Sluiten
horeca-thee
Expobar wordt Crem | Fleur de Café

Expobar wordt Crem

Expobar wordt Crem en komt met nieuwe lijn
Fleur de Café verkoopt al jaren met veel plezier de producten van Expobar. Inmiddels zijn er een aantal wijzigingen geweest bij dit merk. De vertrouwde kwaliteit is gebleven, maar qua keuze en design is er veel moois te melden. We vertellen er je graag over in deze blog.
Andere naam en nieuwe lijn
Crem international, de moedermaatschappij van Expobar is vorig jaar overgenomen door het Amerikaanse Welbilt voor de lieve som van 270 miljoen euro. Sindsdien zijn er een aantal zaken in gang gezet, zoals de ontwikkeling van een aantal nieuwe modellen. Ook gaat de naam Expobar verdwijnen. Expobar wordt Crem. Voor degenen die vertrouwd zijn met de naam Expobar zal dit wel even wennen zijn.
De Crem EX3; prijswinnend design
Onlangs is op de HOST in Milaan de eerste koffiemachine van de nieuwe lijn gepresenteerd; De Crem EX3. Met deze machine haal je een echt design-item in huis. Door zijn slimme en strakke ontwerp is de EX3 zelfs meteen in de prijzen gevallen. Het heeft de prestigieuze IF design award 2020 gewonnen!
Modulair samen te stellen
De EX3 is niet alleen mooi, maar ook helemaal naar eigen smaak samen te stellen. Zo past hij binnen elke huisstijl en horeca-inrichting. Op dit moment bestaat de lijn uit twee kleuren, wit en zwart, met een aantal verschillende afwerkingen. De omkasting is verkrijgbaar in:
• wit
• zwart
• staal
• eikenhout
• walnoothout
• geborsteld aluminium
De verwachting is dat de EX3-machines rond eind 2020 volledig modulair is samen te stellen. Er kan dan gekozen worden uit zo’n 40 opties. De machine kan worden uitgevoerd met bijvoorbeeld diverse soorten grepen, voetjes en bedieningspanelen.
Andere extra’s
Een producteigenschap waar wij blij van worden is bijvoorbeeld de mogelijkheid om de temperatuur digitaal in te stellen. Daarnaast heeft elke groep zijn eigen display die ook functioneert als shot timer. Een andere mooie vernieuwing is de volledig vlakke koppenwarmer bovenop de machine. De bovenkant kan dus volledig benut worden voor het warmhouden van kopjes koffie.
Vertrouwde kwaliteit
Wij waren altijd al enthousiast over de kwaliteit van de producten van Expobar. De naamswijziging in Crem heeft gelukkig geen invloed op de kwaliteit. Deze is onveranderd hoog gebleven en de producten hebben nog steeds een lage storingsgevoeligheid.
De prijzen
De basisuitvoering van de Crem EX3 is qua prijs vergelijkbaar met de Expobar G10. Kies je voor de extra opties, zoals uitvoering in echt hout, dan geldt er uiteraard een meerprijs.
Voorproefje?
Wij hebben inmiddels al verschillende uitvoeringen van de Crem EX3 op voorraad. Ben je geïnteresseerd? Kom dan vooral eens langs in onze showroom. We vertellen je graag alles over de verschillende modellen. En uiteraard worden de apparaten daarbij uitgebreid uitgeprobeerd!


Geef een reactie