Koffie op het werk

Koffie op het werk kan niet ontbreken. Gemiddeld werken wij, Nederlanders, ongeveer 34 uur per week. Het is dan ook belangrijk om op het werk een lekkere kop koffie te drinken.

Steeds meer bedrijven nemen thee en koffie op het werk serieus, zowel voor het personeel als voor de klanten en gasten die het bedrijf bezoeken. Zo is er een trend om de koffiecorner in grand café-achtige stijl in te richten en ook is er meer aandacht voor de herkomst van de koffie. Lekkere koffie op het werk is een goede ontwikkeling, want het is jammer en onnodig om je personeel en klanten slechte koffie en thee aan te bieden. Zoek je een koffiemachine voor op het werk? Dan is het goed om op een aantal dingen te letten:

  • Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf?
  • Welke koffie wordt er het liefst gedronken?
  • Hoeveel koffie wordt er gemiddeld gedronken?
  • Zijn er ook liefhebbers voor cappuccino, soep en/of chocolademelk?
  • Water- en elektriciteitsvoorziening

Gebrande koffie als basis

Welke koffie past bij jouw bedrijf?

Welke koffie past bij jouw bedrijf?

Lekkere koffie op het werk is voor veel mensen erg belangrijk. Laat ook jouw klanten en personeel genieten van goede koffie. Het schenken van goede koffie op het werk is zelfs steeds vaker een visitekaartje voor je bedrijf. In ons assortiment hebben wij verschillende mogelijkheden: van koffiebonen en filtermaling tot vriesdroog en fresh brew koffie. Afgestemd op jouw koffiemachine, jouw wensen en het aantal personeelsleden vind je bij Fleur de Café koffie die past bij jouw bedrijf. 

Koffie met een verhaal

Koffie met een verhaal

Koffie is al zolang het bestaat een product met een verhaal. Ook nu zijn er nog koffiebonen die een bijzonder verhaal met zich meedragen. Of het nu gaat om de soort, de herkomst of de manier van verbouwen of verhandelen: wij hebben verschillende koffiebonen in ons assortiment die jou met hun verhaal zullen aanspreken en die goed bij jouw bedrijfsfilosofie passen. Wij adviseren je graag over onze biologische, direct trade of specialty koffie die je kan schenken op het werk.

Koffiemachine op het werk

Koffiemachine op het werk

Zoek je een koffiemachine voor jouw bedrijf? Dan denken wij graag met je mee om een goede keuze te maken voor koffie op het werk. Een volautomatische machine die voor elk kopje verse koffiebonen maalt is een goede optie. Bij veel machines kan je ook kiezen voor koffievarianten met melk. Zo kan je klanten of personeel ook een latte machiatto of cappuccino aanbieden. Is de koffiecorner een belangrijke plaats in je bedrijf, dan kan je ook kiezen voor een professionele espressomachine en een losstaande koffiemolen. 

Verschillende type zakelijke koffiemachines voor bedrijven

Koffieautomaat met oploskoffie: Bravilor

De Quinto van Bravilor Bonamat biedt kwaliteit en overzichtelijkheid. Het combineert een eenvoudige bediening met een fraai design. Met één druk op de knop geniet je van een heerlijke warme drank, zoals koffie, cappuccino, espresso, chocolademelk of heet water. Zo kan jij je klanten en medewerkers alle varianten aanbieden.

Quinto van Bravilor Bonamat met oploskoffie

VolKoffieautomaat met echte koffie voor kleine bedrijven: Nivona

DeNivona CafeRomatica NICR520 zwart gebruikt echte koffie.

Quinto van Bravilor Bonamat met oploskoffie

Volautomaat met echte koffie voor middelgrote bedrijven: Dr Coffee

Met één druk op het touchscreen heeft u de lekkerste koffie, cappuccino of latte Macchiato. De Dr.Coffee espresso koffiemachine is dé ideale machine voor kleine en middelgrote locaties (MKB). De perfecte combinatie van kwaliteit en ergonomie met een strak en modern design. Er is keuze uit een breed assortiment aan warme dranken, met of zonder melk (schuim), espresso, gewone koffie, cappuccino, koffie crème, espresso macchiato of caffé latte. Zelfs heeft u de mogelijkheid om een gepersonaliseerde drank in te stellen!

Dr. Coffee Silver Edition Espresso koffie volautomaat
Animo Optivend 42 NG

Koffieautomaat met echte koffie voor grote bedrijven: Animo Optivend 42 NG

De OptiVend van Animo is een zetsysteem voor instant koffie waarmee je op elk moment van de dag lekkere koffie zet. Eén druk op de knop en binnen een paar seconden heb je een heerlijk kopje koffie in jouw favoriete smaak. Wordt het een espresso, latte macchiato, cappuccino? Of toch liever thee? Met de OptiVend is de keuze aan jou. Omdat smaken verschillen. Met zijn strakke vormgeving past de OptiVend in elk interieur en iedere situatie. De OptiVend is zeer geschikt voor bedrijfskantines, zorginstellingen, scholen, hotels, theaters, midden en klein bedrijf.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere bloggen voor bedrijven

15.09.2020

Koffie groothandel voor Horeca, private labels, winkels, webwinkels en bedrijven

Wij van zijn een koffie groothandel die uw horecaonderneming, winkel, bedrijf of gezin voor zien van het lekkerste koffie en thee.
Lees meer
15.09.2020

Echte koffie voor bedrijven

Veel medewerkers én klanten vinden goede koffie op de werkvloer belangrijk. Fleur de Café heeft een uitgebreid assortiment heerlijke koffie voor bedrijven.
Lees meer
15.09.2020

Koffie op het werk

Bent u op zoek naar koffie voor uw bedrijf? Als koffiebranderij kan u verse koffie voor op het werk krijgen
Lees meer