10 jaar Fleur de Café

Fleur de Café bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis hebben dit gevierd met een feestelijke Open Dag op 6 oktober jl. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van 14 werknemers met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij. De Open Dag werd met meer dan 200 bezoekers een echte feestdag.

Impressie Open Dag

De gehele dag stond in het teken van koffie en thee en alles wat daar mee te maken heeft. De uitnodiging is breed verstuurd naar alle klanten, leveranciers en belangstellenden. De thee en koffieproeverij kregen volop belangstelling. Een door ons gemaakte selectie thee en koffie kon naar hartelust geproefd worden en bovendien waren deze smaken deze dag ook met korting te koop. Naast volop thee- en koffieproeven kon men ook de demonstraties koffiebranden en theemelangeren bijwonen. Op die manier kreeg men een kijkje in de keuken. Voor de technici onder de bezoekers was het ook mogelijk om bij de technische dienst alles over de werking van een espressomachine te weten te komen. Na het rondlopen in ons pand was het vervolgens heerlijk toeven op ons terras waar vanuit onze eigen mobiele koffiebar alle mogelijke koffievarianten werend geschonken.

Nog 10 jaar!

We kijken terug op een zeer geslaagde open dag. Met meer dan 200 bezoekers vanuit heel Nederland, voelen we ons vereert met alle aandacht voor ons bedrijf. We zien uit naar de volgende 10 jaar!

Open Dag

Open Dag

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer