Sluiten
horeca-thee
Fleur de Café

Fleur de Café

  • Van bessen tot koffiebonen

    Net als jij vinden wij de kwaliteit en smaak van onze koffiebonen erg belangrijk. Daarom willen wij je als Fleur de Cafe in deze blog  graag meer vertellen over het productieproces van koffiebes tot koffieboon en de invloed van dit proces op de smaak. Oorsprong De kwaliteit en de smaak van de koffie begint natuurlijk bij de oorsprong. Hoogst waarschijnlijk is de oorsprong van jouw koffiebonen één van de 70 landen rondom de evenaar waar de koff...

    Lees verder
  • Biologische thee en koffie

    Waarom zou je biologische thee en koffie kopen en drinken? Bijvoorbeeld omdat biologische thee en koffie op milieuvriendelijke manier wordt verbouwd. Daarbij wordt het gebruik van kunstmest, pesticiden en insecticiden gemeden. Daardoor krijg je als consument ook geen resten van kunstmest en bestrijdingsmiddelen binnen. Insecten en ziekteverwekkers worden op een volledig natuurlijke manier bestreden. Ah dat klinkt goed en heel gezond. Toch beteken...

    Lees verder
  • Verse ijsthee maken van losse thee

    Niks heerlijker dan op een warme zomerdag met je voeten in een badje en in je hand een glas ijskoude ijsthee. En dan niet uit een theeblikje, maar een ijsthee gemaakt van echte losse thee.  Want thee is naast water de beste dorstlesser die er is.  Bovendien bevat deze vers gemaakte ijsthee geen kunstmatige toevoegingen en ongeveer 90 % minder suiker. Lekker en verstandig dus om jezelf te verwennen met verse ijsthee. IJsthee in verschillende sm...

    Lees verder