Sluiten
horeca-thee
Kerstpakketten en Sinterklaas cadeautjes | Fleur de Café

Kerstpakketten, Sinterklaas cadeautjes en meer

Sinds de zomervakantie druppelen bij ons de folders en soms zelfs complete glossy magazines binnen van bedrijven die kerstpakketten verkopen. Waarschijnlijk heeft u ook al de eerste feestdagen folders in de brievenbus gekregen. En nu de dagen korter worden, de kachel weer brand en de winterjas weer aan de kapstok hangt, komen we vanzelf in de decembersfeer. Daarom heeft ook Fleur de Café allerlei leuke cadeautjes voor Sinterklaas en kerst samengesteld.

kerstpakket

Kerstpakketten voor elk budget

De cadeaupakketjes en kerstpakketten zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. Wij blijven dicht bij onszelf dus alle cadeautjes zijn samengesteld met de mooiste koffiebonen en de lekkerste losse theesoorten. Ook super leuk om te bestellen als bedrijf om zo uw medewerkers te verwennen.

Thee als cadeau

Wil je iemand thee cadeau geeft, dan is het handig als je weet van welke theesoort degene houdt. Drinkt degene ook koffie dan is het bijna zeker dat een zwarte thee in de smaak valt.  Is het iemand die graag vroeg naar bed gaat of een dieet volgt, kies dan voor een kruidenthee. Met een theepakket van meerdere smaken losse thee, geef je echt iets moois en zeker een thee die in de smaak valt.

Kerstthee

Kerst of winterthee

Een cadeau dat zeker in de smaak zal vallen is er een met een echte winterse theesoort. Een koude winterdag en een kop warme winterthee passen perfect bij elkaar. Want thee lest niet alleen de dorst, maar verwarmd het lichaam van binnenuit.  Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de wintermaanden. Zie je jezelf al bij een haardvuurtje zitten. Daar hoort een heerlijke winterse theesmaak bij, zoals van kaneel, caramel, vanille of chocola.

koffie pakket

Koffie als cadeau

Ook voor de koffieliefhebbers zijn er verschillende koffie cadeaupakketten samengesteld. Met verschillende soorten koffiebonen of gecombineerd met een lekkere koffiesiroop en een fijne mok. Welk cadeaupakket u ook kiest, het valt vast en zeker in de smaak.  Wilt u liever zelf een pakket samenstellen, dan kan dat natuurlijk ook.

Alle feestelijke cadeautjes bekijken klik hier

Andere pagina's

Warme winter thee

Warme kopje theeEen koude winterdag en een kop warme thee passen perfect bij elkaar. Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de wintermaanden. Zie je jezelf al bij een haardvuurtje zitten met een kop dampend hete thee. Daar hoort een heerlijke winterse theesmaak bij, zoals van kaneel, caramel, vanille of chocola.

Losse thee

Losse theeWilt u genieten van de heerlijke smaak van echte verse thee? Van fris tot zoet en van winters tot zomers, voor elke smaak hebben wij wel een thee in onze collectie. Onze theeën maken elk moment speciaal.

Theezeefje

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Andere Blog's