De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee? Met ons ijstheeconcept maakt u binnen 2 minuten een verse ijsthee gemaakt van echte losse thee. Mooi om te zien en heerlijk om te drinken. Of kies voor een ijskoffie op uw kaart. In deze nieuwsbrief genoeg inspiratie voor een heerlijk zomerseizoen. Bovendien vindt u er ook nog een mooie aanbieding in. Veel leesplezier!

VERSE IJSTHEE SERVEREN IN UW HORECA

VERSE IJSTHEE SERVEREN IN UW HORECA

Wilt u verse ijsthee serveren in uw Horeca? Fleur de Café heeft een uniek ijstheeconcept ontwikkeld voor de horeca. Met dit concept is het voor de horeca mogelijk om binnen 2 minuten een verse ijsthee te kunnen serveren. De verse ijsthee is niet alleen super mooi om te zien, maar geeft ook een boost aan uw omzet.

BEKIJK HIER...


KOFFIEMACHINE INSTALLATIE, ONDERHOUD EN REPARATIE

KOFFIEMACHINE INSTALLATIE, ONDERHOUD EN REPARATIE

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Naast installatie kunnen wij ook het onderhoud aan uw espressomachine, koffiemolen of het vervangen van een waterfilter verzorgen. En mocht u onverhoopt een storing aan uw koffiemachine hebben, dan denkt onze technische dienst graag met u mee voor een snelle oplossing.

BEKIJKEN


IJSKOFFIE, COLD BREW OF DUTCH COFFEE

IJSKOFFIE, COLD BREW OF DUTCH COFFEE

Het zomerseizoen gaat van start, naast ijsthee is het serveren van ijskoffie een echte must voor je horeca gelegenheid. Er zijn meerdere zetmethodes om een koude koffie te maken. We nemen de ijskoffie, cold brew en Dutch coffee onder de loep. En geven je een aantal snelle recepten die zeer geschikt zijn om te maken in een drukke horeca zaak

LEES MEER ...


AANBIEDING !  HOUTEN PLATEAU DE LUXE

AANBIEDING !  HOUTEN PLATEAU DE LUXE

Profiteer nu van een korting van 25% op een houten plateau met 12 blikjes en doseerlepel. Deze aanbieding is een op=op actie. Geef bij uw bestelling door welke soorten thee u wilt serveren en wij stickeren de blikjes met de namen van de thee en maken een passende theekaart.

ONTDEK ...

De volgende nieuwsbrief verschijnt in juli. Met daarin aandacht voor nieuwe verpakkingen van onze koffie en thee. Het belang van een waterfilter voor uw espressomachine en we nemen een nieuw koffiemolen van Markibar onder de loep. Zorg dat u deze nieuwsbrief niet mist!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer