Een nieuwe webshop

Een nieuwe webshop

Fleur de Café heeft een nieuwe website gelanceerd. De vormomgeving en structuur zijn veranderd maar de producten blijven het zelfde. Zodat u nog steeds optimaal kan genieten van onze koffie en thee. De website is nu ook goed toegankelijk gemaakt voor tablets en smartphones.

Onze nieuwe website is geheel gekoppeld aan onze administratie, daardoor kunnen alle klantgroepen vanaf nu bij ons bestellen dus ook alle wederverkopers met de eigen private label koffie.

Mocht u als bezoeker nog tips hebben om de website verder aan te scherpen, dan vernemen wij dat graag.

Een account bij Fleur de Café

Een account bij Fleur de Café

We verwelkomen u graag als klant in onze webshop. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, raden wij u aan om een account aan te maken.

Een account aanmaken bij de webshop van Fleur de Café heeft verschillende voordelen voor u namelijk:

  • Inzicht in uw bestelhistorie
  • Mogelijkheid tot een aanmaken van een verlanglijstje met favoriete producten
  • Altijd op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen
  • U hoeft niet bij elke bestelling uw gegevens opnieuw in te voeren

Wanneer u  producten wilt bestellen in onze webshop dan kunt u tijdens het bestelproces direct een account aanmaken.

Voor onze wederverkopers

Voor onze wederverkopers

Heeft u nog geen internet account? Geen probleem, wij zullen deze voor u aanmaken. Met het e-mail adres wat bij ons bekend is zal er een webshop account aangemaakt worden.

U kunt nu via onze nieuwe website uw eigen private label bestellen. De private label koffie kunt u toevoegen aan uw verlanglijstje zodat u bij de op een volgende bestellingen makkelijk kunt bestellen. Onder mijn account vindt u uw verlanglijst.

In uw winkel wagen kunt u de producten zien die u heeft uitgekozen om te bestellen. Hierin ziet u ook de prijzen en kortingen die op dat moment van toepassing zijn voor u.  

Onder het kopje koffie vindt u private label koffie, hierin komt de private label koffie te staan die voor u van toepassing is. U kunt de private label bestellen met een minimale afname van 16 kilo. 

Bestelt u uw private label koffie via onze website? U krijgt dan 2% korting, betaalt u ook via onze website krijgt u nog eens 3% korting over uw totaal prijs.

Privacy

Privacy

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Deze worden alleen gebruikt om u te informeren over het verloop van uw bestelling en het factureren van  goederen en/of diensten.  Fleur de Café gebruikt uw gegevens niet voor marketing doeleinden. In onze Privacy Statement kunt u meer lezen hoe wij omgaan met de door u verleende gegevens.