Expobar Onyx: De beste keuze espressomachine

Sinds de introductie van de Expobar Onyx hebben wij er al velen verkocht. Voor ons is deze machine momenteel de beste keuze, we leggen graag uit waarom.

Koffiemachine Onyx bij Fleur de cafe

De komst van de Onyx

In oktober 2016 werd de komst van de Onyx aangekondigd door Expobar. Een jaar later konden we dan eindelijk het nieuwste model verwelkomen in Nederland. Als importeur van dit Spaanse merk zijn wij altijd erg tevreden geweest over de G-10. Een no-nonsense model met een sober uiterlijk, maar zeer betrouwbaar en storingsarm. Eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat en daarom ook keken wij met hooggespannen verwachtingen uit naar de komst van de Expobar Onyx. Het nieuwste model koffiemachine is dan ook een doorontwikkeling van het meest verkochte model van Expobar de G-10.

Expobar espressomachines

Expobar is een toonaangevend producent van koffiemachines voor in de Horeca. Dit Spaanse merk verkoopt wereldwijd ruim 20.000 machines per jaar. De espressomachines van Expobar kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Het meest verkochte model van Expobar is de G10. Sinds 2013 is Fleur de Café importeur.

Expobar espressomachines

Waarom is de Expobar Onyx de beste keuze?

Zoek je een koffiemachine voor je horeca, dan bevelen wij de Expobar Onyx van harte aan. En waarom? De Onyx is een professionele espressomachine die de hele dag lang hard kan werken en er bovendien super goed uitziet. Verkrijgbaar in 2 of 3 groeps, met elektronisch schakelbord om de koffiedoseringen volumetrisch te regelen, automatische watervulling en een 11,5 l. koperen boiler. Eén warmtewisselaar per groep. En met bovendien twee dubbelwandige (no burn) stoompijpjes. Kortom een zeer betrouwbare koffiemachine met de beste prijs/kwaliteitsverhoudin

Expobar Onyx espressomachines

Onyx Pro voor profs

Expobar heeft naast de Onyx ook een extra lijn geïntroduceerd de Onyx Pro. Dit model is zeer geschikt voor de veeleisende barista. De 2 groep Onyx Pro beschikt namelijk over 3 boilers, waarbij elke zetgroep zijn eigen boiler heeft en er een aparte boiler is voor theewater en stoom. Daarnaast kan onder andere ook de temperatuur per zetgroep ingesteld worden.

Expobar Onyx Pro espressomachine van Fleur de cafe

Upgrade voor uw Onyx

Maak de aanschaf van een Expobar Onyx espressomachine helemaal compleet door de machine te personaliseren. Wij kunnen desgewenst de zijpanelen of achterpaneel voorzien van LED verlichting en laten bedrukken met de afbeelding naar wens. Zo krijgt uw Onyx een heel eigen uitstraling en wordt de Expoar Onyx ook uw beste keuze.

KOM DE ONYX IN ONZE SHOWROOM BEWONDEREN
Wij geven u graag advies!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Meer blogs over koffiemachines

09.02.2024

Maak kennis met koffie groothandel Fleur de Café

Zoek je een koffiegroothandel? Dan is het tijd om kennis te maken met Fleur de Café. Als koffiegroothandel zijn wij vooral leverancier voor de horeca. En ook voor winkels en andere ondernemers staan wij klaar. In onze eigen koffiebranderij werken wij dagelijks met de beste bonen. Wij beloven je de lekkerste koffie. En ook alle andere zaken rondom koffie kan je bij onze groothandel terecht!
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer