Horeca koffie

Filters weergeven
12.04.2024

Compleet koffieconcept met servies en service voor Horeca

Bij het serveren van koffie heb je meer nodig dan alleen koffiebonen. Suiker, koffieservies en lekkers voor bij de koffie zijn ook essentieel. Hoe fijn is dat als je alles op één plek kan bestellen? Bij Fleur de Café kan dat. Deze koffiebranderij is thuis in de horeca en biedt een compleet koffieconcept voor de horeca. Er is zelfs een technische dienst voor horeca-espressomachines! Ontdek alle service rondom koffie voor jouw horeca.
Lees meer
08.02.2024

Zo maak je indruk met koffie en thee in de horeca

In de wereld van de horeca draait alles om de juiste sfeer, gastvrijheid en smaak. Je wilt dat alles op elkaar is afgestemd. En dat je gasten blijven terugkomen. De smaak de beleving zijn van groot belang in de horeca. Natuurlijk geldt dit ook voor je drankenkaart. Met koffie en thee kan je onvergetelijke ervaring creëren. Ontdek hoe je indruk maakt op je gasten met koffie en thee.
Lees meer
04.09.2023

Proef de koffie van Fleur de Cafe voor Horecazaak

Heeft u een horecazaak? Dan kunt u onze koffie proeven. Vul het formulier in.
Lees meer
04.10.2022

Vondelkoeken actie

Een heerlijke kopje koffie of thee van Fleur de Café is een echte belevenis. Maar wat is daar lekkerder bij dan een altijd vers ambachtelijk koekje?
Lees meer
26.04.2022

Espresso bonen

De juiste koffiebonen vinden is een zoektocht, Fleur de Café helpt u graag hiermee. De juiste koffieboon is voor iedereen namelijk anders. Bent u eruit welke koffieboon het best bij uw smaak past? Bestel dan nu snel de lekkerste koffie online. Vers gebrand en snel geleverd!
Lees meer