Koffiezak 500 gram

Onze specialty koffie gaat veranderen

Waar je voorheen nog gebrande specialty koffiebonen in 750 gram bij ons kon bestellen, hebben wij het assortiment aangepast naar 500 gram gebrande specialty koffiebonen. Dit is voor jou als consument veel makkelijker. We zullen de voordelen op een rijtje zetten voor je:

  • In plaats van 750 gram koffiebonen zit er nog maar 500 gram koffie in een koffiezak, dit betekent dat de koffie eerder op is. Hierdoor blijft je koffie minder lang staan en behoudt het z’n versheid.
  • Je koffie is eerder op en dat betekent ook dat je toe bent aan een nieuwe zak met koffiebonen met een versere koffie datum.
  • Wil je graag meerdere soorten koffie proberen maar wil je geen grote zakken hoeven kopen? Dan zijn de 500 gram koffiezakken een uitkomst.

500 gram koffiezak met ventiel

Onze specialty koffiebonen worden na het branden direct verpakt in de 500 gram koffiezakken. In de koffiezak zit een ventiel, door het ventiel kunnen gassen die vrij komen na het brandproces ontsnappen, maar zuurstof kan niet naar binnen. 

Het grote voordeel van de Fleur de Café 500 gram koffieverpakking is de zipsluiting. De koffie zakken zijn makkelijk te openen, en weer eenvoudig hersluitbaar. Je gebruikt wat je nodig hebt en de rest van de bonen kan bewaard blijven in de zak zelf. De koffiebonen blijven goed, donker en luchtdicht bewaard op deze manier. Bovendien is de koffiezak voorzien van een platte bodem een zogenaamde boxpouch, waardoor de zak stevig blijft staan. 

 

Onze gebrande specialty koffies die omgezet gaan worden naar 500 gram zakken

wfo1 Direct trade

Oost-Timor Lacau Bio 500 gram

Peru arabica 500 gram

wfo1 Direct trade

Uganda Bugisu arabica AA 500 gram

Kenya AA plus 500 gram

wfo1 Bio

Mexico Bio 500 gram

wfo1 Bio

Honduras Bio 500 gram

Guatemala Antigua Pastoral 500 gram

Brasil Santos 500 gram

wfo1 Meest populair

India Monsooned Malabar Arabica 500 gram

Indonesia Sulawesi Kalossi 500 gram

wfo1 Bio

Peru Premium Bio 500 gram

Colombia Narino Galeras Volcanic 500 gram

wfo1 Bio

Ethiopie Sidamo gr 2 Arabica 1 Bio 500 gram

Brasil Cerrado arabica 500 gram

wfo1 Meest populair

Brasil Yellow Bourbon 500 gram

wfo1 Meest populair

Fleur de Café AOC 500 gram

Fleur de Café Espresso Magnifique 500 gram

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Style Italien 500 gram

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Espresso Grand Cru 500 gram

wfo1 Meest populair

Fleur de Café Primero melange 500 gram

Mocca bourbon 500 gram

wfo1 Meest populair

Noir Desir 500 gram

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere blogs over onze koffie groothandel

23.02.2024

Dit is dé thee groothandel voor horeca

Zoek jij een groothandel voor horeca thee? Bij Fleur de Café ben je voor de horeca op de juiste plaats. Deze groothandel is kenner van thee en bekend in de horeca. Met een eigen melangeerderij in Deventer, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Je vind er theezakjes, losse thee en benodigdheden. Je kan er je snel en eenvoudig de beste thee bestellen. Precies die service die je als horecabedrijf wenst. Ontdek alle redenen waarom deze theegroothandel dé plek is voor jouw horecathee.
Lees meer
26.04.2022

Groothandel espressomachines

Bent u op zoek naar een horeca koffiemachine/espressomachine? Als horecaondernemer wilt uw gasten uiteraard de beste kwaliteit koffie serveren. Een lekker kopje koffie is een echte must. Een professionele koffiemachine is daarbij van belang.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
31.08.2020

Uw groothandel in koffiemachines

Bij Fleur de Café vindt u een groot assortiment professioneles koffiemachines. Doordat wij deze koffiemachines zelf importeren zijn de voorwaarden zeer gunstig voor u als wederverkoper. Als groothandel in professionele koffiemachines bieden wij u verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen voor een machine inclusief installatie, met of zonder garantie afhandeling. Alles is bespreekbaar.
Lees meer