Onderhoud koffiemachine

Filters weergeven
13.03.2023

Onderhoud jouw espressomachine voor betere koffie

Regelmatig onderhoud aan jouw espressomachine voorkomt storingen en resulteert tot lekker koffie voor jouw klant en gasten. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven aan jouw machine.
Lees meer
08.03.2023

Tips voor het ontkalken van jouw espressomachine

Om goede koffie te kunnen schenken voor jezelf thuis of aan jouw gasten is het ontkalken van jouw espressomachine een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer over hoe te ontkalken.
Lees meer
28.02.2023

Groene Cafetto reinigingsproducten

Nieuw in ons assortiment zijn reinigingsproducten van Cafetto. Cafetto is een gespecialiseerde fabrikant van reinigings- en sanitaire producten voor espresso-, koffiezet- en tapapparatuur, die elke keer een schone machine garandeert. De producten van Cafetto zijn snel biologisch afbreekbaar en voldoet aan internationale normen.
Lees meer
28.01.2022

Wat zijn vette koffiebonen?

Alle koffiebonen bevatten vetten ofwel oliën, de ene koffieboon heeft wel deze vette laag en de andere koffieboon heeft bijna tot geen vette laag. Je leest en/of hoort veel over vette koffiebonen dat ze schadelijk zijn voor je machine. Maar is dat ook zo...
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer