Man drinkt koffie

Echte koffie

Wil jij thuis net zo'n heerlijke cappuccino maken als degene die je in je favoriete café drinkt? Of wil je zelfs je eigen koffiebonen kunnen branden en malen? Zeg vaarwel tegen instantkoffie en kies voor de kwaliteit en variëteit op het gebied van koffie die Fleur de Cafe te bieden heeft.

Het avontuur van heerlijke koffie begint natuurlijk bij de koffiebonen. Bij ons kun je kiezen uit wel 80 verschillende soorten bonen, inclusief single origins en melanges. Deze bonen worden vers gebrand, zodat je er meteen van kunt genieten. Daarnaast bieden we prachtige machines aan die de vers gebrande bonen gemakkelijk kunnen omtoveren tot een heerlijke espresso, koffie, cappuccino of Latte Macchiato.

Zelfs als je een filterkoffiezetapparaat hebt, kun je met onze handmolens en Severin melkopschuimers thuis genieten van echte koffie.

Koffiebrander en ongebrand koffie

Ongebrand koffie

Nog leuker is het natuurlijk om ongebrande bonen zelf te branden en te experimenteren met melangeren. Met een Gene Cafe coffee roaster kun je vrij eenvoudig beginnen met je carriere als koffiebrander.

Bekijk ons koffieassortiment
Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment koffiebonen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over onze koffie groothandel

23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
31.08.2020

Uw groothandel in koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professioneles koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Als groothandel in professionele koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar.
Lees meer