Fleur de Café bestaat 15 jaar en dit vieren wij met een feestelijke Open Dag.
 
Marc en Eugenie Steenhuis hebben 15 jaar geleden de stap gewaagd om als eerste groothandel losse thee te introduceren in de horeca. Inmiddels is Fleur de Café marktleider op het gebied van losse thee, maar ondertussen ook de energiezuinigste koffiebranderij van Europa. Het bedrijf is van een tweemanszaak op een zolder kamer in hun woonhuis in Diepenveen uitgegroeid tot een bedrijf met 18 werknemers en een bedrijfspand van meer dan 1000m2 aan de Hamburgweg 10 in Deventer.
 
Wil je graag een kijkje nemen bij een koffiebranderij en zien, ruiken en ervaren hoe koffie gebrand wordt? Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee.

 
Wanneer?         Maandag 6 februari 2023
 
Hoe laat?          Van 11.00 tot 15.00
 
Waar?               Hamburgweg 10, 7418 ES, Deventer
 

Het Fleur de Café team staat klaar om je te voorzien van de lekkerste koffie en thee. Er zullen demonstraties worden gegeven bij het koffie branden, thee melangeren en er zal een koffie en theeproeverij gehouden worden.

Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig.
Hopelijk tot ziens op 6 februari 2023.

Fleur de Café

Uitnodiging open dag Fleur de Café

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Fleur de Café

19.04.2023

Maak kennis met het team van Fleur de Café

Het team van Fleur de Café is heel divers, maar ze hebben een ding gemeen, ze zijn allemaal dol op koffie en thee. Onze medewerkers hebben ervaring in de koffie en thee industrie en zijn altijd opzoek naar de nieuwste smaken en trends. Maak kennis met onze gepassioneerde koffie- en theeliefhebbers!
Lees meer
08.04.2022

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café te werken of stage te lopen? Maar staan er op dit moment geen vacatures open? Fleur de Café staat open voor open sollicitaties en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met jou mee over de mogelijkheden.
Lees meer
28.03.2022

Over ons

Van een kopje koffie of thee een belevenis maken dat is wat Fleur de Café graag wil. Daarom leveren wij de beste koffiebonen en de mooiste losse thee. In onze koffiebranderij en theemelangeerderij in Deventer worden de koffiebonen dagelijks vers gebrand en de thee zelf gemelangeerd. Doordat wij dit zelf doen, kunnen wij de kwaliteit waarborgen hierdoor ben je gegarandeerd van de beste smaak en de mooiste ingrediënten.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer