Voorbereid het terrasseizoen in. Fleur de Café geeft u tips.

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging? Voor die enkele keren dat u extra capaciteit nodig heeft, is het handig om dit te kunnen huren. In deze nieuwsbrief leest u meer over ons verhuurassortiment, maar ook over lente en zomerthee en krijgt u een sneak preview van onze nieuwe Magic Teafilter. Veel leesplezier!

Mobiele koffiekar

WELKE THEESOORTEN KIEST U VOOR HET KOMENDE TERRASSEIZOEN?

Af en toe eens wisselen qua theesoorten, kan geen kwaad. Iets nieuws is altijd leuk voor u en voor uw gasten. Kies bijvoorbeeld voor een vermelding ‘thee van het seizoen’ op uw theekaart en serveer een van deze heerlijke zomerse theesoorten.

BEKIJK ZE...


Mobiele koffiekar

HUUR ONZE MOBIELE KOFFIEKAR VOOR UW EVENEMENT

Fleur de Café is sinds 2014 een ambachtelijke koffiebranderij. In ons pand in Deventer branden wij dagelijks vele kilo's vers gebrande koffiebonen. Met de aanschaf van een Loring koffiebrander heeft Fleur de Café zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa. Ook uw koffie wordt energiezuinig gebrand.

BEKIJKEN


Fleur de cafe koffie uit espressomachine

UW KOFFIEBONEN ENERGIEZUINIG GEBRAND

Laat uw gasten de ultieme koffiebeleving ervaren en maak uw keuze uit ons assortiment Fleur de Café koffiebonen. Wij bieden voor iedere koffieliefhebber wat wils. Van mild tot sterk en van bio tot decafe. De Fleur de Cafe koffie blends zijn door ons zelf gemelangeerd en worden in onze eigen koffiebranderij in Deventer vers gebrand. Lees alles over de Fleur de Café koffiemelanges.

LEES MEER ...


Koffie uit koffiebrander

HOE EN WANEER STEL IK MIJN KOFFIEMOLEN OPNIEUW AF?

Het afstellen van een koffiemolen is een zeer nauwkeurig werk. Wanneer u daar even de tijd voor neemt dan heeft u daar veel profijt van. Het is nodig om de molen opnieuw af te stellen wanneer u wisselt van koffiesoort, bij het veranderen van het weer, bij slijtage van de maalschijven. Volg de instructies en u kunt zelf uw molen goed afstellen.

ONTDEKKEN


Margic theefilter

SNEAK PREVIEW: NIEUWE MAGIC TEAFILTER

Te leuk om niet alvast te delen. Onze Magic Teafilter geheel in Fleur de Café stijl. De magic teafilter is het ideale theepotje om verse ijsthee in te serveren. Vanaf begin mei leverbaar.

KLIK HIER

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt half mei met daarin nieuws over het maken van de lekkerste ijsthee, ons assortiment bio producten, review beste espressomachine en nog veel meer. Dat wil je niet missen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer