Expobar Onyx: De beste keuze espressomachine

Sinds de introductie van de Expobar Onyx in het najaar van 2017 hebben wij van dit model espressomachine al meer dan 40 verkocht. Voor ons is deze machine momenteel de beste keuze. We leggen graag uit waarom.

Koffiemachine Onyx bij Fleur de cafe

De komst van de Onyx

In oktober 2016 werd de komst van de Onyx al aangekondigd door Expobar. Een jaar later konden we dan eindelijk het nieuwste model verwelkomen in Nederland. Als importeur van dit Spaanse merk zijn wij altijd erg tevreden geweest over de G-10. Een no-nonsense model met een sober uiterlijk, maar zeer betrouwbaar en storingsarm. Eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat en daarom ook keken wij met hooggespannen verwachtingen uit naar de komst van de Expobar Onyx. Het nieuwste model koffiemachine is dan ook een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10.

Expobar espressomachines

Expobar is een toonaangevend producent van koffiemachines voor in de Horeca. Dit Spaanse merk verkoopt wereldwijd ruim 20.000 machines per jaar. De espressomachines van Expobar kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Het meest verkochte model van Expobar is de G10. Sinds 2013 is Fleur de Café importeur en verkopen wij gemiddeld 20 Expobar koffiemachines per maand.

Expobar espressomachines

Waarom is de Expobar Onyx de beste keuze?

Zoek je momenteel een koffiemachine voor je horeca, dan bevelen wij de Expobar Onyx van harte aan. En waarom? De Onyx is een professionele espressomachine die de hele dag lang hard kan werken en er bovendien super goed uitziet. Verkrijgbaar in 2 of 3 groeps, met elektronisch schakelbord om de koffiedoseringen volumetrisch te regelen, automatische watervulling en een 11,5 l. koperen boiler. Eén warmtewisselaar per groep. En met bovendien twee dubbelwandige (no burn) stoompijpjes. Kortom een zeer betrouwbare koffiemachine met de beste prijs/kwaliteitsverhoudin

Expobar Onyx espressomachines

Onyx Pro voor profs

Expobar heeft naast de Onyx ook een extra lijn geïntroduceerd de Onyx Pro. Dit model is zeer geschikt voor de veeleisende barista. De 2 groep Onyx Pro beschikt namelijk over 3 boilers, waarbij elke zetgroep zijn eigen boiler heeft en er een aparte boiler is voor theewater en stoom. Daarnaast kan onder andere ook de temperatuur per zetgroep ingesteld worden. Toch is voor veruit de meeste Horeca de aanschaf van de Onyx Pro zonde van het geld en kunnen ze met de normale Onyx heel goed uit de voeten.

Expobar Onyx Pro espressomachine van Fleur de cafe

Upgrade voor uw Onyx

Maak de aanschaf van een Expobar Onyx espressomachine helemaal compleet door de machine te personaliseren. Wij kunnen desgewenst de zijpanelen of achterpaneel voorzien van LED verlichting en laten bedrukken met de afbeelding naar wens. Zo krijgt uw Onyx een heel eigen uitstraling en wordt de Expoar Onyx ook uw beste keuze.

KOM DE ONYX IN ONZE SHOWROOM BEWONDEREN
Wij geven u graag advies!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere bloggen over espressomachines

21.09.2020

Koffiemachine met bonen voor thuis

Graag willen we u ook thuis laten genieten van lekkere koffie. Daarvoor heeft u al de keus uit meer dan 70 soorten koffiebonen die u online kunt bestellen in onze webshop. Naast goede koffiebonen is een goede koffiemachine met bonen voor thuis ook belangrijk. Een volautomatische koffiemachine die de bonen direct vers maalt per kopje koffie is een perfecte optie voor thuis. Wil je liever zelf als een echte barista thuis aan de slag dan is een halfautomatische espressomachine met stoompijpje voor de melk en een losse koffiemolen aan te bevelen.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
15.09.2020

Kies de afklopbak die bij u past

Om het koekje uit de filterdrager te krijgen, moet vaak met enige kracht de filterdrager ergens op getikt worden zodat het koekje loslaat. Wij leggen uw de verschillende mogelijkheid uit. Bestel hier een afklopbak bij uw espressomachine.
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
14.09.2020

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een professionele espressomachines? Wij zijn een groothandel in professionele espressomachines, koffie, ongebrande koffie en thee.
Lees meer
14.09.2020

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Alleen wanneer je de bonen met een koffiemolen maalt, kun je spreken van echt verse koffie. Wat zijn de verschillende koffiemolens en wat bepaal de kwaliteit van een koffiemolen?
Lees meer
09.09.2020

Lattiz melkopschuimer voor de Horeca

Met een Lattiz melkschuimmachine maakt u snel en met een constante kwaliteit melkschuim voor uw cappuccino, latte macchiato of andere melkvarianten.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer
31.08.2020

Uw groothandel in koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professioneles koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Als groothandel in professionele koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer
18.05.2020

Tips voor het ontkalken van uw espressomachine

Om goede koffie te kunnen schenken aan uw gasten is het ontkalken van uw espressomachine een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer over hoe te ontkalken.
Lees meer
14.04.2020

Expobar wordt Crem.

Met de espressomachine EX3 is dit realiteit.
Lees meer
21.01.2020

Horecava

Zoals elke jaar staan wij bij de Horecava! Met de nieuwe espressomachine EX5 van Expobar, onze nieuwe theezeefje, onze koffie, thee en ijsthee. Bent u een bestaande klanten of een nieuwe klant,
Lees meer
19.04.2018

Expobar Onyx: De beste keuze espressomachine

De beste keus voor een espressomachine: Expobar!
Lees meer
13.04.2017

Onderhoud uw espressomachine voor betere koffie

Regelmatig onderhoud aan uw espressomachine resulteert tot lekker koffie voor uw klant en gasten
Lees meer
13.10.2016

De nieuwste espressomachines voor de horeca

Fleur de Cafe is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines voor de horeca van de merken Expobar en BFC. Van die merken zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
Lees meer