koffiebranderij van Fleur de Café

Ambachtelijke koffiebranderij

Fleur de Café is sinds 2014 een ambachtelijke koffiebranderij. Dagelijks worden er vele  kilo’s verschillende soorten koffie gebrand. Na het branden worden de koffiebonen zo snel mogelijk verpakt in een koffiezak met ventiel zodat de bonen tijd hebben om te ontgassen en de versheid niet verliezen.

Fleur de café heeft een groot assortiment koffiemelanges. De Fleur de Café blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand, hierbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Laat uw gasten de ultieme koffiebeleving ervaren en maak uw keuze uit ons assortiment Fleur de Café koffiebonen.

Koffie van Fleur de Café

Smaken verschillen en daarom vindt u in ons assortiment diverse koffiebonen.

Bent u opzoek voor uw gasten naar een krachtige en donker gebrande koffie? Probeer dan onze Noir Desir of Style Italien eens. Deze koffies zorgen voor een volle koffiesmaak, met deze donkere koffiebonen kunt u een heerlijke cappuccino of ristretto zetten. Hebben uw gasten liever een milde koffie? Dan zijn de AOC, Mundo Novo of Guatemala Antigua echte aanraders. Via onze webshop kunt u uw zoekopdracht verfijnen, hierdoor kunt u de koffie soort bepalen.  

Koffiebonen die in onze koffiebranderij gebrand zijn, worden tot 2 maanden na branddatum door ons als vers aangemerkt. Een jaar na branding is wat ons betreft de uiterste consumptiedatum voor koffiebonen. Tot 2 maanden na branddatum wordt deze koffie nog verkocht als verse koffie.

U kunt uw favoriete koffie toevoegen aan uw verlanglijstje. Dit is een makkelijke manier om uw favoriete koffie terug te vinden. Dit doet u door bij het product op ‘toevoegen aan favorieten’ te klikken en vervolgens kunt u onder uw account bij mijn verlanglijstje het product terug vinden voor de volgende bestellingen.  

Koffie randassortiment

Bij de koffie

Lekker bij de koffie en bij de thee, bonbon mix, nougat of koekjes. Wij leveren ook allerlei randassortiment om uw koffie op de juiste manier te serveren zoals:

Lattiz melk machine

Lattiz melk voor in de horeca

Lattiz melk bag-in-box is dé revolutie voor melkschuim in de horeca. Met een druk op de knop levert Lattiz melkschuim van barista kwaliteit voor wel zes cappuccino's per minuut! In een pak lattiz zit 4 liter melk hieruit kunt u tot wel 140 cappuccino’s maken. De lattiz melk bag-in-box kunt u 10 dagen ongekoeld na opening bewaren in uw Lattiz machine. Wij zien eigenlijk alleen maar voordelen aan de Lattiz. Het melkschuim is altijd van constante kwaliteit en het maken van een cappuccino en latte macchiato wordt voor iedereen  mogelijk.

Om de lattiz melk bag in box te  kunnen gebruiken heeft u een Lattiz melkopschuimer nodig. Met de lattiz melkmachine kunt u professioneel melkopschuimen met 1 druk op de knop. De innovatieve schuimtechniek garandeert een constant perfect egaal, crèmig melkschuim en is bovendien super hygienisch!

Servies van Fleur de Café in bruikleen

Horeca voordeel

De servieslijn van Fleur de Café bieden wij gratis in bruikleen aan voor horeca die ook onze koffie schenken. De kopjes zijn stapelbaar en hebben een zakelijke uitstraling. Door het comfortabele oor drinkt het servies in deze lijn zeer prettig. De Fleur de Café cappuccino kop heeft een inhoud van 20 cl, de Fleur de Café koffie kop heeft een inhoud van 14 cl.

Daarnaast verkopen wij ook Fleur de Café kartonnen bekers zodat u uw gasten kan voorzien van een koffie to go. Deze kartonnen bekers zijn vormgegeven in de Fleur de Café huisstijl. Mooi, strak en stijlvol past heel mooi bij het hele concept van Fleur de Café. Ideaal voor koffie of cappuccino.

koffiekar van Fleur de Café

Horeca evenementen

Heeft u een evenement al in de planning staan? Of gaat u deelnemen aan een braderie of markt? Voor onze horeca vaste klanten bieden wij een aantal verhuur mogelijkheden aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw uitstraling.

Wat kunnen wij u aanbieden?

Onze mobiele koffiebar. De aanhanger is in Fleur de Café stijl en wordt compleet met apparatuur verhuurd. Op verzoek kunnen wij ook de koffie en thee mee leveren zodat de koffiekar gebruiksklaar is.

Daarnaast hebben wij ook in de stijl van Fleur de Café een beach vlag waarmee u extra aandacht kan vragen voor u stand. De beach vlag kunt u gemakkelijk in de grond steken.

Heeft u een koffiemachine nodig voor uw evenement? Wij hebben verschillende percolators te huur. U kunt ook bij ons terecht voor tijdelijk servies. Wij helpen u graag door ons Fleur de Café servies aan te bieden. Van kopjes voor koffie of cappuccino tot aan espressoglaasjes, theeglazen of ijstheeglazen.

  

Horeca blogs

02.11.2023

Theeconcept voor jouw horecabedrijf

Ben je klaar met de ouderwetse theedoos? Met Fleur de Café kies je voor een nieuwe thee-revolutie. Met ons horeca thee-concept serveer je simpel en stijlvol losse thee. Dit is smaakvoller, specialer en milieuvriendelijker dan de standaard theezakjes. En het is een absolute beleving voor je klant. Theedrinken is nog nooit zo leuk geweest. In dit blog ontdek je alles over losse thee in jouw horecabedrijf.
Lees meer
21.09.2020

Horeca theeproeverij

Kom proeven en kies uw nieuwe theesoorten Bent u op zoek naar een nieuwe theesoorten voor uw horeca of wilt u graag uw theekaart aanpassen met nieuwe losse theesoorten? Wij organiseren theeproeverijen. Meld u aan voor onze theeproeverij. Tijdens de theeproeverij bieden wij u de mogelijkheid om verschillende theesoorten te ruiken en proeven om zo een goede keuze te maken voor het nieuwe seizoen. Ook worden er demonstratie gegeven hoe u uw thee met extra beleving kunt presenteren. Bent u er na de theeproeverij nog niet uit, neem dan een sample mee naar huis en geef uw keuze later door.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
21.01.2020

Horecava

Zoals elke jaar staan wij bij de Horecava! Met de nieuwe espressomachine EX5 van Expobar, onze nieuwe theezeefje, onze koffie, thee en ijsthee. Bent u een bestaande klanten of een nieuwe klant,
Lees meer
background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
Eigen koffiebranderij en theemixerij. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722