Fleur de Café wenst je fijne feestdagen!

Heb je nog iets nodig voor kerst of oud en nieuw? Houdt er dan rekening mee dat wij van 24 december 2022 tot 1 januari 2023 gesloten zijn.

De bezorgdiensten hebben het op dit moment ook extreem druk waardoor het langer kan duren voordat je het pakket thuis geleverd krijgt. Heb je dus nog wat nodig? Bestel op tijd!

Afsluiting 2022

NIEUWS / BLOG

Filters weergeven
31.01.2023

Hoe stel ik mijn koffiemolen af?

Het goed afstellen van jouw koffiemolen of koffiemaler is van essentieel belang voor het maken van de perfecte koffie. Met onze tips willen wij ervoor zorgen dat jouw molen of maler alleen het perfecte doet. Want te grof of te fijn gemalen koffie geven beide niet de ideale koffie.
Lees meer
31.01.2023

Liefdevolle Valentijn cadeaus

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. Fleur de Café heeft mooie en extra speciale theeën en cadeaus samengesteld voor speciale dagen zoals Valentijnsdag of Moederdag. Moederdag is bijvoorbeeld een speciale feestdag die wordt gevierd ter ere van het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving. Een speciale dag dus.
Lees meer
30.01.2023

Koffieproducerende landen in de wereld

In Nederland wordt verreweg het meeste koffie gedronken ter wereld. Per persoon wordt er 150 liter koffie per jaar gedronken. Al die koffie wordt geïmporteerd als groene rauwe koffiebonen en hier in Nederland gebrand en eventueel gemalen
Lees meer