Zoekt u een vakkundig partner in het creëren van uw eigen smaak en merk thee? Fleur de Café is dé leverancier van private label thee en heeft als theemelangeur de beschikking tot tientallen ingrediënten. Daardoor is het mogelijk om bij afname vanaf 10 kilo verschillende private label theesoorten te creëren. Combineer zwarte, groene, witte of rooibos thee met kruiden, bloemen, specerijen of fruit, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het maken van een bijzondere infusie of kruidenmelange is mogelijk. Waardoor u een prachtige zelfsamengestelde private label thee kunt verkopen.

Private label thee

Uw private label thee

Zoekt u een uw private label thee dan bent u bij Fleur de Café aan het juiste adres. Wij maken graag een afspraak met u om een mooie thee te creëren. De volgende stappen worden daarbij met u doorgelopen.

  • Kies uw smaak
  • Stel uw melange samen
  • Kies uw verpakking
Losse thee

Smaak en kwaliteit

Losse thee is een natuurproduct en daardoor is de kwaliteit afhankelijk van de oogst, de weersomstandigheden en het verwerkingsproces. Fleur de Café kiest altijd voor de hoogste kwaliteit. Alle thee wordt getest op uiterlijk, smaak, geur en kleur. Bij het bepalen van uw private label heeft u de keuze uit meerdere smaken zoals bijvoorbeeld zwarte thee uit Iran of darjeeling thee uit India als basis voor uw private label melange.

Ingredienten voor losse thee

Puur of een melange: kies uw ingrediënten

Alle theesoorten en verschillende kruiden zijn puur als thee of infusie te drinken en voor u te verkrijgen als private label thee. Denk bijvoorbeeld aan pure groene thee of pure rooibosthee maar ook pure gember, kamille of munt.  Wilt u een mengsel of melange samenstellen van verschillende ingrediënten dan is dat ook mogelijk.

Theeverpakking van Fleur de cafe

Een mooie private label theeverpakking

In ons assortiment vindt u verschillende soorten en maten theezakjes die u als verpakkingsmateriaal kunt gebruiken. Zoals bruin Kraft, wit Kraft of zwart glimmende zakjes. Daarin kunt u uw private label thee verpakken en voorzien van uw eigen merk etiket.

Inpakmachine voor losse thee

Wilt u grote hoeveelheden thee makkelijk verpakken? Naast zakjes zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar, zoals voedselveilige emmers en schalen. Ook een weegschaal en sealapparaat kan van pas komen.  Of kies voor een professionele doseer en inpakmachine. Met de inpakmachine van BG Easy Kiss is het mogelijk om nauwkeurig af te wegen en makkelijk uw thee te verpakken.  Daarnaast is deze inpakmachine ook geschikt voor andere producten zoals koffiebonen of nootjes.

Private label thee: de mogelijkheden

Of het nu gaat om een pure theesmaak of melange met verschillende ingrediënten. Wij maken samen met u een prachtige losse thee die u als private label thee kunt verkopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als groothandel in horeca thee kunnen wij ook adviseren in trends en ontwikkelingen in theesoorten en theesmaken. Bovendien denken wij ook graag met u mee over de verpakkingsmogelijkheden.  

  • melange of puur
  • vanaf 10 kilo
  • verpakkingsmateriaal: kraft, wit of zwart
Neem contact met ons op?
Wij geven graag advies

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. 

Andere blog's voor Private label

10.05.2022

Uw eigen koffieverpakking voor uw private label koffie

Wanneer u bij ons uw eigen merk koffie heeft gekozen, kunnen wij deze koffie verpakken en voorzien van uw eigen etiket. Geheel in de huisstijl van uw bedrijf. Met onze professionele etiketprinter kunnen wij etiketten printen die op de koffiezak passen.
Lees meer
07.09.2020

Private label thee

Bent u op zoek naar een private label thee? Fleur de Café is als theemelangeur dé partner voor het creëren van uw eigen smaak en merk thee. Kiest u zelf de basis thee en ingrediënten en ontwikkel met ons de private label thee die u wenst.
Lees meer
04.09.2020

Private label koffie

Wilt u uw eigen merk koffiebonen schenken of verkopen? Private label is niet alleen super hip maar ook onderscheidend en bovendien de ultieme manier van marketing.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiesmaak voor Private label koffie

Afhankelijk van de manier van branden ontstaat een bepaald smaakprofiel. Kort gezegd houdt het brandproces het volgende in: de groene koffiebonen worden in een trommel gegooid en op een temperatuur van 200° in 15 tot 30 minuten verhit.
Lees meer
01.09.2020

Uw eigen koffiemelange samenstellen voor Private label

Uit onze grote hoeveelheid single origine koffiesoorten kunnen verschillende melanges gemaakt worden. Een melange is een mix van 3 tot 5 verschillende koffiesoorten.  Door deze te mengen komen de beste eigenschappen van de koffiebonen samen. Zo ontstaat een melange die qua smaak, aroma en mondgevoel perfect aansluit bij uw wensen en die van uw klanten.
Lees meer
29.06.2020

Wederverkoper Espressomachines, koffie en thee worden?

Voor u als wederverkoper heeft Fleur de Cafe gunstige condities om op flexibele manier de producten van Fleur de Cafe te verkopen. Wij kunnen eigenlijk alles leveren op gebied van koffie en thee. Fleur de Café staat open voor een gesprek over de mogelijkheden en al meerdere bedrijven zijn u voorgegaan.
Lees meer
01.11.2018

Koffiebranderij nu hypermodern met Loring

Fleur de Café heeft zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa. De Loring is een brander van Amerikaanse komaf met uitzonderlijke skills.
Lees meer
05.09.2018

Van gedetineerde tot koffiebrander

U leest het goed, een gevangene die koffiebrander wordt. In de penitentiaire instelling van zowel Zaanstad als in Sittard wordt koffie gebrand met een Garanti koffiebrander die geleverd is door Fleur de Café.
Lees meer
17.03.2017

Private label koffie nu ook in de horeca

Wat is er nu mooier dan je eigen merk koffie te gaan verkopen. Private label is super hip en daarbij nog eens de perfecte manier van marketing. Lijkt dit jou wat? dan ben je bij Fleur de cafe aan het juiste adres!
Lees meer