Bent u fan van verse bonenkoffie? Door uw koffiebonen zelf te branden, heeft u de meest vers gebrande koffiebonen voor uw bonenkoffie. Voor deze verse koffie is een koffiebrander onmisbaar. Vind bij Fleur de Café de koffiebrander die past bij uw koffieconsumptie. Drinkt u koffie thuis? Of heeft u een koffiebrander nodig voor uw klanten in de horeca? Voor elke locatie is een geschikte koffiebrander te vinden bij Fleur de Café.

Waarom een koffiebrander kopen?

Bent u een echte koffie fijnproever? Wilt u zelf de smaaksamenstelling van uw koffie bepalen, proeven en beïnvloeden? Dan zijn de ongebrande koffiebonen van Fleur de Café voor u zeer geschikt. Door zelf de verhoudingen Robusta koffiebonen en Arabica koffiebonen te bepalen, heeft u uw gewenste koffiesmaak en verhouding. Deze ongebrande koffiebonen moeten uiteraard wel gebrand worden, alvorens u er koffie van kunt maken. Door gebruik te maken van een koffiebrander, kunt u de koffiebonen zeer gelijkmatig branden. De ongebrande koffiebonen worden zeer vers gebrande koffiebonen met de pure koffie aroma's en smaaksensaties. Zoek voor u de geschike koffiebrander uit, zodat u op ieder moment genoeg vers gebrande koffiebonen heeft. Gebruikt u ongebrande koffiebonen in de horeca? Dan is een grotere koffiebrander aan te bevelen, dan wanneer u koffiebonen moet branden voor uzelf thuis.

Hoe uw koffiebonen niet te branden?

Veel mensen gebruiken andere apparatuur in huis om de koffiebonen te branden. Wij raden dit af. Sommigen branden de koffiebonen op het fornuis, op de barbeque, in de oven of in een popcornmachine. Voor het beste resultaat zijn deze methoden niet geschikt. U kunt de koffiebonen hier niet gelijkmatig branden, waardoor de smaak van de koffie niet voldoende naar boven komt. Vele bonen zullen de rijke koffie aroma's niet over zich krijgen, waardoor de smaak zeer beperkt wordt. Daarom raden wij aan om in elke situatie een professionele koffiebrander te gebruiken.

Koffiebrander voor iedereen

Of u uw bonen nou thuis wil branden, of in de horeca, voor elke situatie heeft Fleur de Café een ideale koffiebrander in het assortiment. Overal kunt u te allen tijde de meest verse bonenkoffie zetten dankzij het zelf branden van ongebrande koffiebonen. 

Koffiebrander voor thuis

Koffiebrander voor thuis

Bent u fervent koffiedrinker en wilt u uw koffiebonen thuis branden? Dan is de Francino Roastilino 250 gram koffiebrander zeer geschikt voor u. U kunt tegelijkertijd 250 gram koffiebonen branden met deze koffiebrander. U kunt kiezen uit 4 verschillende brandingsprocessen, die maximaal 10 minuten duren en variëren in temperatuur. Met deze koffiebrander heeft u thuis binnen no-time vers gebrande koffiebonen. 

Koffiebrander voor horeca

Koffiebrander voor horeca

Uw horeca of koffiespeciaalzaak is zeer gebaat bij de Garanti GKPX 5 kilo koffiebrander. Met een capaciteit van 20 kilo koffiebonen per uur en een koffiebrandtijd van 15 minuten heeft u met deze koffiebrander altijd verse bonenkoffie tot uw beschikking. Door de verspreiding van de verse koffiegeur geeft deze koffiebrander extra dimensie aan de koffiesmaak voor uw klanten.

Koffiebrander voor industriele gebruik

Koffiebrander voor industriele gebruik

Vraagt uw horeca of koffiespeciaalzaak om een grotere capaciteit dan de Garanti GKPX 5 kilo koffiebrander? Dan is de Garanti GKPX 12 kilo koffiebrander voor u de oplossing. Met de brandtijd van 12 a 15 minuten en een capaciteit van 12 kilo per keer kunt u met deze koffiebrander minimaal tot 50 kilo koffiebonen per uur branden. Zo hoeft u nooit nee te verkopen indien uw klanten verse bonenkoffie bestellen. 

Interesse in onze koffiebrander
Wij geven graag advies

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessant nieuws over thee, koffie en espressomachines voor de Horeca? Meldt u dan aan en ontvang onze nieuwsbrief 6 x per jaar in uw mailbox. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief.

Andere bloggen over onze koffiebranderij

01.11.2018

Koffiebranderij nu hypermodern met Loring

Fleur de Café heeft zich ontwikkeld tot een van de modernste en energiezuinigste koffiebranderijen van Europa. De Loring is een brander van Amerikaanse komaf met uitzonderlijke skills.
Lees meer
05.09.2018

Van gedetineerde tot koffiebrander

U leest het goed, een gevangene die koffiebrander wordt. In de penitentiaire instelling van zowel Zaanstad als in Sittard wordt koffie gebrand met een Garanti koffiebrander die geleverd is door Fleur de Café.
Lees meer
10.07.2018

Koffiebranderij 'gadgets'

Als koffiebranderij aan de slag gaan is een hele uitdaging, waar meer bij komt kijken dan u wellicht in eerste instantie dacht. Fleur de Café denkt graag met u mee en kan bovendien alle producten leveren die u nodig hebt. Zodat u zich vooral bezig kunt houden met het branden van de lekkerste koffie.
Lees meer
05.07.2018

Koffiebrander worden? Tips & Trucs

Heeft u de ambitie om zelf professioneel koffie te gaan branden? De ervaring die wij inmiddels hebben als koffiebranderij delen wij graag om u zo op weg te helpen als koffiebrander. Wij zijn zelf koffiebranderij en daarnaast verkopen wij diverse koffiebranders en andere benodigdheden.
Lees meer
26.06.2018

Koffiebranderij, klaar voor de toekomst

Onlangs zijn onze collega's Marc en Erwin op werkbezoek geweest naar Kopenhagen, voor een zeer speciale koffiebrander, een echte Loring! Voor alle leken onder ons: het bekijken van een Loring koffiebrander is zoiets als een proefritje maken in een Rolls Royce. Eigenlijk is er geen betere, mooiere, snellere en zuinigere koffiebrander dan een van het Amerikaanse merk Loring. De aanschaf van deze top roaster staat dan ook al heel lang op ons verlanglijstje.
Lees meer