Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers. Toch sturen we u nu deze nieuwsbrief, neem maar even een momentje met uw benen omhoog, om ‘em te lezen. Want we willen u graag op de hoogte houden van nieuwtjes die ook voor u van belang zijn. Zoals het nieuws dat de Zomer Zotheid thee weer volop verkrijgbaar is en de Kokos Meloen ook in de maak is. Bovendien kijken we ook al vooruit naar het najaar en nodigen u graag uit voor onze theeproeverij. Lees maar snel verder!

Koffieverpakking

NIEUWE HERSLUITBARE KOFFIEZAK

We gaan binnenkort over op het gebruik van nieuwe koffiezakken. De nieuwe koffiezakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kunt u de koffiebonen makkelijk in de koffiezak bewaren en per portie koffie eruit halen. De koffiebonen blijven daardoor goed, donker en luchtdicht bewaard. Tot de overgang naar nieuwe zakken is het mogelijk dat u uw koffie ontvangt in zwarte zakken. Dit is tijdelijk tot wij u kunnen verrassen met de vernieuwde verpakking.

BEKIJK HIER...


Waterfilter

LEKKERE KOFFIE EN THEE? EEN WATERFILTER IS NOODZAKELIJK

Het gebruik van een waterfilter is niet alleen goed voor de smaak van de koffie en thee die u schenkt, maar essentieel voor levensduur van uw espressomachine. Lees meer over water en wat het voor uw koffie en thee betekent.

BEKIJKEN


Eureka Mignon koffiemolen

EUREKA MIGNON SPECIALITA KOFFIEMOLEN, KLEIN MAAR FIJN

Bent u op zoek naar een extra koffiemolen voor een speciale koffie? De Mignon Specialita is dan echt een goeie optie. De Specialita is met 55mm maalschijven heel snel en bovendien extreem stil! Bovendien is de molen heel compact, een mooi formaat als extra molen voor uw specialty coffee.

BEKIJK ...


Theeproeverij

NAJAAR/WINTER

Het is altijd leuk om nieuwe theesoorten te serveren. Zoekt u inspiratie? Dan bent u van harte uitgenodigd voor onze theeproeverij op maandag 23 september. U kunt dan eindeloos proeven en ruiken en inspiratie opdoen voor het najaar en winterseizoen. Bovendien krijgt u dan natuurlijk een korte rondleiding door ons bedrijf. Ja ik meld me aan voor de theeproeverij. 

KOM LANGS...

De volgende nieuwsbrief verschijnt in juli. Met daarin aandacht voor nieuwe verpakkingen van onze koffie en thee. Het belang van een waterfilter voor uw espressomachine en we nemen een nieuw koffiemolen van Markibar onder de loep. Zorg dat u deze nieuwsbrief niet mist!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere nieuwsbrieven

02.05.2023

Nieuwsbrief mei 2023

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je gasten te voorzien van heerlijke en verse ijsthee? Of wil je juist de beste ijskoffie serveren tijdens het zomerseizoen? Fleur de Café heeft de oplossing voor jou! Met ons unieke ijsthee concept en handige ijskoffie pakket ben je verzekerd van tevreden gasten. Daarnaast bieden we ook de Smartsteam EX3 Zwart 2 groeps koffiemachine aan, die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt. En als kers op de taart kun je onze mobiele koffiekar huren voor jouw volgende evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat je verrassen door de mogelijkheden van Fleur de Café!
Lees meer
02.05.2023

Nieuwsbrief particulieren mei 2023

Ontdek deze maand bij Fleur de Café een breed assortiment aan koffiebonen van topkwaliteit. Geniet van de koffie van de maand en profiteer van onze op=op koffieaanbiedingen. Verras je moeder met een speciaal cadeau voor Moederdag en maak verse ijsthee op warme zomerdagen. Ga je op vakantie? Ontdek dan onze tips om te genieten van jouw favoriete koffie en thee onderweg. Dit en meer in de nieuwsbrief van mei!
Lees meer
24.03.2023

Nieuwsbrief maart 2023

Maart is de maand dat de lente begint! Maart roert met zijn staart... Maar de eerste zonnestralen zijn soms al zichtbaar en de temperaturen zullen langzaam beginnen op te lopen. Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe seizoen!
Lees meer
24.03.2023

