IJsthee

Filters weergeven
10.08.2023

Mocktails met ingrediënten van Fleur de Café

Ontdek de verrukkelijke wereld van mocktails met de smaakvolle thee ingrediënten van Fleur de Café. Laat je verleiden door verfrissende en kleurrijke creaties. Laat je smaakpapillen dansen met exotische fruitinfusies, geurige kruiden en premium koffiearoma's. Verwen jezelf en je gasten met deze heerlijke drankjes die de perfecte balans vinden tussen verfijning en plezier. Geef je drankjes een nieuwe dimensie en creëer onvergetelijke momenten met de betoverende mocktails van Fleur de Café. Proef de passie, zonder de kater.
Lees meer
09.05.2023

Iced drinks maken met de thee van Fleur de Café!

Ontdek de veelzijdigheid van het maken van ijsthee! Er zijn talloze manieren om deze verfrissende drank te bereiden en in ons blog leggen we alle recepten uit. Of je nu een fan bent van klassieke ijsthee of liever experimenteert met fruitige smaken, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren en geniet van de zomerse vibes!
Lees meer
25.04.2023

Ik ga op vakantie en neem mee...

Natuurlijk wil je op vakantie blijven genieten van je favoriete kopje koffie of thee, maar in een ander land kan de smaak toch net anders zijn dan je gewend bent. Gelukkig hebben wij een aantal handige tips voor je waarmee je ervoor kunt zorgen dat je jouw geliefde warme of koude drank van Fleur de Café ook tijdens je vakantie niet hoeft te missen.
Lees meer
28.03.2023

IJsthee serveren in de horeca

Tijdens die warme zomerdagen is verse ijsthee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Fleur de Café ontwikkelde drie theeën om zelf ijsthee te maken. Deze theesoorten hebben een fantastische zomerse smaak en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten. De smaak is fris en vol en met 90% minder suiker dan reguliere icetea.
Lees meer
23.08.2022

Hoe maak je ijsthee?

Lekker afkoelen tijdens de warme zomerdagen is met verse ijs thee gemaakt van echte losse thee heerlijk verfrissend. Zelf ijsthee maken is heel makkelijk en heerlijk om te drinken.
Lees meer
02.05.2022

Verse ijsthee maken van losse thee voor particulieren

Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een blikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee. Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee.
Lees meer