Ericoffeekoffie printer

Latte art uit een printer,

dat is kort samengevat wat de Ericoffeekoffie printer kan. De machine is een combinatie van 3D-technologie en een inkjetprinter. Er wordt eetbare inkt gebruikt en de print op het schuim kan zelf bepaald worden. Van selfies en andere foto's tot bedrijfslogo's.

Full colour koffie printer

Met de Ericoffee koffie printer maakt u van elke bestelling een buitengewone ervaring. Met de nieuwste decoratietechnologie personaliseert u elke cappuccino, latte maar ook taart of koekjes binnen enkele seconden daarmee is de Ericoffee printer niet alleen een koffie printer, maar een echte foodprinter. De printer kan full colour printen met eetbare inkt. Elke gewenste foto, logo of tekst kan via een app rechtstreeks op de cappuccino geprint worden.

Koffie gedrukt met logo Fleur de cafe

Koffieprinter als marketingtool

De mogelijkheden van de foodprinter van Ericoffee zijn eindeloos, voor restaurants en coffeeshops, hotels, maar ook bij evenementen. Het kan ook ingezet worden als marketingtool voor grote bedrijven die hun merkimago op een originele manier willen benadrukken. Print full colour je logo of slogan op de cappuccino, latte, taart of sandwich, bijvoorbeeld bij een congres of gewoon in de bedrijfskantine.

Koffie gedrukt met 10 jaar Fleur de cafe

Koffieprinter bij evenementen

Print elke gewenste boodschap, logo of afbeelding op uw cappuccino. Denk bijvoorbeeld aan een foto van het bruidspaar, het logo van de hoofdsponsor van het congres of een kerstboodschap in de december maand. De Ericoffee kan uw boodschap dus op verrassende wijze kracht bijzetten of onderstrepen. Het zal zeker voor glimlach zorgen bij uw klanten.

Ericoffee foodprinter Wit

Kom de Ericoffee foodprinter bekijken

Wilt u de Ericoffee foodprinter eerst in werking zien? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Deventer. Daar ontvangen wij u graag en kunt u zelf de koffieprinter uitproberen. Naast de Ericoffee ontdekt u in onze showroom ook onze espressomachines en koffiemolens.

Even spellen met onze Ericoffee

Ericocoffee demonstratie

Interesse in onze Ericofoodprinter?
Wij geven uw graag advies

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. 

Andere bloggen over koffiezetwijze

14.09.2020

Latte art uit een printer: Ericoffee koffie printer

Met de Ericoffee koffieprinter maakt u van elke cappuccino een feestje voor uw klant. Met een app kan de klant zelf een foto of tekst op het schuim laten printen. Bovendien kan de Ericoffee ook fullcolour op brood, cupcakes of bier printen. Ook perfect voor events.
Lees meer
14.09.2020

Latte art

Met latte art geeft u uw kopje koffie net wat extra liefde mee. Laat uw gasten glimlachen dankzij de perfecte café latte met de bonen van Fleur de Café.
Lees meer
07.09.2020

Barista

Bestel uw tools om een echte barista te worden.
Lees meer
19.02.2020

Welke koffiemaling heb ik nodig?

Welke soort koffiemaling u nodig heeft is afhankelijk van de zetmethode die u gebruikt. De volgende zetmethodes zijn heel bekend: Espressomachine, Filterkoffieapparaat, Cafetiere of Percolator
Lees meer
18.07.2019

Mokkapot, dé ideale koffiemaker

Als ik op vakantie ga, belandt de mokkapot standaard in mijn bagage. Het koffieapparaatje is namelijk lekker makkelijk om mee te nemen en bovendien ben ik dan ook op de camping verzekerd van prima koffie. Het is dan wel officieel geen espresso, maar de koffie die je met een mokkapot zet is heerlijk van smaak. En bovendien pure romantiek. Op je knieën voor je gasstel, in de buitenlucht, het gepruttel, de geur. Op en top vakantiegevoel wat mij betreft.
Lees meer
07.03.2018

Hoe maak ik de lekkerste koffie? Vier criteria.

De lekkerste koffie maak je met een espressobereiding in een espressomachine vinden wij. Lees over de vier criteria voor het maken van de lekkerste espresso. Een snelle barista cursus.
Lees meer
26.01.2017

Cappuccino, latte macchiato lekker door goed melkschuim

Dit is waarom lattiz een goede melkopschuimer is voor de horeca en het perfecte, romige melkschuim geeft.
Lees meer