Sluiten
horeca-thee
Marsepein, speculaas en cadeautjes | Fleur de Café

Marsepein, speculaas en cadeautjes

Nog even en dan is het zover. Sinterklaas komt aan in Nederland. Elke winkel is inmiddels al versierd met vrolijke cadeautjes, jute zakken en chocolade letters en uit elke speaker klinken Sinterklaas liedjes. Iedereen wordt er aan herinnerd dat 'het heerlijk avondje' er aan komt.

Marspein, speculaas en cadeautjes

Jeugdherinneringen

Hoewel er bij Fleur de Café geen sinterklaasliedjes door het pand heen schallen word ik ook hier herinnerd aan het komende feest. Of eigenlijk word ik herinnerd aan vroeger. Aan hoe wij vroeger Sinterklaas vierden. De stiekeme inkopen en NIET STOREN briefjes op de slaapkamerdeuren, de verdwenen plakbandrol en vooral de gevulde wasmand vol cadeautjes. Al die jeugdherinneringen komen boven, enkel en alleen door de geuren die hier door het pand zweven. Die van marsepein en speculaas. Ik voel me weer een kind die vol verwachting uitziet naar pakjesavond enkel door het drinken van een slokje Speculaas of Marsepein thee. Op de site van scientias.nl lees ik dat geur qua zintuig de kampioen herinneren is. En dat het geurcentrum dicht bij het emotiecentrum in ons brein ligt. Daardoor roepen geuren die geroken zijn tijdens de jeugd later nog steeds herinneringen op van vroeger. In mijn geval dus van heerlijke Sinterklaas avonden vol speculaas, marsepein en chocolademelk.

Sinterklaas stemming

Wilt u ook in de Sinterklaas stemming komen dan kunnen wij u de zwarte thee Speculaas en de Rooibos Marspein-amandel losse thee van harte aanbevelen. Laat de geur en de smaak u verleiden. Beide theesoorten zijn in onze webshop te bestellen in de hoeveelheden 100 gram, 250 gram en een 1 kilo. Bovendien is er ook een leuk cadeaupakketje te koop met daarin beide theesoorten, twee theeglazen en een leuk theezeefje. Wil je ook iemand een mooie Sinterklaas herinnering geven dan kan ik dit cadeautje Pakket Sinterklaasthee van harte aanbevelen.

Sinterklaas theespeculaas sinterklaas thee

Cadeautip

Cadeautjes geven is leuk, cadeautjes krijgen natuurlijk ook. Wilt u graag iemand verrassen met Sinterklaas? Maak hem of haar dan blij met één van de cadeautjes uit onze webshop. Om u alvast op weg te helpen, doe ik u hierbij een aantal suggesties.

koffie pakketHet Chai Latte pakket: In plaats van chocolademelk is Chai Latte ook erg lekker om op pakjesavond te drinken. Dit van oorsprong Indiase recept is spicy en zoet tegelijk. Met dit pakket, maakt u thuis zelf met gemak echte Chai Latte. Zet de thee, laat goed trekken, voeg warme melk en een scheutje Chai siroop toe en uw Chai Latte is klaar.

 

 

 

 

latte macchiato pakketHet Latte Macchiato pakket: Ook dit is een super cadeau voor de koffieliefhebber. Met 250 gram donkere Noir Desir koffiebonen voor een pittige espresso. Voeg opgeschuimde melk toe en klein scheutje vanille siroop van Routin en je zelfgemaakte Latte Macchiato is klaar. Genieten maar!

 

 

 

 

pakket wintertheePakket Winterthee met magic teafilter: Hoewel de theesoorten in dit pakket niet persé Sinterklaas theeën zijn, is dit pakket wel erg leuk om te geven of krijgen. Het bevat naast de mooie groene wintermelange en de gluhwein thee namelijk ook een heel handig theepotje. De magic teafilter heeft een ingebouwd theezeefje. Zet het potje op het glas, de thee loopt aan de onderkant er door in je glas en de theeblaadjes blijven achter.

 

 

Met deze pakketjes en de vele anderen die wij hebben samengesteld geef je een cadeautje die zeker in de smaak valt. De mooiste en lekkerste losse theesoorten of de beste koffiebonen. Voor iedere smaak een passend geurend cadeau én een blijvende herinnering.

Bekijk onze cadeau's

Wij geven graag advies !

Andere pagina's

Warme winter thee

Warme kopje theeEen koude winterdag en een kop warme thee passen perfect bij elkaar. Dat is natuurlijk heerlijk tijdens de wintermaanden. Zie je jezelf al bij een haardvuurtje zitten met een kop dampend hete thee. Daar hoort een heerlijke winterse theesmaak bij, zoals van kaneel, caramel, vanille of chocola.

Losse thee

Losse theeWilt u genieten van de heerlijke smaak van echte verse thee? Van fris tot zoet en van winters tot zomers, voor elke smaak hebben wij wel een thee in onze collectie. Onze theeën maken elk moment speciaal.

Theezeefje

TheezeefjeWanneer u losse thee gaat gebruiken is een zeefje of theefilter nodig. Zo voorkomt u dat u de theeblaadjes in uw mond krijgt. Wij hebben verschillende soorten en maten filters in ons assortiment. Van rvs tot papier van een traditioneel theeknijper tot een zeefje in de vorm van een kerstboom.

Andere Blog's