Autosteam EX3 Zwart

Koffiemachine perfect voor de horeca

De Smartsteam EX3 Zwart 2 groeps is een koffiemachine die jouw horecazaak naar een hoger niveau tilt. Deze machine is ontworpen om de koffie-ervaring van jouw klanten te verbeteren en biedt tegelijkertijd veel gebruiksgemak voor de barista.

De Smartsteam EX3 Zwart 2 groeps heeft een strak en modern design, wat niet alleen aantrekkelijk is voor klanten, maar ook gemakkelijk schoon te maken is voor de barista's. De koffiemachine is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

Smartsteam pijpje FDC

Smartsteam stoompijp

Deze koffiemachine heeft een uniek kenmerk: een zogenaamde Auto-/Smartsteam stoompijp. Dit is een geavanceerde stoompijp die beginnende barista’s in staat stelt om de temperatuur en de melkschuimdikte naar wens in te stellen.

Met de Smartsteam stoompijp kunnen gebruikers volledig automatisch de perfecte cappuccino of latte macchiato maken, zonder dat ze daarvoor de nodige barista-vaardigheden nodig hebben. De machine doet het werk voor hen, wat resulteert in een perfecte en consistente koffie ervaring.

De Smartsteam stoompijp werkt door de temperatuur en druk van de stoom aan te passen en de melkschuimdikte te regelen, zodat deze overeenkomt met de voorkeuren die zijn ingesteld. Dit zorgt voor een perfecte textuur en smaak van de melk, die samen met de perfect gezette espresso resulteert in een heerlijke cappuccino of latte macchiato.

Kortom, de Smartsteam stoompijp in een smartsteam koffiemachine maakt het gemakkelijker dan ooit om de perfecte cappuccino of latte macchiato te maken, zelfs als je geen professionele barista bent. Het is een geweldige functie die de koffie-ervaring naar een hoger niveau tilt en het plezier van het maken van koffie thuis vergroot.

De voordelen van de Smartsteam EX3

Een van de belangrijkste kenmerken, zoals hierboven genoemd, van de Smartsteam EX3 Zwart is dus de geïntegreerde automatische melkopschuimer, waarmee je snel en eenvoudig de perfecte melkschuim kunt maken. Of je nu normale melk, haver, kokos, soja of een andere melkvariant gebruikt, de machine kan ze allemaal opschuimen. Met de Smartsteam EX3 Zwart 2 groeps kunnen zelfs beginnende barista's een heerlijke cappuccino maken.

Het automatische melkschuimsysteem maakt het opschuimen van melk eenvoudig en zorgt voor een consistente kwaliteit van het melkschuim. Dit betekent dat het maken van cappuccino's en andere koffiespecialiteiten veel sneller en gemakkelijker gaat dan bij traditionele machines. Met de Smartsteam EX3 Zwart 2 groeps kan elke barista met gemak en vertrouwen de perfecte cappuccino serveren aan hun klanten.

 

Lattiz 2.0

De nadelen van de Smartsteam EX3

Hoewel de Smartsteam EX3 een geavanceerde koffiemachine is met veel slimme functies, heeft het ook nadelen. Een van de nadelen van de Smartsteam EX3 is dat het niet geschikt is voor het snel en gemakkelijk opwarmen van grote hoeveelheden melk.

Dit kan een beperking zijn voor gebruikers die vaak veel melk moeten opwarmen, bijvoorbeeld voor het maken van latte kunst of het bereiden van dranken voor meerdere personen tegelijk. In deze situaties kan de Smartsteam EX3 minder handig zijn dan de Lattiz 2.0.

De Lattiz 2.0 is een ander type melkopwarmer en -schuimer dat is ontworpen voor professioneel gebruik in koffiebars en restaurants. Het heeft een grotere capaciteit en kan snel grote hoeveelheden melk opwarmen en schuimen, waardoor het efficiënter is in drukke omgevingen.

Gelukkig biedt het gebruik van Lattiz melkpakken een oplossing voor het probleem van het opwarmen van grote hoeveelheden melk. Deze melk is speciaal ontworpen om te worden gebruikt met de Lattiz 2.0 en is verkrijgbaar in één melkvariant.

