Losse kwaliteit thee

Jouw eigen thee in een piramide theezakje

Wil je een eigen thee gaan verkopen? Bij Fleur de Café ben je aan het juiste adres. Wij helpen je bij het samenstellen van jouw thee: de smaak, de ingrediënten en de verpakking. Van melangeren tot aan verpakken: wij helpen je waar nodig met de productie. Zo kan jij zonder zorgen jouw eigen private label thee verkopen!

Wij maken graag een afspraak met je om een mooie thee te creëren. Hieronder een aantal keuzes voor jouw eigen thee:

  • De soort: Ga je voor rooibos, kruidenthee, groene thee of zwarte thee? Of een biologische variant?
  • De smaak: Kies je pure thee? Of een melange met kruiden, bloemen, specerijen of een (eigen) ingrediënt? Wij hebben ruim 80 ingrediënten op voorraad. En zijn pro’s als het gaat om melanges met de juiste geur- en smaak verhouding. Jouw perfecte thee maken lukt ons zeker!
  • De vorm: Wil je losse thee? Of juist thee in platte- of piramide zakjes? Moet de thee grof zijn of juist heel fijn. Wil je er een envelopje omheen?
  • De verpakking: Ons verpakkingsmateriaal of recyclebare theezakken? Of liever jouw eigen zakken?

Er is te genoeg te kiezen. Daar helpen wij jou graag bij.

Smaak en kwaliteit

Jouw eigen thee samenstellen

Jij wil een eigen thee op de markt brengen. Je hebt al een gaaf idee of  je wil graag een thee-idee ontwikkelen. IJe wil in elk geval bezig gaan met de wens om een eigen thee te verkopen. Hierbij wil je zeker niet alles zelf doen. De productie of ontwikkeling van jouw thee wil je uitbesteden. Daarbij heb je een partner nodig: een theekenner die helpt bij jouw eigen private label thee.

Bij Fleur de Café ben je aan het juiste adres als je een eigen thee wil gaan verkopen. Bij dit koffie en theebedrijf melangeren zij thee en weten veel over thee(smaken). We verkopen zelf thee en bedienen diverse private label klanten. We durven gerust te stellen dat wij een kenner zijn. Bij ons kan bijna alles als het aankomt op jouw eigen thee.

Zelf thee samenstellen

Losse thee is een natuurproduct en daardoor is de kwaliteit afhankelijk van de oogst, de weersomstandigheden en het verwerkingsproces. Fleur de Café kiest altijd voor de hoogste kwaliteit. Alle thee wordt getest op uiterlijk, smaak, geur en kleur. Bij het bepalen van jouw private label heb je de keuze uit meerdere smaken zoals bijvoorbeeld zwarte thee uit Iran of darjeeling thee uit India als basis voor jouw private label melange. 

Ons team staat klaar om samen met jou een mooie thee te creëren die past bij jouw wensen en smaak. We beginnen met het kiezen van jouw favoriete smaak, waarna we samen de melange samenstellen. Hierbij heb je keuze uit tientallen ingrediënten zoals kruiden, bloemen, specerijen en fruit. Daarna kijken we naar de verpakking van jouw private label thee. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kraft zakken of blikken met jouw eigen ontwerp. Wij begeleiden je gedurende het hele proces, zodat je altijd tevreden bent met het resultaat.

Pure thee of een samengestelde melange?

Wanneer jij eigen thee bij ons wil inkopen kies kies je zelf de thee. Je kiest een bestaande thee uit ons assortiment off je stelt zelf een thee samen. Natuurlijk helpen wij je hierbij. En het mooie is: bij ons kan vrijwel alles. Bij het samenstellen van jouw thee heb je veel keuzes. Hoe jouw private label thee wordt, bepaal jij helemaal zelf! Je kunt kiezen uit diverse soorten, de verpakking, de vorm en de smaak. Natuurlijk denken wij met je mee.

Geur, uiterlijk en smaak in evenwicht

Thee samenstellen is niet zomaar gedaan. Het is belangrijk dat alles mooi samenkomt. Hoe de thee er uit ziet, de smaak en de geur moeten matchen. Dit is een vak apart. Het evenwicht is belangrijk. De thee moet mooi zijn en de smaak en geur moeten daarbij passen. Bij Fleur de Café zijn wij vaardig in het samenstellen. Wij weten welke kruiden nodig zijn voor de smaak of met welke bloemen je de thee 'mooi' maakt. Wij helpen je graag bij het samenstellen van je eigen thee.

Kies je piramide verpakking

Kies je piramide verpakking

Je hebt bij ons de keuze uit losse thee of thee in zakjes. Bij zakjes heb je de keuze uit een vierkant of piramidevormig zakje. Onze nieuwste verpakkingswijze zijn de piramide-zakjes. Deze zijn opgebouwd van 100 procent composteerbaar materiaal. Hierdoor heb je het gemak van een portieverpakking en geen last meer van micro plastics in je thee.

Bij theezakjes horen ook een tag en als optie een envelopje. Met een ‘tag’ bedoelen we het papiertje wat aan het uiteinde van het touwtje zit. Je kan kiezen voor ons standaard design met een theeblaadje. Je kunt ook een eigen ontwerp aanleveren. De envelopjes zijn het papieren hoesje die je vaak om een theezakje hebt. De keuze is aan jou of jouw theezakje in een envelopje gaat.

Jouw eigen thee: de mogelijkheden

Je wil een private label thee verkopen of laten produceren? Bij Fleur de Café melangeren wij zelf thee sinds 2007. We hebben veel kennis in huis. Over thee weten wij vrijwel alles. Van de ontwikkeling tot productie: wij helpen je met liefde. Kom gerust langs om te praten over jouw wensen. Wij ontdekken samen met jou wat er nodig is voor jouw eigen thee.

Of het nu gaat om private label piramides of losse thee. De mogelijkheden bij Fleur de Café zijn eindeloos. Wij maken samen met jou een prachtige theemelange die je als jouw eigen thee kunt verkopen of als piramide theezakjes. Als groothandel in horeca thee kunnen wij ook adviseren in trends en ontwikkelingen in theesoorten en theesmaken. Bovendien denken wij ook graag met je mee over de verpakkingsmogelijkheden.  

Dus bel vandaag nog en zet binnenkort jouw eigen thee op de markt!

Wil je meer info over een koffieverpakking?
Wij helpen je graag met advies over koffie en private label. Bel gerust bij vragen of het maken van een afspraak.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines? Meld je dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in jouw mailbox.

Meer blogs over private label koffie en verpakkingen

04.04.2024

Zo kies je een verpakking voor private label koffie

Wil je koffie op de markt brengen? Dan wil je genoeg aandacht geven aan de verpakking. Deze is namelijk bijna even belangrijk als de inhoud zelf. Fleur de Café helpt je met koffieverpakkingen. Je kiest een bestaande zak of ontwerpt je koffiezak helemaal zoals jij het wil. Aan zowel de zak als het etiket kan jij zelf invulling geven. In dit blog ontdek je de kwaliteitskenmerken van Fleur de Café koffiezakken. Ook lees je alles over het verpakken van private label koffie.
Lees meer
15.02.2024

Verpakkingsmateriaal voor koffie en thee

Onze zakken hebben naast een ventiel ook een hersluitbare zipsluiting. Daardoor kan de klant de koffiebonen of thee makkelijk in de zak bewaren en per portie er uit halen. Daardoor blijven de koffiebonen of de thee goed, donker en luchtdicht bewaard.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer