Koffie bonen

De Fleur de Café koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffie van Fleur de Café de beste en gezondste keuze.

Bij Fleur de Café staat elke maand 1 koffie centraal als 'koffie van de maand'. Elke maand wordt er een andere koffie in koffie van de maand geplaatst. Deze koffie van de maand wordt met 35 % korting verkocht zodat u, als consument, kan proeven en ruiken van een heerlijke koffie met speciale korting.

Naast koffie van de maand verkopen wij ook op=op koffie.

Koffie bij Fleur de Café wordt als vers aangemerkt tot 2 maand na de branddatum. Na deze 2 maand is de koffie nog prima te drinken maar geven wij geen vers garantie meer. Hierdoor profiteert u van de op=op koffie met 35% korting. De door ons gebrande koffiebonen zijn wat ons betreft tot uiterlijk een jaar na branddatum te consumeren.

Tips om uw bonen vers te houden

Gebrande koffiebonen bestellen is één, de koffiebonen vers behouden is een tweede. Wij snappen dat u uw koffiebonen niet binnen 2 dagen op heeft. Daarom is het belangrijk om uw gebrande koffiebonen zo goed mogelijk te conserveren. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat uw koffiebonen zo lang mogelijk zo vers mogelijk blijven:

  • Bewaar de koffiebonen op een koele, droge, luchtdichte en donkere plek.
  • Bewaar uw vers gebrande koffiebonen vooral niet in de koelkast of vriezer. Door condens wordt de koffiesmaak beïnvloed.
  • Vermijd sterk ruikende producten. Koffiebonen nemen geuren uit de omgeving op. Dit heeft effect op de geur en de smaak van de koffie.

Koffie aanbiedingen

wfo1 Koffie van de maand

Koffie van de maand Ethiopië Bench Maji 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Oost-Timor Lacau 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Nicaragua Catuai Finca Aurora 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Brasil Cerrado arabica 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Indonesia Mandheling Grade 1 Arabica 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Tanzania arabica AA 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Panama Boquete 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Honduras Bio 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op India Kaapi 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Uganda Bugishu arabica AA 750 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

NIEUWS / BLOG

Filters weergeven
16.05.2022

Nieuwsbrief mei 2022 horeca

Het weer begint om te slaan en de warme zomerdagen komen in het vooruitzicht. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de horeca bedacht. Daarnaast hebben we een groene Akaneks 2.5 occasion in de aanbieding!
Lees meer
16.05.2022

Nieuwsbrief mei 2022 particulieren

Het weer begint om te slaan en de warme zomerdagen komen in het vooruitzicht. Fleur de Café heeft een uniek en makkelijk ijsthee pakket voor u bedacht. Daarnaast hebben we een aantal ijskoffie recepten waarmee u heerlijk zelf thuis ijskoffie kan maken.
Lees meer
16.05.2022

Vacature Stage plek

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café stage te lopen? Fleur de Café is altijd opzoek naar een stagiair(e) en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met je mee over de mogelijkheden. Fleur de Café is een erkend leerbedrijf.
Lees meer