie? Dan bieden onze verschillende koffiesmaken, gebrand met behulp van onze moderne koffiebrander, je de mogelijkheid om dit te bereiken. Dor te kiezen voor onze koffiebonen kan je een unieke smaakbeleving aan jouw klanten bieden. Wij helpen je graag om de beste koffie ervaring te creëren voor jouw klanten.
Lees meer
04.04.2023

Acrylamide in koffiebonen?

Acrylamide in koffiebonen? Hoe zit dat? Wat is acrylamide en wat doet het met mijn koffiebonen? We horen het je denken... In ons blog hierover vertellen je meer over Acrylamide en koffie.
Lees meer
07.03.2023

Hoe maak ik de lekkerste koffie? Vier criteria.

De lekkerste koffie maak je met een espressobereiding . Lees over de vier criteria voor het maken van de lekkerste espresso. Een snelle barista cursus.
Lees meer
01.03.2023

's Werelds beste recepten met koffie

Koffie is verreweg de meest populaire drank ter wereld. Een wereld zonder koffie is niet meer denkbaar. Elke dag worden er wereldwijd wel meer dan 1,6 miljard kopjes koffie gedronken! Koffie kan je op verschillende manieren zetten en drinken, lees hieronder over de beste koffierecepten ter wereld.
Lees meer
21.02.2023

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Wanneer kun je nou spreken van echte verse koffie? Eigenlijk alleen wanneer je de bonen met een echte koffiemolen maalt. Er zijn veel verschillende koffiemolens maar wat zijn nou precies de verschillen? En wat bepaalt de kwaliteit van een koffiemolen?
Lees meer
21.02.2023

Hoe stel ik mijn koffiemolen af?

Het goed afstellen van jouw koffiemolen of koffiemaler is van essentieel belang voor het maken van de perfecte koffie. Met onze tips willen wij ervoor zorgen dat jouw molen of maler alleen het perfecte doet. Want te grof of te fijn gemalen koffie geven beide niet de ideale koffie.
Lees meer
30.01.2023

Koffieproducerende landen in de wereld

In Nederland wordt verreweg het meeste koffie gedronken ter wereld. Per persoon wordt er 150 liter koffie per jaar gedronken. Al die koffie wordt geïmporteerd als groene rauwe koffiebonen en hier in Nederland gebrand en eventueel gemalen
Lees meer
16.01.2023

Van koffiebessen tot koffiebonen

De kwaliteit en de smaak van onze koffiebonen vinden we erg belangrijk. We vertellen je in deze blog graag meer over het productieproces van de bonen. Welke invloed heeft het verwerkingsproces van de koffiebessen op de smaak van onze koffiebonen?
Lees meer
25.10.2022

Wat is vriesdroog koffie?

Wat is vriesdroogkoffie? Er kan wat verwarring ontstaan als het om vriesdroog koffie gaat. Want is oploskoffie ook vriesdroog koffie? Of is vriesdroog koffie hetzelfde als automaten koffie? We zullen in dit blog uitleggen wat vriesdroog koffie is en hoe het gemaakt wordt.
Lees meer
15.07.2022

Mycotoxinen in koffie?

Sommigen beweren dat een groot deel van de koffie op de markt is verontreinigd met toxines, waardoor je slechter presteert en het risico op een ziekte is verhoogd. Is dat ook zo?
Lees meer
22.09.2020

Hoe herken ik de perfect gezette koffie?

Of u nu klant in een restaurant of een barista van een espressobar bent, het herkennen van een goed gezette koffie is voor iedereen te zien en te proeven. Een perfecte koffie heeft een aantrekkelijk crèmelaag met een hazelnootbruine kleur. In de crèmelaag is een marmer of tijgerstructuur te herkennen. Bij het drinken moet de creme fluweelachtig aanvoelen. en de smaak moet vol zijn.
Lees meer
18.09.2020

Koffie cadeaupakket

Een koffie cadeaupakket is altijd een goed idee. Bij Fleur de Café hebben wij genoeg inspiratie voor een passend cadeau-idee! Zet maar even een lekkere kop koffie of thee, pak je laptop en kijk maar mee! Ben je op zoek naar een Sinterklaas- of kerstcadeau voor een echte koffiefreak? Bekijk dan hier onze mooie single origins of voor een speciaal persoon bestel je een speciality coffee.
Lees meer
15.09.2020

Koffie groothandel voor Horeca, private labels, winkels, webwinkels en bedrijven

Wij van zijn een koffie groothandel die uw horecaonderneming, winkel, bedrijf of gezin voor zien van het lekkerste koffie en thee.
Lees meer
15.09.2020

Echte lekkere koffie voor bedrijven - Zakelijke koffie

Veel medewerkers én klanten vinden goede koffie op de werkvloer belangrijk. Fleur de Café heeft een uitgebreid assortiment heerlijke koffie voor bedrijven.
Lees meer
14.09.2020

De beste Barista koffie

Fleur de Café beschikt over veel verschillende soorten thee en koffie, zodat u altijd de lekkerste producten kan serveren. Drink nu ook echte barista koffie!
Lees meer
07.09.2020

Barista

Bestel uw tools om een echte barista te worden.
Lees meer
07.09.2020

De oorsprong van de koffiebonen

Meer weten over de geschiedenis en oorsprong van koffie? Koffie is niet meer weg te denken en bestaat al sinds het begin van onze jaartelling. De oorsprong ligt in Ethiopië en Jemen.
Lees meer
13.07.2020

Vers Gebrande Koffiebonen

Wilt u de allerlekkerste koffie zetten? Dan zijn vers gebrande koffiebonen onmisbaar. Fleur de Café biedt veel verschillende soort vers gebrande koffiebonen aan, zodat u de lekkerste koffie kunt zetten. Voorzie uzelf, uw collega's en uw klanten van de beste koffie met de vers gebrande koffiebonen van Fleur de Café.
Lees meer
13.04.2020

Biologische koffiebonen blijken écht biologisch

Fleur de Café is al meer dan tien jaar bezig met koffie en heeft door een student een interessant onderzoek laten uitvoeren.
Lees meer
19.02.2020

Welke koffiemaling heb ik nodig?

Welke soort koffiemaling u nodig heeft is afhankelijk van de zetmethode die u gebruikt. De volgende zetmethodes zijn heel bekend: Espressomachine, Filterkoffieapparaat, Cafetiere of Percolator
Lees meer
04.04.2019

Arabica vs Robusta koffiebonen

Koffiebonen zijn grofweg te verdelen in robusta en arabicabonen. De koffie is afkomstig van verschillende soorten koffieplanten. De Coffea Arabica en de Coffea Robusta. Deze soorten zijn beide oorspronkelijk afkomstig uit Ethiopië. Het land van de koffie. Arabica koffie is momenteel de meest gedronken koffie van de wereld. De huidige koffiemarkt bestaat voor zo’n 70 procent uit Arabica koffie en 30 procent uit Robusta koffie.
Lees meer
11.10.2018

Trendy light roast of pittig dark roast gebrande koffie

Licht gebrande koffie is al een tijdje trendy onder koffiehipsters en lokale koffiebranderijen. Wij zijn er persoonlijk niet zo’n voorstander van want een light roast zorgt voor een wat zure bak. Waarom is deze manier van koffiebranden dan toch zo populair? We nemen graag de voors en tegens van het licht en donker branden van koffiebonen met u door.
Lees meer
26.04.2018

Single origin koffie, single estate of specialty coffee

Na het zien van het tv-programma Keuringsdienst van Waarde over koffie lijkt het ons goed om de koffietermen single origin, single estate en specialty coffee eens onder de loep te nemen.
Lees meer