Koffie bonen

De Fleur de Café koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffie van Fleur de Café de beste en gezondste keuze.

Bij Fleur de Café staat elke maand 1 koffie centraal als 'koffie van de maand'. Elke maand wordt er een andere koffie in koffie van de maand geplaatst. Deze koffie van de maand wordt met 35 % korting verkocht zodat u, als consument, kan proeven en ruiken van een heerlijke koffie met speciale korting.

Naast koffie van de maand verkopen wij ook op=op koffie.

Koffie bij Fleur de Café wordt als vers aangemerkt tot 2 maand na de branddatum. Na deze 2 maand is de koffie nog prima te drinken maar geven wij geen vers garantie meer. Hierdoor profiteer je van de op=op koffie met 35% korting. De door ons gebrande koffiebonen zijn wat ons betreft tot uiterlijk een jaar na branddatum te consumeren.

Tips om je bonen vers te houden

Gebrande koffiebonen bestellen is één, de koffiebonen vers behouden is een tweede. Wij snappen dat je jouw koffiebonen niet binnen 2 dagen op hebt. Daarom is het belangrijk om je gebrande koffiebonen zo goed mogelijk te conserveren. Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, zodat jouw koffiebonen zo lang mogelijk zo vers mogelijk blijven:

  • Bewaar de koffiebonen op een koele, droge, luchtdichte en donkere plek.
  • Bewaar uw vers gebrande koffiebonen vooral niet in de koelkast of vriezer. Door condens wordt de koffiesmaak beïnvloed.
  • Vermijd sterk ruikende producten. Koffiebonen nemen geuren uit de omgeving op. Dit heeft effect op de geur en de smaak van de koffie.

Koffie aanbiedingen

wfo1 Koffie van de maand

Koffie van de maand Panama Boquette 500 gram

wfo1 Op = Op

OP=OP Ethiopië Bench Maji 500 gram

OP=OP India Kaapi robusta 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Colombia Excelso Bio 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Ethiopie Sidamo washed Gr.2 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Guatemala Antigua Pastoral 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Sulawesi Kalossi 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Mandheling Grade 1 Arabica 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Mexico Bio 500 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Ethiopië Yirgacheffe 500 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld is dezelfde werkdag verzonden.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor je klaar. Tel: 0570-677722

NIEUWS / BLOG

Filters weergeven
24.05.2023

Een stijlvolle en georganiseerde theecollectie met de premium theedoos en blikken voor thee

Ontdek de ultieme theedooservaring met onze premium theedoos met blikken - perfect voor theeliefhebbers die hun favoriete blends graag georganiseerd en stijlvol willen bewaren. Deze prachtig vormgegeven theedoos bevat een reeks lege blikken, klaar om gevuld te worden met jouw favoriete theeën. Creëer een unieke en persoonlijke collectie, of geef het als een geschenk aan iemand die dol is op thee. Met onze premium theedoos met blikken, is het genieten van een heerlijke kopje thee altijd binnen handbereik.
Lees meer
24.05.2023

De kleur van Rooibos thee

Ontdek het mysterie van de robijnrode kleur en de betoverende smaak van Rooibos thee. Laat je verleiden door de diepe, warme tint die de oxidatie van de bladeren onthult. Een ware visuele traktatie voor de ogen. Maar het is de smaak die je pas echt betovert. Laat je smaakpapillen meevoeren door de aardse tonen, de delicate zoetheid en de subtiele nootachtige ondertonen. Ontdek de geheimen van Rooibos thee en geniet van een unieke en verfijnde ervaring die je smaakpapillen zal verwennen.
Lees meer
22.05.2023

Losse thee of koffie bewaren | tips en bewaaradviezen

Bewaar losse thee en koffiebonen op de juiste manier om de beste smaak te behouden. Onze blikken zijn ideaal om koffie of thee langdurig vers te houden. Ontdek onze handige blikken in ons assortiment voor het optimaal bewaren van losse thee en koffiebonen.
Lees meer