Lekkere koffie van Fleur de cafe

Lekkere koffie

Echt verse koffie dat proef je. In onze modern koffiebranderij branden wij dagelijks koffiebonen. U heeft als klant de keuze uit meer dan 80 soorten koffie. Single origins rechtstreeks van de koffieboeren in Zuid-Amerika of Afrika, arabica of robusta, melanges, biologische of decaf koffiebonen. Bovendien hebben wij momenteel zelfs een rechtstreekse koffielijn vanuit Uganda, waarmee we onze Deventer Koffie maken. Een 'direct trade' project waar we met plezier aan meewerken.

Losse thee van Fleur de cafe

Losse thee

Fleur de Café is de eerste leverancier die het gebruik van losse thee in de horeca tot een succes heeft gemaakt. Klantbeleving staat voorop bij het serveren van losse thee. Want wat is er heerlijker dan wanneer u groene thee met citroen besteld, u ook werkelijk citroenschijfjes terugvindt in uw thee. Of om te ontdekken dat kruidenthee ook echt alleen maar uit kruiden bestaat. De tijd van het zakjes theegruis is voorbij, de tijd van fijnproevers is aangebroken. Horeca kiezen daarom massaal voor hoge kwaliteit thee en geven daarmee hun gasten een onvergetelijke beleving. Wij zijn er best trots op dat Fleur de Café daarin voorop gaat.

Verse ijsthee met echte thee van Fleur de cafe

Verse ijsthee met echte thee

Een van onze paradepaardjes is het verse ijstheeconcept. Speciaal ontwikkeld door Fleur de Café om snel,  een verse ijsthee te kunnen serveren gemaakt van échte thee. Dus met 100% natuurlijke ingrediënten. De ijsthee is beschikbaar in vier verschillende smaken en een groot succes voor elk terras, feestje of luie dag in de tuin. Net als voor de losse thee en koffie geldt ook voor de ijsthee, alleen de hoogste kwaliteit is geschikt voor een ultieme beleving en zeer geschikt voor fijnproevers.

Private Label koffie van Fleur de cafe

Private Label koffie

Een eigen merk koffie of thee is helemaal van deze tijd. Fleur de Café biedt retailers en horeca de kans om een eigen koffiemelange samen te stellen en deze onder een eigen merk te schenken of te verkopen. Onze koffieexperts adviseren u graag om in drie stappen een keuze te maken voor uw private label koffie. Bovendien hebben wij alles in huis om de koffie en thee vervolgens in de juiste stijl te verpakken.

Ongebrande koffie van Fleur de cafe uit jute koffiezak

Ongebrande koffie: Wilt u zelf koffiebonen branden in uw zaak?

Wij verkopen ongebrande koffiebonen en ook verschillende soorten branders. Voor u als ondernemer biedt het zelf branden verschillende voordelen. Naast de enorme klanttevredenheid is de inkoop van ongebrande bonen ook voordelig en kunt u zelf de kwaliteit van uw koffie waarborgen. 

Koffiebranders

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag om u zo op weg te helpen als koffiebrander. Wij zijn zelf koffiebranderij en daarnaast verkopen wij koffiebranders van het merk Kuban, Gene Café en Fracino die wij ook zelf gebruiken. Lees meer over de tips en trucs als startende koffiebrander

Wil je thee inkopen?
Wij helpen je graag met advies over thee. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen van Fleur de cafe

20.05.2022

Klantenservice

De Klantenservice van Fleur de Cafe helpt u graag bij al uw vragen. Het lokale telefoonnummer en overige contactmogelijkheden vind je op deze pagina.
Lees meer
08.04.2022

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café te werken of stage te lopen? Maar staan er op dit moment geen vacatures open? Fleur de Café staat open voor open sollicitaties en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met jou mee over de mogelijkheden.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer
07.09.2020

Privacy statement

Fleur de Café gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten.
Lees meer
07.09.2020

Algemene voorwaarden

Bekijk onze Algemene voorwaarden.
Lees meer
07.09.2020

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag aan Fleur de Café? Kijk dan eens in de lijst veel gestelde vragen, wellicht staat jouw vraag erbij en vind je daar ook het antwoord op jouw vraag over koffie, thee, bestellingen en de bezorging.
Lees meer