
Verse ijsthee in de horeca: uw recept
Wilt u verse ijsthee serveren in uw horecagelegenheid? Fleur de Café ontwikkelde een uniek ijstheeconcept voor de horeca. Met dit concept is het voor de horeca mogelijk om binnen 2 minuten een verse ijsthee te kunnen serveren. Het maken van de ijsthee gaat als volgt:
- Voeg 3 schepjes (ongeveer 2 gram) losse thee toe aan de Magic Teafilter.
- Plaats deze onder de espressomachine en vul met heet theewater (ongeveer 0,3l). Laat even trekken.
- Voeg nu 2 pompjes Routin siroop toe in de smaak die past bij uw theesoort.
- Roer met een lepel even door de thee zodat de siroop goed opgenomen is.
- Vul de Magic Teafilter nu helemaal met ijsklontjes. De thee wordt nu in één keer sterk gekoeld. Voeg eventueel nog verse ingrediënten toe.
- Serveer de Magic Teafilter met een ijstheeglas gevuld met ijsklontjes.
- Uw klant kan ongeveer 2 glazen ijsthee uit de theekan halen.
Met het samengestelde startpakket van Fleur de Café heeft u direct alles in huis om verse ijsthee te serveren. Het enige dat u nodig heeft zijn genoeg ijsklontjes en een zonnig terras.
IJsthee Horecapakket
Losse thee voor ijsthee

Routin ijsthee siroop
Om het ijsthee concept compleet te maken, adviseren wij gebruik te maken van de ijstheesiroop van Routin 1883. Deze siropen worden gemaakt van de beste geselecteerde natuurlijke ingrediënten en water uit de zuiverste Franse Alpen. Door een kleine hoeveelheid toe te voegen aan uw ijsthee, versterkt u de smaak en geeft u de ijsthee een zacht zoete smaak.
IJsthee Routin siropen

Verse ijsthee van Fleur de Café is genieten
Wilt u ook genieten van de verse ijsthee van Fleur de Café? In onze webshop vindt u alle producten om een heerlijke verse ijsthee te maken. Zoals de verschillende theesoorten, de Magic Teafilter en de siropen van Routin. Overigens is het gebruik van een siroop van Routin niet noodzakelijk, maar geeft het de ijsthee net een extra smaakboost en een zachte zoete smaak.