Horeca koffie

Voor de horeca is lekkere koffie een must. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf. Gasten waarderen heerlijke koffie en komen er voor terug. Bij koffiebranderij Fleur de Café bestel je horeca koffie van ambachtelijke kwaliteit. Je zet er gegarandeerd een lekker bakje koffie mee. Fleur de Café staat klaar voor de horeca. Met de dienstverlening en een compleet assortiment voor de horeca, wordt goede koffie serveren een eitje!

Let op: de prijzen hieronder zijn zonder horeca-korting. Neem contact op om de prijzen voor de horeca te zien. 

Bestel hier jouw horeca koffie

wfo1 Meest populair

Brasil Yellow Bourbon 1 kg

wfo1 Meest populair

Noir Desir 1 kg

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Primero melange 1 kg

Fleur de Café Espresso Grand Cru 1 kg

Horeca koffie

Koffie voor de horeca

Voor jouw horeca kies je een koffie die in de smaak valt. Je wil een koffie serveren waar je zo veel mogelijk gasten blij mee maakt. Echt goede horecakoffie bestel je bij een koffiebranderij met passie voor koffie en kennis van de horeca. Fleur de Café is een bekend gezicht in de horeca. De koffiebranderij werkt met de modernste machines en gebruikt alleen de beste bonen. Daardoor is koffie van kwaliteit een garantie.

Om deze redenen bestel je koffie voor de horeca bij Fleur de Café:

  • Hoge kwaliteit koffie
    Fleur de Café koopt alleen de beste koffiebonen in en heeft modernste en milieuvriendelijkste koffiebrander van Europa; de Loring S70.
  • Scherpe prijs:
    Je betaalt niet meer dan nodig en krijgt korting als je inkoopt voor de horeca.
  • Zonder koffiecontract:
    Je zit nergens aan vast, je bent vrij om te kopen wat je wilt.
  • Ook (koffie)machines:
    Je vindt er ook horecaespressomachines, koffiemolens en baristatools.
  • Een eigen technische dienst: 
    Er staat altijd iemand klaar die je helpt bij storing en onderhoud van je espressomachine.
  • Leenservies voor horeca:
    Koffieservies hoef je niet te kopen, je kunt het bij Fleur de Café lenen.
  • Alles in huis:
    Je vindt er een compleet assortiment voor bij de koffie, zoals fudge, melkcupjes en suikerstaafjes.

Geen wonder dat veel restaurants, cafés en hotels hun koffie bestellen bij Fleur de Café. Bel 0570-67 77 22 als je koffie voor jouw horeca wil bestellen of kennis wil maken bij Fleur de Café in Deventer.

Horeca koffie serveren

Koffie serveren in de horeca

Wanneer je koffie in de horeca serveert, hoort daar ook servies bij. Bij Fleur de Café krijg je als horeca-klant prachtig horeca koffieservies in bruikleen. Dit maakt het serveren van koffie een stuk makkelijker. De glaasjes voor espresso en de kopjes voor cappucino en koffie zijn namelijk speciaal voor de horeca ontworpen. Het heeft precies die uitstraling die je in de horeca-zoekt.

Dit servies kent nog meer voordelen voor de horeca. De kopjes en schotels zijn goed stapelbaar. De koffiekop staat stevig op de schotel, waardoor tijdens het serveren de koffie niet verschuift. Door het oortje ligt de kop fijn in de hand. Door de asymetrie van het schoteltje is er naast het kopje is plek om iets lekkers bij de koffie te serveren.

Koffie voor horeca uit moderne koffiebranderij

Koffie voor horeca uit moderne koffiebranderij

Bij de keuze voor horecakoffie is een constante smaak belangrijk. Je wil niet dat de koffie de ene keer anders smaakt dan de andere keer. Koffie moet elke keer even lekker zijn, zodat gasten jouw horeca blijven bezoeken. Puur om dat ene kopje koffie te scoren. Daarbij is het wel fijn als de koffie altijd hetzelfde smaakt. Fleur de Café gebruikt de modernste koffiebrander, waarmee de kwaliteit altijd constant is. Daarbij werkt de branderij met alleen hoge kwaliteit-koffiebonen. Hierdoor ben jij er verzekerd goede koffie die altijd even lekker smaakt!

Bij koffiebranderij Fleur de Café wordt koffie op ambachtelijke wijze gebrand. Ze doen dit al sinds 2014 met veel liefde. Deze koffiebrander levert vooral koffie voor de horeca. Dagelijks worden er vele kilo’s verschillende soorten koffie gebrand. Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk verpakt in een koffiezak met ventiel zodat de bonen tijd hebben om te ontgassen en de versheid niet verliezen. Er wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Met de horecakoffie van Fleur de Café laat je jouw gasten de ultieme koffiebeleving ervaren!

Alles wat je nodig hebt voor koffie in de horeca

Alles wat je nodig hebt voor koffie in de horeca

Naast de lekkerste koffies, vind je bij Fleur de Café meer voor koffie in de horeca. Zoals de beste koffiemachines voor de horeca. En ook al je andere horeca barista tools. Ben je al bekend met de Lattiz machines? Deze melkopschuimer is ontworpen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor in de horeca is deze machine een echte aanwinst. Met één druk op de knop heb je het perfecte melkschuim. Hierdoor kan iedereen mooie cappuccino’s en andere melkvarianten van koffie maken.

De koffie smaakt het beste met wat lekkers er naast. Daarom bestel je bij Fleur de Café ook lekkers naast de koffie. Lekker en handig voor bij de koffie is het aanbod aan zoetigheid. Bij Fleur de Café bestel je al jouw koffiebenodigdheden voor de horeca zoals suikerzakjesmelkcupsnougatkoekjes en bonbons.

Wil je horeca koffie inkopen?
Neem contact op voor een afspraak om samen de beste koffie voor jouw horeca te selecteren.