Sluiten
horeca-thee
Kerstpakketten en Sinterklaas cadeautjes | Fleur de Café

Kerstpakketten, Sinterklaas cadeautjes en meer

Sinds de zomervakantie druppelen bij ons de folders en soms zelfs complete glossy magazines binnen van bedrijven die  kerstpakketten verkopen. Waarschijnlijk heeft u ook al de eerste feestdagen folders in de brievenbus gekregen. En nu de dagen korter worden, de kachel weer brand en de winterjas weer aan de kapstok hangt, komen we vanzelf in de decembersfeer. Daarom heeft ook Fleur de Cafe allerlei leuke cadeautjes voor Sinterklaas en kerst samengesteld.SONY DSC

Cadeaupakketjes en kerstpakketten in elke prijsklasse. Wij blijven dicht bij onszelf dus alle cadeautjes zijn samengesteld met de mooiste koffiebonen en de lekkerste losse theesoorten. Ook super leuk om te bestellen als bedrijf om zo uw medewerkers te verwennen.

Alle feestelijke cadeautjes bekijken klik hier

Andere pagina's

Warme winter thee

Warme kopje theeEen koude winterdag en een kop warme thee passen perfect bij elkaar. Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de wintermaanden. Zie je jezelf al bij een haardvuurtje zitten met een kop dampend hete thee. Daar hoort een heerlijke winterse theesmaak bij, zoals van kaneel, caramel, vanille of chocola.

Losse thee

Losse theeWilt u genieten van de heerlijke smaak van echte verse thee? Van fris tot zoet en van winters tot zomers, voor elke smaak hebben wij wel een thee in onze collectie. Onze theeën maken elk moment speciaal.

Theezeefje

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Andere Blog's