Sinterklaas cadeaus bij Fleur de Café

Sinterklaascadeaus, kerstpakketten en meer...

Nu de dagen korter worden, de kachel weer aan mag en de winterjas aan de kapstok hangt, komen we vanzelf in de decembersferen. In december zijn een aantal feestdagen waarvoor Fleur de Café mooie thee en koffie pakketten heeft samengesteld.

Voor iedereen die Sinterklaas viert is pakjesavond een gezellige avond. Met z'n alle pepernoten en chocoladeletters eten, Sinterklaas liedjes luisteren en wie weet komt de Sint ook daadwerkelijk bij je langs met een grote jute zak vol cadeaus...

Ben je nog opzoek naar een jute zak? Deze vind je ook in ons assortiment.   

Lees verder


Luxe thee pakket

Luxe thee ook verkrijgbaar in een cadeau pakket

De luxe theeblikjes zijn nu ook verkrijgbaar in een cadeau pakket. Deze theepakketten zijn een leuk en origineel cadeau!

De luxe cadeau pakketten zijn geschikt om te geven aan iedereen die een cadeau verdient. Iemand die jarig is, iemand die geslaagd is of voor bijvoorbeeld Moederdag? Maar nu met de feestdagen in het vooruitzicht zijn deze pakketten ook zeker een aanrader. Want thee is eigenlijk áltijd een goed idee en met onze luxe thee wordt het pas écht speciaal.

Wij hebben vier luxe theepakketten samengesteld.

  • Luxe thee Oolong, in dit pakket zitten 3 luxe Oolong thee.
  • Luxe thee Zwart, in dit pakket zitten 2 luxe Pu-Erh thee en een zwarte thee.
  • Luxe thee Red, in dit pakket zitten 3 luxe rode theesoorten.
  • luxe thee Sencha, in dit pakket zitten 3 soorten luxe thee.

Lees meer over luxe thee


Gene Café zwart koffiebrander voor thuis

Een speciaal cadeau:  Gene Cafe koffiebrander

Een speciaal cadeaupakket voor iemand die echt van koffie houdt en waarvan de interesses verder gaan dan alleen de koffie ruiken en proeven. In dit pakket zit een koffie thuis brander om je eigen koffie te gaan branden!

De Gene Café koffie roaster is dé geschikte koffiebrander, deze brander is ontwikkeld om het proces te vereenvoudigen, en combineert dat met modern design en een simpele werkwijze.

Voor de beginnende thuisbranders hebben wij pakketten samengesteld waarmee je gelijk aan de slag kan gaan. In dit pakket zit de koffiebrander, een koeler voor de koffiebonen (King Coffee Bean Cooler), lege zakjes kraft van 250 gram waar je de vers gebrande koffiebonen in kan bewaren. 

Er is keuze uit de Gene Cafe coffee roaster in de kleur rood of in de kleur zwart. In het pakket zitten 4 soorten ongebrande koffie.   

Lees verder


Week 52 2022

Kerst en oud & nieuw

Wij willen wij alvast mededelen dat wij in week 52 gesloten zullen zijn. Op donderdag 29 december zullen we enkele pakketten versturen maar de rest van de week is er niemand aanwezig. 

Bestel de (kerst) pakketjes op tijd!


Save the date

Save the date

Wat in oktober 2007 begon voor Marc en Eugenie als een hobby op zolder, is inmiddels uitgegroeid tot de dag van vandaag als een bedrijf met 15 medewerkers.

Binnenkort bestaat Fleur de Café officieel 15 jaar! Dat willen we graag vieren op maandag 6 februari 2023 met een open dag. 

Noteer je deze datum vast in de agenda? Verdere informatie volgt binnenkort.... 

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief?

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt in januari 2023 met daarin nieuws over de nieuwste ontwikkelingen en meer informatie over de opendag. Dat wil je niet missen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere nieuwsbrieven

02.05.2023

Nieuwsbrief mei 2023

Ben je op zoek naar de perfecte manier om je gasten te voorzien van heerlijke en verse ijsthee? Of wil je juist de beste ijskoffie serveren tijdens het zomerseizoen? Fleur de Café heeft de oplossing voor jou! Met ons unieke ijsthee concept en handige ijskoffie pakket ben je verzekerd van tevreden gasten. Daarnaast bieden we ook de Smartsteam EX3 Zwart 2 groeps koffiemachine aan, die jouw koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt. En als kers op de taart kun je onze mobiele koffiekar huren voor jouw volgende evenement. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat je verrassen door de mogelijkheden van Fleur de Café!
Lees meer
02.05.2023

Nieuwsbrief particulieren mei 2023

Ontdek deze maand bij Fleur de Café een breed assortiment aan koffiebonen van topkwaliteit. Geniet van de koffie van de maand en profiteer van onze op=op koffieaanbiedingen. Verras je moeder met een speciaal cadeau voor Moederdag en maak verse ijsthee op warme zomerdagen. Ga je op vakantie? Ontdek dan onze tips om te genieten van jouw favoriete koffie en thee onderweg. Dit en meer in de nieuwsbrief van mei!
Lees meer
24.03.2023

Nieuwsbrief maart 2023

Maart is de maand dat de lente begint! Maart roert met zijn staart... Maar de eerste zonnestralen zijn soms al zichtbaar en de temperaturen zullen langzaam beginnen op te lopen. Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe seizoen!
Lees meer
24.03.2023

Nieuwsbrief maart 2023 particulieren

Maart is de maand dat de lente begint! De eerste zonnestralen zijn al goed zichtbaar en de temperaturen beginnen langzaam op te lopen. De bloemetjes beginnen te bloeien en alles om ons heen wordt weer groen.
Lees meer
30.01.2023

Nieuwsbrief januari 2023

Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe jaar met sale aanbiedingen en gezondheidstheeën. Ook hebben we een interessant blog gemaakt wat in het teken staat van duurzaamheid. Daarnaast bestaat Fleur de Café 15 jaar en vieren we dit met een open dag op 6 februari 2023. Iedereen is van harte welkom!
Lees meer
30.01.2023

Nieuwsbrief januari 2023 particulieren

Deze nieuwsbrief staat in het teken van het nieuwe jaar, aanbiedingen en gezondheidstheeën. Daarnaast bestaat Fleur de Café 15 jaar en vieren we dit met een open dag op 6 februari 2023. Iedereen is van harte welkom!
Lees meer
17.11.2022

Nieuwsbrief horeca november 2022

Het is buiten winderig en regenachtig, de dagen worden korter en kouder... Het is bijna december en dat is een maand met een feestdagen. Fleur de Café heeft kerstpakketten en relatiegeschenken samengesteld voor deze feestmaand. Daarnaast staat er informatie in deze nieuwsbrief over week 52 van 2022.
Lees meer
17.11.2022

Nieuwsbrief particulier november 2022

Het is buiten winderig en regenachtig, de dagen worden korter en kouder... Het is bijna december en dat is een maand met een feestdagen. Fleur de Café heeft leuke thee en koffie pakketten samengesteld voor deze feestmaand. Daarnaast staat er informatie in deze nieuwsbrief over week 52 van 2022.
Lees meer
26.09.2022

Nieuwsbrief september 2022

Het is alweer september, de dagen worden donker en kouder... klanten zullen minder ijskoffie en ijsthee gaan drinken en meer warme koffie en thee. In ons assortiment vind je nieuwe luxe theesoorten, deze luxe thee is nu ook verkrijgbaar in leuke theepakketten.
Lees meer
26.09.2022

Nieuwsbrief particulier september 2022

Het is alweer september, je zal er misschien nog niet bij stil gestaan hebben maar september betekend wel dat we richting de herfst en uiteindelijk ook de winter gaan. In ons assortiment vind je nieuwe luxe theesoorten, deze luxe thee is nu ook verkrijgbaar in leuke theepakketten. Binnenkort bestaat Fleur de Café 15 jaar en dat vieren we met een open dag!
Lees meer
12.07.2022

Nieuwsbrief particulier juli 2022

De zomer is officieel begonnen en de warme zomeravonden zijn al lekker warm. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de particulieren en horeca bedacht. Daarnaast hebben we een nieuwe koffiebrander voor thuis!
Lees meer
06.07.2022

Nieuwsbrief juli 2022

De zomer is officieel begonnen en de warme zomeravonden zijn al lekker warm. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de particulieren en horeca bedacht. Daarnaast hebben we een nieuwe koffiebrander voor thuis!
Lees meer
16.05.2022

Nieuwsbrief mei 2022 particulieren

Het weer begint om te slaan en de warme zomerdagen komen in het vooruitzicht. Fleur de Café heeft een uniek en makkelijk ijsthee pakket voor u bedacht. Daarnaast hebben we een aantal ijskoffie recepten waarmee u heerlijk zelf thuis ijskoffie kan maken.
Lees meer
16.05.2022

Nieuwsbrief mei 2022 horeca

Het weer begint om te slaan en de warme zomerdagen komen in het vooruitzicht. Fleur de Café heeft een uniek ijsthee en ijskoffie pakket voor de horeca bedacht. Daarnaast hebben we een groene Akaneks 2.5 occasion in de aanbieding!
Lees meer
22.04.2022

Nieuwsbrief maart 2022

Onlangs heeft Fleur de Café 5 nieuwe gezondheidstheeën ontwikkeld, graag vertellen we hier u meer over. Daarnaast zijn we bezig om Fleur de Café te verduurzamen, dit doen we o.a. met zonnepanelen!
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer