Wind, regen en kou dat is even wennen

Wind, regen en kou dat is even wennen. Nu de terrassen opgeruimd zijn maakt u zich vast op voor een drukke december maand. Daarom doen wij u graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. Daarnaast introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen waar wij erg enthousiast over zijn.  En we vertellen u graag over onze ontwikkeling tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderij van Europa.
Veel leesplezier.

WARME WINTERTHEE

WARME WINTERTHEE

Serveert u tijdens de zomermaanden onze ijsthee in de bijbehorende theekannetjes? Gebruik deze Magic Teafilters in de winter ook. Met het warme winterthee concept is het voor de horeca mogelijk om de theebeleving van uw gasten een boost te geven.

LEES MEER


KOFFIEBRANDERIJ NU HYPERMODERN MET LORING

KOFFIEBRANDERIJ NU HYPERMODERN MET LORING

Onze koffiebranderij is geprofessionaliseerd met de komst van een Loring roaster. Daarmee is koffiebranderij Fleur de Café nu hypermodern. Bovendien worden alle koffiebonen nu op een energiezuinige manier gebrand. 

LEES DE BLOG


EXPOBAR PULSE KOFFIEMOLEN

NIEUW PRODUCT: EXPOBAR PULSE KOFFIEMOLEN

Ons favoriete espressomachine merk Expobar heeft een koffiemolen ontwikkeld waar wij erg enthousiast over zijn. Snel, stil en met een constante maling. Daarnaast mooi om te zien en ook nog scherp geprijsd. 

BEKIJKEN


KERSTPAKKETJES

KERSTPAKKETJES

Naast koffie en thee in grootverpakking, kunt u bij ons ook terecht voor leuke cadeautjes en mooie geschenken. In ons assortiment feestelijke cadeaus vindt u verschillende suggesties. Daarnaast is het altijd mogelijk om pakketjes op maat te maken. Leuk om uw personeel mee te verwennen!

ONTDEK HET ASSORTIMENT


OPEN DAG GROOT SUCCES

OPEN DAG GROOT SUCCES

Het 10 jarig bestaan van Fleur de Café is op 6 oktober jl. feestelijk gevierd met een Open Dag. Naast volop thee- en koffieproeven konden bezoekers ook de demonstraties koffiebranden en theemelangeren bijwonen. De Open Dag werd met meer dan 200 bezoekers een echte feestdag.

LEES DE BLOG

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief?

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt half januari met daarin nieuws over onze theeproeverij,  een nieuw merk siropen en een toelichting op de verschillen in koffiesmaken. Dat wil je niet missen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer