Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij op maandag 11 februari. Maak kennis met de nieuwste voorjaars en zomer theesoorten. Of laat u inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee maken. In deze nieuwsbrief leest u er meer over, maar ook over theeplateaus, koffiesmaken en de nieuwste espressomachine. Veel leesplezier!

THEEPROEVERIJ VOOR HORECA

THEEPROEVERIJ VOOR HORECA

Bent u op zoek naar een nieuwe theesoorten voor het lente en zomerseizoen? Kom dan maandag 11 februari 2019 naar onze theeproeverij. Wij bieden u dan de mogelijkheid om verschillende theesoorten te ruiken en proeven om zo een goede keuze te maken. Meld u hier aan voor de horeca theeproeverij.

KOM LANGS...


NIEUWSTE ESPRESSOMACHINE EXPOBAR DIAMANT PRO

NIEUWSTE ESPRESSOMACHINE EXPOBAR DIAMANT PRO

Het espressomachine merk Expobar heeft het model Diamant op alle fronten verbeterd, versterkt en verfraaid. Verkrijgbaar in 2 en 3 groep machine. De machine is niet alleen mooi om te zien. De optie SmartSteam is echt een super feature die de Diamant Pro de beste espressomachine van dit moment maakt. Bekijk de Diamant Pro hier.

BEKIJKEN


KOFFIEMELANGES VAN FLEUR DE CAFÉ

ONTDEK DE VERSCHILLENDE KOFFIEMELANGES VAN FLEUR DE CAFÉ

Laat uw gasten de ultieme koffiebeleving ervaren en maak uw keuze uit ons assortiment Fleur de Café koffiebonen. Wij bieden voor iedere koffieliefhebber wat wils. Van mild tot sterk en van bio tot decafe. De Fleur de Cafe koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Lees alles over de Fleur de Café koffiemelanges.

LEES MEER ...


HET THEEPLATEAU:  IDEAAL OM UW THEE TE SERVEREN

HET THEEPLATEAU:  IDEAAL OM UW THEE TE SERVEREN

Losse thee moet je van dichtbij kunnen zien, ruiken en beleven. Met een theeplateau van Fleur de Café kunt op aantrekkelijke manier losse thee te serveren. Kies de maat en het materiaal plateau die bij uw horeca past en serveer uw losse thee op elegante manier aan uw gasten. Bekijk horeca theeplateaus.

ONTDEK ...

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief?

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt half april met daarin nieuws over ons assortiment Evenementartikelen, het ijstheeconcept waarmee u binnen 2 minuten een verse ijsthee kunt serveren en natuurlijk onze nieuwste artikelen. Dat wil je niet missen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer