Koffiemachine

Filters weergeven
21.03.2024

Wat is de beste koffiemachine met koffiebonen voor thuis?

Koffiemachines zijn er in allerlei soorten en maten. Er is zoveel aanbod, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn filtermachines, volautomaten en luxere espressomachines. De prijzen zijn uiteenlopend en je weet niet waar je op moet letten. Hoe kies je nou de beste voor koffiebonen? Dit blog helpt je in de zoektocht naar de beste machine voor bij jou thuis.
Lees meer
20.03.2024

Dit is jouw groothandel in koffiemachines

Fleur de Café werkt dagelijks met koffie en koffiemachines. Hierdoor weten ze precies wat goede machines zijn. Ook kan je bij deze groothandel rekenen op nog meer gunstige voorwaarden. Veel machines zijn direct leverbaar en je krijgt als je wil hulp bij de installatie en de afstelling. Ontdek waar jij als wederverkoper nog meer op kunt rekenen bij deze groothandel in koffiemachines.
Lees meer
15.09.2023

Op het werk - voor uw bedrijf

Koffie van Fleur de Café op het werk mag niet ontbreken. Veel medewerkers en klanten vinden goede koffie op de werkvloer belangrijk, Fleur de Café heeft een uitgebreid assortiment met heerlijke koffie. Het schenken van goede koffie is inmiddels zelfs een visitekaartje voor uw bedrijf.
Lees meer
02.06.2023

Lattiz melkopschuimer voor de Horeca

Met de Lattiz melkschuimmachine maak je moeiteloos en met een constante kwaliteit perfect melkschuim voor al je favoriete drankjes, zoals cappuccino, latte macchiato en andere heerlijke melkcreaties. Of je nu een professionele barista bent of gewoon thuis van een heerlijke koffie wilt genieten, de Lattiz melkschuimmachine staat altijd voor je klaar om het beste melkschuim te creëren.
Lees meer
01.05.2023

Ontdek de Smartsteam EX3 Zwart voor de Horeca

Klaar om de koffie-ervaring in jouw horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Smartsteam EX3 Zwart: de koffiemachine die de lat hoger legt voor kwaliteit en gebruiksgemak. Ontdek in onze blog waarom deze machine de nieuwe standaard voor koffiekwaliteit kan worden.
Lees meer
13.03.2023

Onderhoud jouw espressomachine voor betere koffie

Regelmatig onderhoud aan jouw espressomachine voorkomt storingen en resulteert tot lekker koffie voor jouw klant en gasten. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven aan jouw machine.
Lees meer
08.03.2023

Tips voor het ontkalken van jouw espressomachine

Om goede koffie te kunnen schenken voor jezelf thuis of aan jouw gasten is het ontkalken van jouw espressomachine een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer over hoe te ontkalken.
Lees meer
27.05.2022

Nieuw! Fiamma koffiemachines

Fleur de Cafe is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines voor de horeca van de merken Expobar, BFC en nu ook van Fiamma! Fiamma machines komen uit Portugal en zijn ontworpen voor degene met een hoog koffiegebruik.
Lees meer
26.04.2022

Expobar espressomachine

Fleur de Cafe is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines voor de horeca van de merken Expobar en BFC. Van die merken zijn wij ook altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
22.04.2022

Expobar Onyx: De beste keuze espressomachine

Zoekt u een espressomachine voor uw horeca? Kies dan voor de Expobar Onyx. De Onyx is zeer betrouwbaar en heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer