Open dag 15 jaar Fleur de Café

15 jaar Fleur de Café

We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige open dag. Met meer dan 150 bezoekers vanuit heel Nederland en zelfs België, voelen we ons vereert met alle aandacht voor ons bedrijf. We zien uit naar de volgende jaren!

Onze open dag stond helemaal in het teken van koffie en thee en alles wat daar mee te maken heeft. De uitnodigingen zijn breed verstuurd naar alle klanten, buren en belangstellenden. We hebben met een groot artikel in de krant gestaan en als kers op de taart hebben we een interview gehad bij Koekstad FM.

Ontvangst bij binnenkomst Fleur de Café

Ontvangst bij binnenkomst

Bij binnenkomst werden de bezoekers ontvangen door Marian en Kim met Goodiebags en werd verteld wat er allemaal te doen was die dag. Daarnaast was ook het verkooppunt bij de twee dames. Speciaal voor deze dag waren alle open dag producten met een mooie aanbiedingsprijs te koop.

Koffieproeverij

De koffieproeverij kreeg volop belangstelling. Conrad en Ödön hebben alle koffie belangstellenden een assortiment van onze 5 populairste koffies aangeboden om te proeven. Daarnaast hadden we een gast uitgenodigd, Ruud Boon van Deventer Koffie. Hij heeft zijn prachtige Deventer Koffie verhaal vaak mogen vertellen aan de belangstellenden.

Bekijk ons koffie assortiment

 

IJstheeproeverij

We hadden een hoekje ingericht voor onze populaire ijsthee. Er werd een demonstratie gegeven door Maureen, ze heeft alle 4 ijstheesoorten laten zien en proeven aan de belangstellenden. Velen waren enthousiast en vonden het leuk om te zien hoe je een ijsthee kan zetten door middel van het Magic Tea filter.  

Bekijk ons ijsthee assortiment


Theeproeverij

Bij de theeproeverij stond onze Dorien uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het was het doorlopend druk en gezellig. Een groot assortiment thee, maar liefst 32 soorten, kon geroken en geproefd worden. Veel van onze bezoekers, die er die dag waren, hebben een nieuwe smaak sensatie opgedaan en waren hier enthousiast over.

 

Bekijk ons thee assortiment

 

Thee melangeren

Bij het thee melangeren werd er door Erwin een demonstratie gegeven van onze nieuwste hightech machine om piramide theezakjes te maken. Door René en Sylvia werd er met enthousiasme verteld over alle losse thee soorten en onze mooie ingrediënten. 

Bekijk ons assortiment met losse ingrediënten


Koffie branden en inpakken

Onze bezoekers konden een kijkje nemen bij het branden van koffie. Onze koffiebrandster Marijntje heeft uitleg geven en heeft laten zien hoe koffie gebrand wordt. Nadat koffie gebrand is moet het worden ingepakt natuurlijk, dit liet Tonny zien en hier was veel belangstelling voor.

Bekijk ons assortiment gebrande bonen

Ongebrande bonen

Voordat koffie gebrand wordt komt het binnen als een groene boon. Philip en Coen hebben uitlegd dat dit ook wel ongebrande bonen genoemd word. Er was veel interesse in de ongebrande bonen en onze bezoekers vonden het leuk om de achtergrond verhalen te horen van de koffie.

Bekijk ons assortiment ongebrande bonen


Technische dienst

Voor de technici onder de bezoekers was het mogelijk om bij de technische dienst alles over de werking van een espressomachine te weten te komen. Onze technische man Gilles gaf uitleg en beantwoorde de vragen van de gasten.

De koffiekar

Na het bezoeken van alle proeverijen en demonstraties en het rondlopen in het grote pand was het tijd voor een heerlijke kop koffie bij Jurrien die in onze eigen mobiele koffiebar stond. 

Bedankt!

We willen al onze gasten die er op de open dag waren bedanken. Het was een zeer geslaagde en gezellige dag. We hopen dat jullie net zo genoten hebben als ons. We kijken uit naar de aankomende jaren en wie weet een aankomende open dag!   

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Andere bloggen van Fleur de cafe

20.05.2022

Klantenservice

De Klantenservice van Fleur de Cafe helpt u graag bij al uw vragen. Het lokale telefoonnummer en overige contactmogelijkheden vind je op deze pagina.
Lees meer
08.04.2022

Werken bij

Lijkt het je leuk om bij Fleur de Café te werken of stage te lopen? Maar staan er op dit moment geen vacatures open? Fleur de Café staat open voor open sollicitaties en denkt graag onder het genot van een kopje koffie of thee met jou mee over de mogelijkheden.
Lees meer
14.09.2020

Het ontstaan van Fleur de cafe

Marc en Eugenie Steenhuis hebben jarenlange ervaring in koffie en thee. Begonnen op een zolderkamer is Fleur de Café nu uitgegroeid tot leverancier van espressomachines, koffie en thee.
Lees meer
07.09.2020

Privacy statement

Fleur de Café gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. Uw gegevens worden alleen gebruikt om onze dienstverlening zo goed mogelijk te verrichten.
Lees meer
07.09.2020

Algemene voorwaarden

Bekijk onze Algemene voorwaarden.
Lees meer
07.09.2020

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag aan Fleur de Café? Kijk dan eens in de lijst veel gestelde vragen, wellicht staat jouw vraag erbij en vind je daar ook het antwoord op jouw vraag over koffie, thee, bestellingen en de bezorging.
Lees meer