De beste espressomachines voor uw horecaonderneming

De beste espressomachines voor uw horecaonderneming

Een lekker kopje koffie is voor uw gasten van groot belang. De keuze voor de juiste espressomachine is een belangrijke beslissing. Weet u al aan welke eisen uw espressomachine dient te voldoen? Wij beschikken over diverse merken en uitvoeringen espressomachines van topkwaliteit. U bent bij Fleur de Café verzekerd van een goede prijs/kwaliteitverhouding, duidelijke uitleg en service van topniveau.

Wilt u espressomachines gaan verkopen?

Doordat wij importeur zijn van een aantal professionele espressomachine merken (Expobar, BFC, Fracino), bent u bij ons aan het beste adres voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Op verzoek kunnen wij deze machines voor u installeren en het onderhoud uitvoeren. Lees hier meer over het verkopen van espressomachines.

Technische dienst Fleur de Café

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd. Ook voor het onderhoud aan uw espressomachine, koffiemolen of het vervangen van een waterfilter kunt u bij onze technische dienst terecht. En mocht u onverhoopt een storing aan uw koffiemachine hebben, dan denkt onze technische dienst graag met u mee voor een passende oplossing.

Wat zijn uw wensen voor een professionele espressomachine?

Wat zijn uw wensen voor een professionele espressomachine?

Gaat u voor een volmachine en in welke prijsklasse wilt u blijven? In onze webshop komt u merken als Expobar, Fracino en BFC tegen. Stuk voor stuk toonaangevende producenten voor koffiemachines in de horeca. Zo verkoopt het Spaanse merk Expobar 20.000 machines wereldwijd per jaar. De G10 is ons meest verkochte apparaat van dit merk. Het heeft een strak uiterlijk en groot gebruiksgemak. Een Italiaans merk uit ons assortiment is BFC. Deze espressomachines worden in eigen huis en volledig met de hand gebouwd. Hiervoor worden uitsluitend hoogwaardige componenten gebruikt. Het merk biedt tevens extra opties op bepaalde modellen. Het Engelse merk Fracino biedt een paar bijzondere uitvoeringen aan. Wilt u een espressomachine die zowel op gas als elektriciteit werkt? Onze dual fuel modellen zijn dan erg geschikt. Zoals u merkt is ons aanbod zeer divers. U vindt bij ons altijd een professionele espressomachine voor uw horecaonderneming.

Koffiemachine voor mobiele koffiebar

Koffiemachine voor mobiele koffiebar

Een perfecte aanvulling op een professionele espressomachine is goede koffie, ook die vindt u bij Fleur de Café. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment koffie. Al onze koffiebonen zijn van eersteklas kwaliteit. U heeft de keuze uit koffiebonen uit wel 20 landen. Doordat wij geen gebruik maken van smaakversterkers en toevoegingen zijn onze bonen ook nog eens een verantwoorde en gezonde keuze.

Koffie voor uw professionele koffiemachine

Koffie voor uw professionele koffiemachine

Om een lekker bakje koffie te kunnen serveren aan uw gasten is naast de juiste koffiemachine in de Horeca natuurlijk ook het product zelf van groot belang. Goede koffie vindt u bij Fleur de Café: bij ons bent u naast voor de apparaten ook aan het juiste adres voor een ruim assortiment koffiebonen, van eersteklas kwaliteit. U kan kiezen tussen bonen uit wel 40 landen, of voor een van onze tientallen melanges. De koffiebonen worden wekelijk vers gebrand in onze koffiebranderij.

Koop, huur of lease uw espressomachine

Koop, huur of lease uw espressomachine

De espressomachine gevonden die perfect past in uw horecaonderneming? U bent altijd van harte welkom in onze showroom om te zien hoe de machine werkt. Wij bieden de mogelijkheid een espressomachine te kopen, huren of leasen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Heeft u een vraag over ons assortiment? Stel uw vragen gerust via de telefoon of mail, we helpen u graag verder. Naast groothandel in espressomachines en koffie kunt u ook bij ons terecht voor thee in uw horeca.

De professionele Expobar espressomachines

wfo1 Meest populair

Expobar Onyx 2 groeps laag model

Expobar G10 2 groeps

Expobar Carat 2 groeps zwart

Crem EX3 zwart 2 groeps

Interesse in onze espressomachine?
Wij geven uw graag advies

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over espressomachines

08.03.2023

Tips voor het ontkalken van jouw espressomachine

Om goede koffie te kunnen schenken voor jezelf thuis of aan jouw gasten is het ontkalken van jouw espressomachine een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer over hoe te ontkalken.
Lees meer
21.02.2023

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Wanneer kun je nou spreken van echte verse koffie? Eigenlijk alleen wanneer je de bonen met een echte koffiemolen maalt. Er zijn veel verschillende koffiemolens maar wat zijn nou precies de verschillen? En wat bepaalt de kwaliteit van een koffiemolen?
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
15.09.2020

Kies de afklopbak die bij u past

Om het koekje uit de filterdrager te krijgen, moet vaak met enige kracht de filterdrager ergens op getikt worden zodat het koekje loslaat. Wij leggen uw de verschillende mogelijkheid uit. Bestel hier een afklopbak bij uw espressomachine.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer