
Seizoenthee voor het najaar
Het is alweer september en dat betekend dat we langzaam aan weer richting de herfst en uiteindelijk ook de winter zullen gaan. Alle gasten zullen zich binnenkort doen verheerlijken aan een kop koffie of een lekker warme kop thee.
Bij elk moment, seizoen of gelegenheid past wel een eigen theesmaak. Of het nu zwarte thee, groene thee, rooibos thee, kruidenthee of een andere verse thee is. Traditioneel is het zetten en drinken van thee onderdeel van een ritueel. Elke gelegenheid had zo zijn eigen ritueel met het zetten van thee en elk seizoen een seizoenthee.

Save the date
Wat in oktober 2007 begon voor Marc en Eugenie als een hobby op zolder, is inmiddels uitgegroeid tot de dag van vandaag als een bedrijf met 15 medewerkers.
Binnenkort bestaat Fleur de Café officieel 15 jaar! Dat willen we graag vieren op maandag 6 februari 2023 met een open dag.
Noteer je deze datum vast in de agenda? Verdere informatie volgt binnenkort....

Gedroogde ingrediënten
Fleur de Café verkoopt niet alleen thee maar ook de ingrediënten los. Met deze losse ingrediënten kan je zelf een thee melange samen stellen. Met natuurlijke ingrediënten voeg je meer beleving toe aan de thee of andere drank.
Een ingrediënt is een product waarmee je de eigenschappen van je thee of ijsthee kan bepalen en veranderen. Bloemen geven bijvoorbeeld aan uw thee of andere drank een smaak en geursensatie.

Fiamma koffiemachines
Fleur de Café is al jaren de trotse importeur van professionele espressomachines voor de horeca van de merken Expobar, BFC en nu ook van Fiamma! Fiamma machines komen uit Portugal en zijn ontworpen voor degene met een hoog koffiegebruik.
“We vertellen liefdesverhalen bij een kopje koffie. Daarom zijn wij van mening dat een espressomachine het leven en de ziel is van elk koffiehuis. Als een espressomachine oren had, zou hij zoveel te vertellen hebben.” Dat zijn de woorden van onze nieuwe espressomachine leverancier Fiamma.
Maak kennis met de ideale Fiamma koffiemachines voor op kantoor, in de horeca of in een speciaalzaak. Een mix van perfectie in ontwerp en prestaties, zodat de barista het beste van elke extractie kan nastreven.