Smartsteam EX3 Zwart 2 groeps

Crem EX3 Smartsteam zwart 2 groeps

Interesse in onze koffiemachines
Wij geven uw graag advies

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen over espressomachines

02.06.2023

Lattiz melkopschuimer voor de Horeca

Met de Lattiz melkschuimmachine maak je moeiteloos en met een constante kwaliteit perfect melkschuim voor al je favoriete drankjes, zoals cappuccino, latte macchiato en andere heerlijke melkcreaties. Of je nu een professionele barista bent of gewoon thuis van een heerlijke koffie wilt genieten, de Lattiz melkschuimmachine staat altijd voor je klaar om het beste melkschuim te creëren.
Lees meer
01.05.2023

Ontdek de Smartsteam EX3 Zwart voor de Horeca

Klaar om de koffie-ervaring in jouw horecabedrijf naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de Smartsteam EX3 Zwart: de koffiemachine die de lat hoger legt voor kwaliteit en gebruiksgemak. Ontdek in onze blog waarom deze machine de nieuwe standaard voor koffiekwaliteit kan worden.
Lees meer
13.03.2023

Onderhoud jouw espressomachine voor betere koffie

Regelmatig onderhoud aan jouw espressomachine voorkomt storingen en resulteert tot lekker koffie voor jouw klant en gasten. Wij adviseren om jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven aan jouw machine.
Lees meer
08.03.2023

Tips voor het ontkalken van jouw espressomachine

Om goede koffie te kunnen schenken voor jezelf thuis of aan jouw gasten is het ontkalken van jouw espressomachine een noodzakelijk kwaad. Lees hier meer over hoe te ontkalken.
Lees meer
21.02.2023

Welke professionele koffiemolen is de beste keuze?

Wanneer kun je nou spreken van echte verse koffie? Eigenlijk alleen wanneer je de bonen met een echte koffiemolen maalt. Er zijn veel verschillende koffiemolens maar wat zijn nou precies de verschillen? En wat bepaalt de kwaliteit van een koffiemolen?
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
22.04.2022

Expobar Onyx: De beste keuze espressomachine

Zoekt u een espressomachine voor uw horeca? Kies dan voor de Expobar Onyx. De Onyx is zeer betrouwbaar en heeft de beste prijs/kwaliteitsverhouding.
Lees meer
21.09.2020

Koffiemachine met bonen voor thuis

Graag willen we u ook thuis laten genieten van lekkere koffie. Daarvoor heeft u al de keus uit meer dan 70 soorten koffiebonen die u online kunt bestellen in onze webshop. Naast goede koffiebonen is een goede koffiemachine met bonen voor thuis ook belangrijk. Een volautomatische koffiemachine die de bonen direct vers maalt per kopje koffie is een perfecte optie voor thuis. Wil je liever zelf als een echte barista thuis aan de slag dan is een halfautomatische espressomachine met stoompijpje voor de melk en een losse koffiemolen aan te bevelen.
Lees meer
15.09.2020

Hoe werkt een professionele espressomachine?

Voor de espresso zetmethode zijn de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door het koffiemaalsel gedrukt wordt van groot belang.
Lees meer
15.09.2020

Kies de afklopbak die bij u past

Om het koekje uit de filterdrager te krijgen, moet vaak met enige kracht de filterdrager ergens op getikt worden zodat het koekje loslaat. Wij leggen uw de verschillende mogelijkheid uit. Bestel hier een afklopbak bij uw espressomachine.
Lees meer
15.09.2020

Horeca koffiemachine van Fleur de cafe

Goeie koffie is essentieel in de horeca, en goeie koffie maak je met een horeca koffiemachine.
Lees meer
08.09.2020

Onderhoud en reparatie van uw koffiemachine

Onze eigen technische dienst installeert, onderhoud en repareert de machines als u dat wenst. Lees direct meer over onze reparatie/onderhoud service.
Lees meer
02.09.2020

Technische dienst voor uw koffiemachine

Fleur de Café heeft een eigen technische dienst en dat is wel zo handig. Koopt u bij Fleur de Café een koffiemachine voor uw horeca, bedrijf of winkel dan wordt deze door een van onze monteurs geïnstalleerd.
Lees meer
31.08.2020

Uw groothandel in koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professioneles koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Als groothandel in professionele koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer
14.04.2020

Expobar wordt Crem.

Met de espressomachine EX3 is dit realiteit.
Lees meer
21.01.2020

Horecava

Zoals elke jaar staan wij bij de Horecava! Met de nieuwe espressomachine EX5 van Expobar, onze nieuwe theezeefje, onze koffie, thee en ijsthee. Bent u een bestaande klanten of een nieuwe klant,
Lees meer