Nieuwsbrief maart 2023 particulieren

Maart is de maand dat de lente begint! De eerste zonnestralen zijn al goed zichtbaar en de temperaturen beginnen langzaam op te lopen. De bloemetjes beginnen te bloeien en alles om ons heen wordt weer groen.
Lees meer
30.01.2023

Nieuwsbrief januari 2023

Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe jaar met sale aanbiedingen en gezondheidstheeën. Ook hebben we een interessant blog gemaakt wat in het teken staat van duurzaamheid. Daarnaast bestaat Fleur de Café 15 jaar en vieren we dit met een open dag op 6 februari 2023. Iedereen is van harte welkom!
Lees meer
30.01.2023

Nieuwsbrief januari 2023 particulieren

Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe jaar, aanbiedingen en gezondheidstheeën. Daarnaast bestaat Fleur de Café 15 jaar en vieren we dit met een open dag op 6 februari 2023. Iedereen is van harte welkom!
Lees meer
17.11.2022

Nieuwsbrief horeca november 2022

Het is buiten winderig en regenachtig, de dagen worden korter en kouder... Het is bijna december en dat is een maand met een feestdagen. Fleur de Café heeft kerstpakketten en relatiegeschenken samengesteld voor deze feestmaand. Daarnaast staat er informatie in deze nieuwsbrief over week 52 van 2022.
Lees meer
17.11.2022

Nieuwsbrief particulier november 2022

Het is buiten winderig en regenachtig, de dagen worden korter en kouder... Het is bijna december en dat is een maand met een feestdagen. Fleur de Café heeft leuke thee en koffie pakketten samengesteld voor deze feestmaand. Daarnaast staat er informatie in deze nieuwsbrief over week 52 van 2022.
Lees meer
26.09.2022

Nieuwsbrief september 2022

Het is alweer september, de dagen worden donker en kouder... klanten zullen minder ijskoffie en ijsthee gaan drinken en meer warme koffie en thee. In ons assortiment vind je nieuwe luxe theesoorten, deze luxe thee is nu ook verkrijgbaar in leuke theepakketten.
Lees meer
26.09.2022

Nieuwsbrief particulier september 2022

Het is alweer september, je zal er misschien nog niet bij stil gestaan hebben maar september betekend wel dat we richting de herfst en uiteindelijk ook de winter gaan. In ons assortiment vind je nieuwe luxe theesoorten, deze luxe thee is nu ook verkrijgbaar in leuke theepakketten. Binnenkort bestaat Fleur de Café 15 jaar en dat vieren we met een open dag!
Lees meer
12.07.2022

Nieuwsbrief particulier juli 2022

De zomer is officieel begonnen en de warme zomeravonden zijn al lekker warm. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de particulieren en horeca bedacht. Daarnaast hebben we een nieuwe koffiebrander voor thuis!
Lees meer
06.07.2022

Nieuwsbrief juli 2022

De zomer is officieel begonnen en de warme zomeravonden zijn al lekker warm. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de particulieren en horeca bedacht. Daarnaast hebben we een nieuwe koffiebrander voor thuis!
Lees meer
16.05.2022

Nieuwsbrief mei 2022 particulieren

Het weer begint om te slaan en de warme zomerdagen komen in het vooruitzicht. Fleur de Café heeft een uniek en makkelijk ijsthee pakket voor u bedacht. Daarnaast hebben we een aantal ijskoffie recepten waarmee u heerlijk zelf thuis ijskoffie kan maken.
Lees meer
16.05.2022

Nieuwsbrief mei 2022 horeca

Het weer begint om te slaan en de warme zomerdagen komen in het vooruitzicht. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de horeca bedacht. Daarnaast hebben we een groene Akaneks 2.5 occasion in de aanbieding!
Lees meer
22.04.2022

Nieuwsbrief maart 2022

Onlangs heeft Fleur de Café 5 nieuwe gezondheidstheeën ontwikkeld, graag vertellen we hier u meer over. Daarnaast zijn we bezig om Fleur de Café te verduurzamen, dit doen we o.a. met zonnepanelen!
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer