Koffie bonen

De Fleur de Café koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Daarbij wordt geen gebruik gemaakt van toevoegingen of smaakversterkers. Dit maakt de koffie van Fleur de Café de beste en gezondste keuze.

Bij Fleur de Café staat elke maand 1 koffie centraal als 'koffie van de maand'. Elke maand wordt er een andere koffie in koffie van de maand geplaatst. Deze koffie van de maand wordt met 35 % korting verkocht zodat u, als consument, kan proeven en ruiken van een heerlijke koffie met speciale korting.

Naast koffie van de maand verkopen wij ook op=op koffie.

Koffie bij Fleur de Café wordt als vers aangemerkt tot 2 maand na de branddatum. Na deze 2 maand is de koffie nog prima te drinken maar geven wij geen vers garantie meer. Hierdoor profiteert u van de op=op koffie met 35% korting. De door ons gebrande koffiebonen zijn wat ons betreft tot uiterlijk een jaar na branddatum te consumeren.

Tips om uw bonen vers te houden

Gebrande koffiebonen bestellen is één, de koffiebonen vers behouden is een tweede. Wij snappen dat u uw koffiebonen niet binnen 2 dagen op heeft. Daarom is het belangrijk om uw gebrande koffiebonen zo goed mogelijk te conserveren. Wij hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet, zodat uw koffiebonen zo lang mogelijk zo vers mogelijk blijven:

  • Bewaar de koffiebonen op een koele, droge, luchtdichte en donkere plek.
  • Bewaar uw vers gebrande koffiebonen vooral niet in de koelkast of vriezer. Door condens wordt de koffiesmaak beïnvloed.
  • Vermijd sterk ruikende producten. Koffiebonen nemen geuren uit de omgeving op. Dit heeft effect op de geur en de smaak van de koffie.

Koffie aanbiedingen

wfo1 Koffie van de maand

Koffie van de maand Oost-Timor Lacau Bio 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Panama Boquete 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Colombia Excelso Bio 750 gram

wfo1 Op = Op

Op=Op Ethiopië Bench Maji 750 gram

background Layer 1
Voor 12 uur besteld volgende werkdag in huis.
background Layer 1
Dagelijkse levering. Kwaliteit is verslavend!
phone Created with Sketch.
Voor persoonlijk advies staan wij voor u klaar. Tel: 0570-677722

NIEUWS / BLOG

Filters weergeven
26.09.2022

Nieuwsbrief particulier september 2022

Het is alweer september, je zal er misschien nog niet bij stil gestaan hebben maar september betekend wel dat we richting de herfst en uiteindelijk ook de winter gaan. In ons assortiment vind je nieuwe luxe theesoorten, deze luxe thee is nu ook verkrijgbaar in leuke theepakketten. Binnenkort bestaat Fleur de Café 15 jaar en dat vieren we met een open dag!
Lees meer
26.09.2022

Nieuwsbrief september 2022

Het is alweer september, de dagen worden donker en kouder... klanten zullen minder ijskoffie en ijsthee gaan drinken en meer warme koffie en thee. In ons assortiment vind je nieuwe luxe theesoorten, deze luxe thee is nu ook verkrijgbaar in leuke theepakketten.
Lees meer
30.08.2022

Nieuw! Luxe thee bij Fleur de Café

De meest luxe theesoorten, speciaal geselecteerd, verkopen wij nu in een premium blik. Zwarte thee, Oolong thee, groene thee en witte thee zijn afkomstig van dezelfde theeplant, de Camellia Sinensis. De verwerking van de theebladeren geeft de thee een hele andere kleur, smaak en beleving.
Lees meer