Het terras is weer opgeruimd en langzaamaan wordt er al nagedacht over de komende donkere maanden. Misschien met een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur goed te laten werken of omdat je uitbreiding wilt op het gebied van een eigen merk koffie of thee. Met deze nieuwsbrief willen we je graag inspireren.

KIES DE LEKKERSTE THEE VOOR HET NAJAAR

KIES DE LEKKERSTE THEE VOOR HET NAJAAR

Bij elk moment, seizoen of gelegenheid past wel een eigen theesmaak. Maak je theekaart weer najaars ‘proof’ met een nieuwe herfst en winter theesoorten. Denk bijvoorbeeld aan theesoorten met kaneel, amandel en zoethout. Deze ingrediënten geven een lekkere winterse smaak. Laat je inspireren!

BEKIJK HIER...


KOFFIEMOLEN AFSTELLEN

KOFFIEMOLEN AFSTELLEN

Het afstellen van een koffiemolen is een zeer nauwkeurig werk. Dat soms meerdere keren per dag nodig is. In deze instructievideo laten we zien hoe je dit makkelijk zelf kunt doen. Bekijk de video.

BEKIJK...


TWEEDEHANDS PROFESSIONELE KOFFIEBRANDER TE KOOP

TWEEDEHANDS PROFESSIONELE KOFFIEBRANDER TE KOOP

Wilt u uitgroeien tot professionele koffiebranderij? Onze Garanti 60 kg en 20 kg koffiebrander staan te koop. Met de komst van onze Loring S70 koffiebrander zijn onze Garanti koffiebranders over en daarom te koop.

INTERESSE?


Wageningen universiteit

HOE KUN JE MERKEN DAT  KOFFIE BIOLOGISCH IS ?

Hoe kun je merken dat koffie of thee biologisch is? Aan de biosticker op de zak? Aan de geur en samenstelling van het product? Een student van de Wageningen universiteit heeft met verschillende analyse methodes ontdekt dat je wel degelijk aan een koffieboon kunt zien of deze biologisch geteeld is. Lees er meer over in onze blog.

ONTDEK ...

De volgende nieuwsbrief verschijnt eind november.

De volgende nieuwsbrief verschijnt eind november. Met daarin aandacht voor de drukke december periode en vooral voor cadeautjes en producten die passen bij dit seizoen. En we laten u weten wat de nieuwe trends en ontwikkelingen zijn volgens de Host in Milaan.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere nieuwsbrieven

18.02.2021

Nieuwsbrief januari 2019

Kom nieuwe theesoorten ruiken en proeven tijdens onze Horeca Theeproeverij en laat je inspireren tijdens een demonstratie verse ijsthee.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief november 2018

Druk voor de december maand maken wij graag wat suggesties qua winterthee en kerstcadeautjes. en introduceren wij u graag de nieuwste koffiemolen.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief oktober 2018: Open dag

Fleur de Café viert zijn 10 jaar bestaan met een feestelijke Open Dag. Wat ooit begon op een zolderkamer is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een eigen theemelangeerderij en koffiebranderij.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2018

Onze allereerste nieuwsbrief. Fleur de Café houdt u op deze manier graag regelmatig op de hoogte van nieuwe producten, mooie aanbiedingen, handige tips en interessante verhalen en nog veel meer.
Lees meer
18.02.2021

Nieuwsbrief september 2019

Misschien zetten jullie nu een speciale wildkaart of een herfstarrangement. We denken graag met je mee. Of het nu gaat om nieuwe theesoorten, om je apparatuur.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief juli 2019

Het is natuurlijk hartstikke druk in deze zomervakantie periode. Extra gasten en extra werknemers.
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Mei 2019

De zomer is in aantocht! Tijd om uw terras klaar te maken en een paar mooie zomerspecials op de kaart te zetten. Wat dacht u van verse ijsthee?
Lees meer
17.02.2021

Nieuwsbrief Maart 2019

Heeft u binnenkort een grote groep gasten, een evenement of braderie, of staat u voor een andere uitdaging?
Lees meer