Open dag : 10 jaar Fleur de Café

Tatarata hier is ie dan! Onze allereerste nieuwsbrief. Nu we 10 jaar bestaan, werd het wel eens tijd. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.

OPEN DAG : 10 JAAR FLEUR DE CAFE

OPEN DAG : 10 JAAR FLEUR DE CAFE

Fleur de Café viert dit jaar haar 10 jarig bestaan. Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis nodigen u van harte uit voor een feestelijke toer door het bedrijf. De Open Dag is op zaterdag 6 oktober 2018. Als horeca groothandel zijn wij bekend geworden met de introductie van een losse thee concept. Inmiddels hebben we een eigen theemelangeerderij en zijn we uitgegroeid tot een van de energiezuinigste en modernste koffiebranderijen van Europa. Meer weten over de Open Dag?

LEES MEER

 


MAAK KENNIS MET DE LATTIZ

MAAK KENNIS MET DE LATTIZ

Lattiz, dé melkopschuimer voor Horeca. Dé uitkomst voor horeca die veel koffievarianten met melkschuim schenken is de Lattiz. Deze melkschuimmachine geeft met één druk op de knop, altijd de juiste kwaliteit melkschuim. Ongeacht wie de machine bedient. De Lattiz is te bestellen bij Fleur de Café voor € 1550,- excl. btw. Lees meer over de vele voordelen van de Lattiz.

BEKIJKEN


HERFST THEE: Mellow blossom

HERFST THEE

Speciaal voor de nazomer en herfst hebben wij een aantal theesoorten geselecteerd. Vul uw theeassortiment bijvoorbeeld aan met een thee van het seizoen en kies één van de herfsttheesoorten.

ONTDEK HET ASSORTIMENT


KOFFIE BRANDEN  IN DE GEVANGENIS

KOFFIE BRANDEN  IN DE GEVANGENIS

Stichting Zuivere Koffie biedt gedetineerden een kans om het vak van koffiebrander te leren in de gevangenis. In de penitentiaire instelling van Zaanstad en Sittard wordt gewerkt met Garanti koffiebranders. Deze branders zijn door Fleur de Café als importeur geleverd. Initiatiefnemer Jemuel Lampe van stichting Zuivere Koffie legt uit waarom hij voor deze brander heeft gekozen.

LEES DE BLOG

Nu al benieuwd naar de volgende nieuwsbrief? Deze verschijnt half november met daarin nieuws over onze nieuwe Loring koffiebrander, ons aanbod Sint en Kerst cadeautjes en we introduceren een nieuwe theesoort. Dat wil je niet missen!

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer