Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers. Toch sturen we u nu deze nieuwsbrief, neem maar even een momentje met uw benen omhoog, om ‘em te lezen. Want we willen u graag op de hoogte houden van nieuwtjes die ook voor u van belang zijn. Zoals het nieuws dat de Zomer Zotheid thee weer volop verkrijgbaar is en de Kokos Meloen ook in de maak is. Bovendien kijken we ook al vooruit naar het najaar en nodigen u graag uit voor onze theeproeverij. Lees maar snel verder!

Koffieverpakking

NIEUWE HERSLUITBARE KOFFIEZAK

We gaan binnenkort over op het gebruik van nieuwe koffiezakken. De nieuwe koffiezakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kunt u de koffiebonen makkelijk in de koffiezak bewaren en per portie koffie eruit halen. De koffiebonen blijven daardoor goed, donker en luchtdicht bewaard. Tot de overgang naar nieuwe zakken is het mogelijk dat u uw koffie ontvangt in zwarte zakken. Dit is tijdelijk tot wij u kunnen verrassen met de vernieuwde verpakking.

BEKIJK HIER...


Waterfilter

LEKKERE KOFFIE EN THEE? EEN WATERFILTER IS NOODZAKELIJK

Het gebruik van een waterfilter is niet alleen goed voor de smaak van de koffie en thee die u schenkt, maar essentieel voor levensduur van uw espressomachine. Lees meer over water en wat het voor uw koffie en thee betekent.

BEKIJKEN


Eureka Mignon koffiemolen

EUREKA MIGNON SPECIALITA KOFFIEMOLEN, KLEIN MAAR FIJN

Bent u op zoek naar een extra koffiemolen voor een speciale koffie? De Mignon Specialita is dan echt een goeie optie. De Specialita is met 55mm maalschijven heel snel en bovendien extreem stil! Bovendien is de molen heel compact, een mooi formaat als extra molen voor uw specialty coffee.

BEKIJK ...


Theeproeverij

NAJAAR/WINTER

Het is altijd leuk om nieuwe theesoorten te serveren. Zoekt u inspiratie? Dan bent u van harte uitgenodigd voor onze theeproeverij op maandag 23 september. U kunt dan eindeloos proeven en ruiken en inspiratie opdoen voor het najaar en winterseizoen. Bovendien krijgt u dan natuurlijk een korte rondleiding door ons bedrijf. Ja ik meld me aan voor de theeproeverij. 

KOM LANGS...

De volgende nieuwsbrief verschijnt in juli. Met daarin aandacht voor nieuwe verpakkingen van onze koffie en thee. Het belang van een waterfilter voor uw espressomachine en we nemen een nieuw koffiemolen van Markibar onder de loep. Zorg dat u deze nieuwsbrief niet mist!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer